Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאשה,על זה בדיוק אני מדבר כאשר הצמיגים סופגים את זה על ידיי "פרפורים" אתה בעצם מעביר את הכוח

לכביש בצורה לא איכותית ובבדיקת יכולת מול כול WRX סטנדרטית הוא לא יעמוד ,אלא אם כן מגילגול

צמיגי הסמי סליק החדשים הם מחורצים להובלה טובה יותר של מים ואינם נוטים להחליק ואוחזים מצויין.

בלאי למכלולים הוא דבר טבעי ברכבים משופרים,גם להוסיף צ'יפ מגדיל את הבלאי של המנוע,אז לא נשפר.?

שום דבר הוא לא בגדר "חייב" ואתה צודק שציינתה את זה ואני מסכים,אנשים קודם כול משפרים את המנוע

ורק אחרי זה ניזכרים שצריך לשפר גם מכלולים אחרים וזאת הנקודה.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רוצה לשפר איביזה קופרה ?

צנרת נירוסטה זרימה חופשית 421 בקוטר 2.5 תעלה לך 3000 שח . -מה הקשר 421 ?

מזרקים 1000 שח - :?שטויות, אין צורך במזרקים ,המקוריים עושים את העבודה עם הטורבו המקורי.

צ'יפ 2500 שח

פילטר פתוח 500 שח

מערכת בלימה משופרת דיסקים מחורצים ומחוררים+רפידות 2500 שח - הברקסים המקוריים מעולים אין צורך להחליף ,לא מדובר על 300 כ"ס ומעלה.

זוג צמיגים קדמי חצי סליק 3000 שח - אחלה תוספת , לא הבנתי מה זה קשור לבטיחות.

-----------------

סה"כ יהיה לך רכב עם 220 כ"ס +-

שני האחרונים הם חובה אם אתה רוצה לנהוג בבטיחות

בכל מקרה הבנאדם שאל על צנרת מה קשור כל הדברים האלה?

פורסם

עם 220 כ"ס בגלגל ועם סמי סליק הוא כן יעמוד עם WRX גם ביציאה וגם בגלגול

421 ?..מלבד קוטר הצנרת יש גם מבנה צנרת 421 הוא המבנה המתאים לרכב הנ"ל 4-1 למשל לא מתאים

כדי להגיע ל 220 כ"ס בגלגל אתה צריך להגדיל מזרקים עם המקוריים לא תגיע לשם

מערכת בלימה משופרת שכוללת דיסקים מוגדלים מחוררים ומחורצים +רפידות מתאימות

תקטין את מרחק הבלימה ואם זה לא קשור לבטיחות אז אני לא יודע מה

צמיגים סמי סליק אוחזים יותר ,וכל מי שמבין בבטיחות יגיד לך שצמיג שאוחז יותר הוא בטיחותי יותר

מונע תת היגוי ,וגם ספורטיבי יותר מן הסתם.

בנוגע לצנרת ,תגיע לטיג ארט תדבר עם גיא סרדין

אין מישהוא בארץ שמבין בצנרות ברמה שלו מה שהוא יגיד לך תרכיב

http://www.tig-art.com/contact

פורסם

"421 הוא המבנה המתאים לרכב הנ"ל" אתה מדבר שטויות ,תעשה טובה אל תגיב.

"מזרקים מוגדלים כדי להגיע ל-220 כ"ס" מי שאמר לך את השטויות האלה עבד עלייך.

ברקסים מאוד קשורים לבטיחות אבל אין צורך להחליף את המקוריים בהספקים האלו.

סמי סליקס מקדימה רק יוריד את הכוח לכביש יותר טוב ולא יגרום לאחיזה טובה יותר בסיבובים או יעשה את הרכב בטיחותי יותר.

פורסם

תשמע זה נראה כאילו אתה מדקלם פה בפורום כל מיני שמועות ועצות ששמעת מכל מיני "מבינים" וממש לא מניסיון אישי.

לא משנה כמה כ"ס יש לך באיביזה, כל עוד אתה לא שוחט את הברקסים בעצירות בתדירות גבוהה אין לך מה להחליף למחורצים.

מחורצים לא נותנים עוצמת בלימה גבוהה יותר אלא עמידות ברקסים בשימוש אינטנסיבי.

במידה ולא ידעת את זה אז כדי שתפנים טוב טוב שלא יבוא מישהו שלא מבין פה לפורום ובגללך יוציא כסף מיותר סתם.

המזרקים המקוריים מספיקים בהחלט על טורבו מקורי גם בגדישות גבוהות, עד 1.7 באר אין צורך להחליף אלא עם אתה מעוניין לגרום לעודף דלק עצבני משום מה.

עם נהג שיודע לצאת מצויין וצמיגים טובים (לא סמי סליקס) איביזה עם חמוצים עומדת עםwrx סטאנדרטית והחל מאמצע שני גם מסוגלת לברוח קדימה.

זה לא משנה את העובדה שכנראה איביזה אין לך וגם לא מי יודע מה ניסיון בשיפור שלה אז בבקשה אל תתטעה משתמשים תמימים.

פורסם

שירים טלפון לגיא סרדין בקישור שנתתי

אם הוא לא מקבל המלצה לצנרת 421 אני לא כותב בפורום הזה יותר ,מתאים?

כדי להגיע ל220 כס בגלגל צריך בערך 250 כס במנוע ,אם הצלחתה להגיע ל 250 כס במנוע בלי להחליף מזרקים

צריך לתת לך פרס על חדשנות.

כאשר אתה משפר את המנוע אתה מאיץ מהר יותר,ובכך אתה מגדיל את מרחק הבלימה לכן מומלץ מערכת בלימה משופרת

צמיג סמי סליק אוחז יותר הוא מוריד את הכוח לכביש טוב יותר בגלל שהוא אוחז יותר הוא מקטין תת היגוי

ולכן הוא גם בטיחותי יותר וגם ספורטיבי יותר.

החלפת צנרת משפיעה על המומנט של הרכב בטווח סל"ד מסויים

גם קוטר הצנרת וגם מבנה הצנרת

פורסם

אף אחד לא אמר לך לא לרשום פה בפורום, ההיפך הוא הנכון.

רק ביקשו ממך לרשום נתונים נכונים ותו לא.

אתה כנראה לא מבין משהו, צלחות מחורצות לא גורמות לעצירה יותר חזקה אלא לפיזור של החום במצבים שהצלחת חמה ועקב זה הרכב עוצר פחות טוב.

זה קורה רק אחרי רצף עצירות ממושכות וחזקות וזה לא קשור לכח הרכב!!!!!!!!

רוצה לשפר עוצמת בלימה? תחליף קליפר, צלחות, רפידות,משאבות ברקס וכו'.

בוא תן ניחוש פרוע כמה עולה סט כזה לאיביזה טורבו של ברמבו בעל 6 בוכנות...

אני מבין שלא יצא לך לנסוע על סמי סליקס במעבר פתאומי בין יבש לרטוב אחרת היית שומר את ההמלצה הזו לעצמך או לפחות מזהיר על זה ברגע שהמלצת.

נ.ב- עם כל הערכה שיש לי לגיא סרדין (ויש לי המון) לא כולם ממליצים עליו מבחינת איכות (למרות שאני אישית בכל מוצר שניתקלתי בו באיכות הייתה ללא דופי)

בכל מקרה החל מרגע זה אני מפסיק להגיע בשירשור הזה לטוב ולרע כי יש לי הרגשה שאתה הולך עם הראש בקיר וחושב שמישהו בא נגדך אישית ואין לי כח להיכנס לזה.

פורסם

תקשיב ,חלק מהדברים שלך נכונים אבל הם לא רלוונטים לאיביזה עם 220 סוסים ,ובייחוד לא לשאלה ששאל פותח השרשור.

בפעם האחרונה,

-הברקסים באיביזה מצוינים אין צורך להחליף אותם בהספקים הנ"ל.

-צמיגים סמי סליקס מקדימה לא יהיו יותר בטיחותיים מצמיגים רגילים.

-המזרקים המקוריים מספיק טובים לעבודה עם הטורבו המקורי.

-אין צורך להחליף סעפת ובמיוחד לא ל-421 ,ברכבי טורבו הסעפת היא 4-1 . גיא לא ימליץ לך על 421 לרכב הנ"ל אין צורך להתקשר אליו חבל על השיחה.

צנרת עם קוטר גדול יותר תגרום לירידה במומנט אבל זה לא מורגש בכלל. (כמובן בהנחה שהרכב סטנדרטי עם צנרת)

התשובות שלך זהות ואתה לא מוכן להקשיב ולכן אין צורך שתחזור על עצמך.

פורסם

למה ? לדעתי לא חבל על השיחה , צנרת 4 2 ל 1 זה מאוד מתאים למכוניות גודשות ובטוח יש קיט לקופרה אם הצנרת הזאת נכון ? אני מחכה לקישור .

תריץ בגוגל צנרת 4 ל2 ל1 אפילו באיידיש , תראה מה התגובה שלו ...

פורסם

אודיו קינג, בלמים - הנקודה האחרונה שהייתי נוגע בה בקופרה - הבלמים פשוט מצויינים (312 מ"מ).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא צריך שום מזרקים אפילו לא בשביל 250כ"ס באיביזה מנסיון.

וגם לא סליקים,תראה תסרטון ותבין שגם עם פירפורים האוטו מתקדם מצוין,ועוד מול STI פרודריב.

• תוכן חדש...