Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת רקע,

הרכב התחיל בפרוייקט טורבו והפרוייקט הופסק. כך שבינתיים הושקעו חלקים ועבודה על הרכב במחיר לא נמוך.

הרכב לאחר פחחות צבע מלא. הובא ספיילר קטן של במוו סדרה 5 שהותאם לבגאז'. הטמבון הקידמי הוחלק וישנו מקום לאינטרקור שנראה מקורי מהחברה, הגריל עבר שינוי ואף ישנן חצאיות צד קטנטנות.

עבודת הפחחות לא ברמה נמוכה והתוספות נראות מקוריות ולא צעקניות כמו שאנו רגילים לראות על רכבים של צעירים.

נקנו בולמים וקפיצים של חברת "וויטק". אתם מוזמנים להתקשר לפיט סטופ ולשאול מה העלות שלהם...

:idea:

הובאו ג'אנטים 14 במקום ה 13 המקוריים והם ברוחב 6.5 אינץ' (!).

כמו כן, מידת הצמיגים גדלה ל 185/60. המידה ברישיון הרכב כמובן.

מורכב כרגע דוד של חברת "סברינג". הרכבה יפה ולא נראה כאילו הוא לא קשור לרכב.

ישנם עוד שינויים כמובן, התייאשתי מלרשום.

הרכב אצלי עקב עסקה שבצעתי וכרגע אין לי ממש מה לעשות איתו. פשוט כך. אני מתנחם בזה שצריכת הדלק שלו היא 1:16-1:15.5 בינעירונית. לא יודע אם זה נורמלי או לא, זה גם לא מעניין אותי, העיקר שימשיך בצריכת הדלק שלו.

זה הדגם הכי מפואר,

יש חימום בכיסאות, מראות חשמל, הגה מתכוונן ועוד שאר פינוקים, סטנדרטיים יותר וסטנדרטיים פחות.

לגבי מיגון, ישנה אזעקת ביפר. האזעקה גם מרימה את החלונות. ויש כפתור שבו רק הבגאז' נפתח. די נוח.

השלדה כמובן נקייה לגמרי.

חסרונות?

יש רעש מהמזגן, אולי רצועה, אין לי כוח לבדוק. המזגן תקין שלא יובן לא נכון, פשוט רעש של רצועה או משהו.

המנוע לא חדש ואוכל קצת שמן.

מחיר?

15,000 ש"ח. מי שיחשוב על עלות פחחות, בולמים ושאר ההשקעה ברכב יבין שזה מחיר די נמוך.

רכב שמתאים לצעירים שלא יכולים להרשות לעצמם רכב שאוכל דלק ובו זמנית רוצים לתקוף פניות מהר ושהרכב גם יראה טוב. מצד שני, מי שירצה חלקים להמשך הפרוייקט, יקבל הצעת מחיר משתלמת מאוד על כל חלק שיחפוץ שיש לי כמובן...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
צריכת הדלק שלו היא 1:16-1:15.5 בינעירונית.

טעות שלי. לאחר בדיקה מדוייקת:

1:15 בדיוק.

מחיר מעודכן: 14,000.

אל תשכחו,

פורסם

מחירי התוספות שעל הרכב:

סט בולמים - קפיצים של 'וויטק' : 5400 ש"ח!

דוד אחורי 'סברינג' : 1700 ש"ח.

ג'אנטים וצמיגים : 3600 ש"ח.

פחחות צבע + החלקות סמלים + פתח בטמבון + ספוילר נמוך שנלקח מבמוו סדרה 5/3 : 6500 ש"ח.

אפשרות החלפה על רכב אוטומטי או מיני מיינור.

אל תשכחו,

• תוכן חדש...