Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת בלמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נושא זה כבר הועלה אך יש לי שאלה נוספת..

כבר החלפתי בלמים מס' פעמים , ובדרך כלל יכולתי ממש להרגיש שהרכב לא בולם טוב, כלומר צריך ללחוץ חזק מאוד על הברקס וגם אז הוא מגיב לא טוב- מעבר לכך לא היות תופעות אחרות.

הכנסתי את הרכב למוסך עקב רעשים שהיו לי בכל פעם שלחצתי על הברקס ונאמר לי שהבלמים ממש "על הברזל" ויש להחליפם (בלמים קידמיים) , מה שכן, בנסיעה על הרכב דווקא לא הרגשתי שהוא לא בולם טוב, רק הרעש/חריקה שציינתי.

מאוד אשמח לחוות דעת האם רעש כאמור אכן יכול לציין צורך בהחלפת בלמים (בחישוב חוזר שעשיתי הבלמים בערך בני 3 שנים).

ואם כן למה בפעמים קודמות לא היו לי רעשים כאלו.

תודה רבה מראש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...