Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות סלון M-Tech ומצאתי אחד מושלם לטורינג, איך לא בגרמניה

http://cgi.ebay.de/BMW-E30-komplette-Lederausstattung-320-Touring_W0QQitemZ170339904855QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item27a90cad57&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12

האם מישהוא מכיר או יודע על חברה כולשהי שמתעסקת עם דברים כאלה?

או האם יש מישהו שיכול לעזור לי להביא את החלקים הנ"ל (כמובן מוכן לשלם בעד העזרה)

וכמה אמור לעלות משלוח לכזה דבר? (המחיר של הסלון כולו הוא 177 יורו, כלומר 975 ש"ח)

קצת דחוף (המכירה נסגרת עוד יומיים icon_cry.gif )

ערן icon_razz.gif

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

ניראה לי שכדי לך לרדת מהרעיון. בזמנו רציתי ליבא קיט מ טכניק כמו שמורכב לי על הרכב. הקיט, מקורי לחלוטין נמכר ב300 לירות סטרלינג. המשלוח הכי זול שהמוכר מצא לי זה כ750 לירות סטרלינג. על זה תוסיף גם 40 אחוז מכס. כבר השתלם לקנות אחד שמצאתי בארץ בכמה אלפי שקלים טובים. וסלון שלם לרכב תופס בערך את הגודל שתופסים שתי פגושים וחציות צד.

פורסם

אני צריך לקפוץ לכפר כנא ולבדוק אם הבחור שם יכול להביא מירדן.

השאלה שלי היא גם כללית בנושא קניית חלקים מגרמניה , כי פשוט יש שם כול חלק שאני רוצה או צריך (אפילו סט של כול הריפוד של הבגז :shock:)

פורסם

עם העלות של המשלוח יצא לך כבר יותר זול לרכוש לשם כרטיס טיסה.

ככה אתה גם יכול לראות בעיניים את החלקים לפני שאתה משלם עליהם, וגם מרויח חופשה קצרה ומהנה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

השאלה היא איך אני שולח את המוצרים לארץ?

בכול זאת לא מדובר בחלקים קטנים

• תוכן חדש...