Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי היום רכש לבדיקה במכון התוצאות הן:

בלאי פנימי של המנוע, הספק מנוע ירוד במקום 110 יש 80 כ"ס, נזילת שמן וקורוזיה זה בחלק של המנוע

סרן קדמי: חופש במערכת היגוי חופש חיבורי ציר קידמי ומשאבת הגה פגומה

יש לרכב תיקוני פח שהוא עבר מכל מיני מכות אין פגיעה במרכב ובשילדה

מצמד קשה ומפריד גבוה (למרות שהיא הראתה לי שהיא החליפה לחדש! חשבונית ) רעש מתיבת ההילוכים (ידנית)

זה מה שיצא מהבדיקה..

עכשיו הוא דורש על הרכב 40 אלף שזה 3 מתחת למחירון (פולו שנת 2002)

מה אתם אומרים על הבדיקה הזאת? ואם המחיר הגיוני או להוריד אותו?

פורסם

איזה דגם של פולו בדקת?

אם ההספקים הינם כפי שציינת, ומה שנמדד (80), זה בגלגלים - אזי (לדעתי) קצת נמוך. נבדקה גם קומפרסיה?

כמה ק"מ ואיזו יד הרכב? מתי נגמר הרישוי השנתי?

לגבי מצמד - ייתכן שזקוק לכוון (?).

קח את הרכב, וקבל הצעה ממוסך (אפילו ממוסך רון, אם אתה באיזור המרכז) לתיקון הליקויים. להערכתי אתה

תוכל להוריד המחיר לפחות עוד אלפייה.

alfa 156 2.5.

פורסם

פולו דגם TRENDLINE 16V זה נמדד עם המכשיר בגלגלים למרות שחשוב לציין שלא הרגשתי שחסר כוח לרכב

השאלה היא אם אלה דברים רציניים שאמורים למנוע ממני לרכוש את הרכב או שזה בלאי טבעי של הרכב או סתם כסת"ח?

פורסם

110 זה במנוע, לכן 80 בגלגל בתוספת הבלאי הטבעי של המנוע זה סביר ביותר.

לדעתי הבדיקה טובה - יש רק לבדוק את פשר נזילת השמן והקורוזיה (אם הן קיימות בכלל).

מתי בוצע טיימינג?

מה הק"מ? מה היד?

פורסם

קורוזיה לא מצאתי גם במוסך של המשפחה לא מצאו כלום ונזילת שמן אני בספק שיש כי המד שמן לא מאבד גובה ממה שראיתי ב 3 ימים שאני עוקב אחרי הרכב

טיימינג בוצע לפני 35 אלף ק"מ

139 אלף ק"מ עגול

והיד שניה

פורסם

פולו 16v מגיעה במקור 100 כ"ס ולא 110 כ"ס.

בהתחשב בשנתון ההספק שהתקבל נאה,נסה להוריד אותו לכיוון המחירון+השתתפות

בעלות של התיקונים שיש לבצע,בהצלחה.

פורסם

הסאן רוף תקין לחלטין ואת האמת לא רואים מקום של נזילה!! עברנו על זה אני ודוד שלי שהוא בעל מוסך ואלום לא מצאתנו ...

פורסם

תוסיף גם קלאץ' לחשבון.(מניסיון היה גם לי את זה,אומנם זה לא נורא אבל מקשה לשלב הילוכים לעיתים קרובות)

חוץ מזה נשמע רכב טוב,רק תבדוק לעומק את נושא השמן וזהו :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...