Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי בעיה עם הגיר האוטומתי באמפריזה כאשר הרכב חונה ב P לא משנה לכמה זמן ולא משנה אם המנוע חם או קר לפעמים היציאה מ P ל R קשה מאוד, אבל מ R עד 1 חלק מאוד ואין שום בעיות, האם מישהוא נתקל באותה בעיה?

מחכה לתשובות תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

לחבר שלום רב,

התופעה קיימת בהרבה רכבים כגון: גולף דור 5 שנת 2006, טויוטה רנקס 2006 זו לא בעיה ככה הרכב תוכנן.

איזה כייף לי :)

פורסם

כאשר אתה מחנה ומעביר ידית הילוכים ל-P אל תעזוב מייד את דוושת הבלם, אלא קודם הדק אמברקס. רק לאחר מכן תעזוב את הדוושה.

אם מדובר על תקלה של נועל ידית הילוכים, אתה יכול לשחרר את הנעילה על ידיי פתיחת מכסה קטנצ'יק ממש ליד הידית ולחיצה עם מברג בחריץ.

בכל מקרה, אינני רואה שום "בעיה בגיר".

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

מה כתב לך קודמי נכון מאוד רק שלא השלים עד הסוף

"כאשר אתה מחנה ומעביר ידית הילוכים ל-P אל תעזוב מייד את דוושת הבלם, אלא קודם הדק אמברקס. רק לאחר מכן תעזוב את הדוושה" תראה שהרכב יבצע מן דירדור קל עד שהאמברקס יתפוס את הרכב ולאחר מכן שלב לפארקינג.

עכשיו אני גם יסביר לך מהו העיניין כאשר אתה משלב P בתוך הגיר נכנס מעיין מוט שנועל את הגיר וכל הרכב לא יזוז אילו אתה לא חונה כמו שנכתב לך כאן אז מה שקורה כל עומס המשקל של הרכב יושב על המוט בתוך הגיר ולכן קשה להוציא מ-P כיוון שקיים עליו לחץ.

אם תעשה כפי שהסברנו לך כל עומס המשקל של הרכב יהיה על בלם הידואילו המוט יהיה "חופשי" בתוך הגיר ולא תרגיש את המכה.

היה לי לקוח שהביא למוסך שלוש פעמים רכב חדש 2009 שטען כי יש תקלה בגיר וכל פעם מחדש בדקתי ולא מצאתי שום תקלה בסופו של דבר בסיכם עם השירות נסעתי אליו לבייתו להבין מהי הבעיה שלו כי הוא אמר שזה קורה לו בעיקר בבית אז נסעתי וראיתי הבחור גר המן עליה מטורפת ולא ידע כיצד חונים רכב אוטומט ולכן היה מתלונן כל הזמן על העברת הילוכים קשה לאחר שהדגמתי לו כמה פעמים כיצד חונים והוא הבין לא שמעתי ממנו יותר.

פורסם

יעני איך שהבנתי קודם כל ללחוץ על הבלמים ואחר כך להרים הנדברקס ואז לשלב ל P ולכבות את האוטו ,או לשלב לP קודם ולהשאיר את הבלמים לחוצים ואז להרים הנדברקס ולעזוב את הבלמים עד שארגיש טיפה דירדור ואז לכבות?

כאילו אין לי שום בעיה בגיר?

אני אנסה את זה היום ואעדכן.

תודה רבה.

פורסם
יעני איך שהבנתי קודם כל ללחוץ על הבלמים ואחר כך להרים הנדברקס ואז לשלב ל P ולכבות את האוטו ,או לשלב לP קודם ולהשאיר את הבלמים לחוצים ואז להרים הנדברקס ולעזוב את הבלמים עד שארגיש טיפה דירדור ואז לכבות?

כאילו אין לי שום בעיה בגיר?

אני אנסה את זה היום ואעדכן.

תודה רבה.

שילוב ל-P הוא הפעולה האחרונה לאחר הרגשת התפיסה של בלם היד את הרכב.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ואללה חברים נסיתי והכל הסתדר, עכשיו אני מעביר מ D לN מרים הנדברקס עוזב את הבלם עד שהאוטו זז טיפה ועוצר ואז משלב לP ואחר כך כשאני מוציא את הגיר מP הכל חלק וטוב מאוד, תודה רבה לכם.

• תוכן חדש...