Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבובי, אתה טועה ומטעה, צ'יפ אפסולוט מעלה את ההספק ל-212 כ"ס וזה לפי האתר שלהם.

תוסיף צנרת פתוחה והגעת ל-220 כ"ס +-.

קשה לשלוט באוטו ?! מה אתה מדבר ?! זה כולה 220 כ"ס לא 1000.

ומה הקשר אין אחיזה ביציאה מהמקום ? גם אוטו עם 100 כ"ס יפרפר ביציאה אגרסיבית מהמקום.

וזה מניסיון שלי, לא של חבר שיש לו את האוטו...

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני ממליץ לך להכנס לפורום של VAG. יש שם הרבה חבר'ה עם קופרות שעברו מזמן את ה-220 כ"ס.

לא שמעתי על בעיות שליטה שיש להם ברכב.

נכון שיש הבדל בין כ"ס תיאורטי לכ"ס בגלגל אבל יש שם הרבה דוגמאות לקופרות שנוסעות ביום יום על צמיגים רגילים

בלי שום בעיה.

פורסם
צודק זה לפי "האתר שלהם" תבדוק על דיינו ואז נדבר

עם 220 כ"ס בגלגל אתה בקושי תצליח להחזיק את ההגה ביציאה מהמקום.

אתה מבין ברכבים בכלל שאתה מדבר ככה?

נהגתי בהונדה s2000 240 כוח סוס אז מה לא יכלתי להחזיק את ההגה ביציאה מהמקום?נראה לך למה זה מטוס

תחשוב קצת לפני שאתה מדבר

פורסם

כשאני מדבר על "לצאת מהמקום" אני מדבר על מצב של בדיקת יכולת

גם עם פרארי אפשר ליסוע על 40 קמ"ש, לא על המצב הזה אני מדבר.

הונדה S2000 זה הנעה אחורית

קופרה זה הנעה קדמית

שני דברים שונים לגמרי מבחינת העברת הכוח לכביש ושליטה ברכב

פורסם

יש בארץ איביזות טורבו יותר מי 300 כוח סוס והרכב נוסע טוב ומחזיק כביש יופי..לא מדבר על סיבובים כי זה סיאט ואין מה לעשות זה לא רכב לסיבובים

[אלדד שמעתי שיש לך גם vmaxx ]

פורסם

לי היה V-MAX למשך 4 חודשים (חבר נסע לחו"ל ואני הייתי מופקד על המכירה), שום רכב שנהגתי בו (דו"ג וארבע גלגלי)לא נותן את התחושה של המפלצת הזאת בתאוצות ביניים.

בת זוגי בזמנו הייתה רגילה ל R,CBRR ושאר מפלצות, אחרי סיבוב קצר על הוי-מקס היא סרבה לעלות עליו שוב עד היום שנמכר :twisted:

טוב, נחזור לקופרות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא צריך להגזים, הרכב אכן נילחם אבל אם יודעים מה עושים הכל נשלט ברמות הללו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אודיו קינג,

הנה אזהרה ממני להפסיק ולהטעות. אם אתה מתכוון להמשיך בקו הזה בשרשור הנ"ל אז חסוך מאיתנו. אני לא אסכים שזה ימשיך.

לא צריך סמי סליקס ולא בטיח. נקודה.

אני על רכב שנת 89 עם בסיס גלגלים של 2.398 בדיוק עם עוד שליש הספק לא הייתי צריך סמי סליקס בשביל לנסוע בבטיחות גם בהאצות. אז עשה לי טובה.

מי ישמע קופרה מגיעה עם צמיגים ברוחב 155...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

יאשה,אתה צודק לצמיגים סמי סליק אין קשר לנושא הבטיחות

הם קשורים לנושא העברת הכוח אל הכביש,אתה מסכים איתי שצמיגים סמי סליק יעבירו את הכוח אל

הכביש טוב יותר ויספקו אחיזה טובה יותר.? אם כך מדובר בשיפור לגיטימי.

פורסם

צמיגי סמי סליקס יורידו את הכוח טוב יותר. חופשי.

מצד שני גם יגרמו לשאר מערכות ההינע לנזק רציני יותר. במקום שהצמיגים יספגו את הכוח ע"י "פירפורים" אז המצמד יספוג. והציריות יספגו. והגיר יספוג ואפשר להמשיך ככה עד מחר. בסוף תגיע למצב שתצטרך להחליף לא מעט חלקים.

צמיגים ברמת הגודייר F1 לדוגמא יכולים לעשות פשרה מעולה בין אחיזה מצד אחד ובלאי לשאר החלקים מצד שני.

חוץ מזה, ברגע שיש טיפת מים על הכביש אז הצמיגים האלו (הסמי סליקס) מסוכנים ביחס לצמיג עם ניקוז טוב יותר.

יש פלוסים ויש מינוסים. בכל מקרה, הצמיגים האלו הם לא משהו שבגדר חובה בשדרוג רכב הנעה קידמית עם 200+- סוסים.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

עוד משהו, דיסקים מחוררים ומחורצים?

למיטב ידעתי זה משהו שהשתמשו בו לפני כ20 שנה כשרפידות היו מפרישות גזים שגרמו להחלקה. היום אין צורך בזה כיוון שהרפידות עשויות מחומר שונה שאינו מפריש את הגזים האלה. היעילות של זה כיום בדיוק שווה ערך לספוילר ענק בגב פיאט אונו מקרטעת.

פורסם
לי היה V-MAX למשך 4 חודשים (חבר נסע לחו"ל ואני הייתי מופקד על המכירה), שום רכב שנהגתי בו (דו"ג וארבע גלגלי)לא נותן את התחושה של המפלצת הזאת בתאוצות ביניים.

אמממ..נראה לי שהבחור עם תגובה מעליך (קופרה) התכוון לסט בולמים/קויילאוברים מתוצרת VMAXX :wink:.

נחזור לנושא.כולה בחור שאל כמה כוח יכולה להוסיף לו צנרת 2.75 (אגב,כבר עניתי לך על זה בפורום אחר).

מלך אאודיו,למה ישר לחלק רשימת קניות מסופר? אתה מכיר את האוטו שלו? אתה יודע מה יש לו ומה אין לו?

להחליף מזרקים כדי לעבור 200 כ"ס? נו באמת..כנראה שמנועי 1.8T של VAG מוכרים לך כמו כף ידך.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם
צמיגי סמי סליקס יורידו את הכוח טוב יותר. חופשי.

מצד שני גם יגרמו לשאר מערכות ההינע לנזק רציני יותר. במקום שהצמיגים יספגו את הכוח ע"י "פירפורים" אז המצמד יספוג. והציריות יספגו. והגיר יספוג ואפשר להמשיך ככה עד מחר. בסוף תגיע למצב שתצטרך להחליף לא מעט חלקים.

צמיגים ברמת הגודייר F1 לדוגמא יכולים לעשות פשרה מעולה בין אחיזה מצד אחד ובלאי לשאר החלקים מצד שני.

חוץ מזה, ברגע שיש טיפת מים על הכביש אז הצמיגים האלו (הסמי סליקס) מסוכנים ביחס לצמיג עם ניקוז טוב יותר.

יש פלוסים ויש מינוסים. בכל מקרה, הצמיגים האלו הם לא משהו שבגדר חובה בשדרוג רכב הנעה קידמית עם 200+- סוסים.

יאשה, אני מסכים עם כל מה שרשמת חוץ מהקטע של הרטוב. הצמיגי חצי סליקס שהיו לי על הקליאו יביישו כל צמיג ALL SEASON אחר שתרצה להשוות מולם. מה שרשמת מתאים לצמיגי סליקס ולא לצמיגי חצי סליקס שיודעים לעבוד מצויין גם על רטוב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
עוד משהו, דיסקים מחוררים ומחורצים?

למיטב ידעתי זה משהו שהשתמשו בו לפני כ20 שנה כשרפידות היו מפרישות גזים שגרמו להחלקה. היום אין צורך בזה כיוון שהרפידות עשויות מחומר שונה שאינו מפריש את הגזים האלה. היעילות של זה כיום בדיוק שווה ערך לספוילר ענק בגב פיאט אונו מקרטעת.

אין קשר להפרשת גזים של הרפידות.

משתמשים בדיסקים מחורצים\מחוררים על מנת להפחית את תופעת דעיכת הבלמים תחת עומס.

מה שקורה זה שתחת עומס הדיסקים מתחממים והיעילות שלהם פוחתת,הדיסקים המחורצים אמורים לתת עוד מימד של קירור (בנוסף לאיוורור הסטנדרטי שקיים במערכות הבלימה של כל הרכבים המודרנים כיום) ובכך בעצם לאפשר לבלמים לפעול בצורה טובה יותר לאורך זמן תחת עומס.

כמה זה יעיל ?

אני בטוח שמי שמרבה בנסיעות אגרסיביות ארוכות יוכל לאשר שיש שיפור בתגובת הבלמים.

מעבר לזה, ברכב הנכון (רכב ספורטיבי חזק) זה ייראה סקסי לאללה.

:)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...