Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם.

סוף סוף סיימתי את ה"פרויקט" הקוסמטי הקטן שמזמן רציתי לבצע על הגולף ה MK4 הלבנה שלי. מדובר בדגם בסיסי COMFORTLINE, ללא חישוקי מגנזיום.

ככה האוטו נראה בהתחלה (תמונה מיד 2, מאוד דומה לאיך נראה קודם):

23764720.jpg

הנה איך נראה האוטו עם ג'נטים BBS של דגם ה- V5.. שיפור משמעותי:

23028794.jpg

וכעת - התוצאה הסופית, לאחר צביעת ידיות הדלתות, םסי הקישוט, כל הטמבונים, והגריל של פנסי הערפל:

30120404.jpg

60973231.jpg

49364771.jpg

64749716.jpg

21290940.jpg

מה אתם אומרים?? :-)

פורסם

תעביר את השרשור ל"רכב כללי"

יצא יפה, אני ממליץ על פנסים אחורים של v5.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

ממש יפה:D תתחדש

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם
תעביר את השרשור ל"רכב כללי"

יצא יפה, אני ממליץ על פנסים אחורים של v5.

האם יש הבדל? לא שמתי לב את האמת שיש הבדל

פורסם

באמת נראית מעולה עכשיו,מצטרף להמלצה להחליף את הפנסים האחוריים לכאלה של GTI\V5\ג'נריישן,ההבדל הוא שהם קצת יותר מושחרים והבקליות של הרוורס והאיתות פחות בולטות.

הנה:

photo-gallery-silver-volkswagen-golf-with-towbar.jpg

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

את השיפור במראה בהחלט רואים, יפה מאוד.

אני אישית הייתי משאיר את פסי הקישוט על הדלתות בצבע שחור. אל תשכח שאתה נמצא בישראל - מדינה שבה אוהבים לפתוח דלתות עד שהן נעצרות ע"י הדלת של הרכב ליד. אני בספק אם פסי הקישוט שלך ישארו לבנים לגמרי לאורך זמן.

פורסם

יצא יפה מאוד, רק חבל שצבעת את החלקים התחתונים של הפגוש הקדמי והאחורי, ואת הגרילים התחתונים בחלקו העליון של הפגוש הקדמי.

הפנסים שהומלצו לך רק יתנו את הפיניש הסופי וגם אני ממליץ. יש כאלה הרבה יד 2.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
יצא יפה מאוד, רק חבל שצבעת את החלקים התחתונים של הפגוש הקדמי והאחורי, ואת הגרילים התחתונים בחלקו העליון של הפגוש הקדמי.

הפנסים שהומלצו לך רק יתנו את הפיניש הסופי וגם אני ממליץ. יש כאלה הרבה יד 2.

בכוונה צבעתי אותם, אני יודע שיש סיכוי הרבה יותר גדול עכשיו ששריטות יבלטו, אבל לדעתי האוטו הרבה יותר יפה כך.

לגבי הפנסים, את האמת אני לא מוצא הבדל כ"כ משמעותי. והיחידים שמצאתי הם 500+ ש"ח פלוס, ובסכום כזה זה לא נראה לי הגיוני.

מה דעתכם לגבי הכהיית השמשות? זה יבליט את הקונטרסט.... אולי יותר מדי???

פורסם

תתחדש - נראה מצויין!

אני אישית הייתי משאיר את פסי ההגנה בשחור (בדלתות) ומשאיר את הרשתות בפגוש גם כן בשחור - יש יותר מידי לבן כרגע.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יפה מאוד .

תוסיף עוד אנג'ל אייז , ותעשה ציפוי כהה לחלונות. עם צבע לבן זה יצא פצצה:wink:

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

• תוכן חדש...