Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני עתיד לקחת רכב מליסינג בקרוב.

עליי להחליט בין השלוש:

1. שברולט אבאו

2. יונדאי גטס

3. יונדאי i10

למרבה ההפתעה, יונדאי i10 יקרה יותר (כ100 ש"ח יותר בחודש).

הייתי רוצה לקבל הבהרה לגבי תצרוכת הדלק של כל אחת מהשלוש - חיפשתי בפורום בעבר וראיתי שהדעות מאוד מאוד חלוקות לגבי הגטס, לגבי האבאו והi10 לא מצאתי מידע.

בנוסף, מעניין אותי למה האבאו מכונה "מלכודת מוות" מכיוון שכרגע מה3 אני נוטה לכיוונה.

תודה רבה!

פורסם

אם אתה נוסע לבד ואין לך בעיה עם הגודל שלה הייתי ממליץ לך על i10 לא כי יש לי נסיון או משהו, פשוט כי היא הכי מודרנית מבין השלוש והשתיים האחרות לא ממש מומלצות.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

לבחור אחת טובה ומאוחדת, לא ממש קל

לכן אפשר ללכת בכיוון ההפוך

יונדאי i10 יקרה יותר (כ100 ש"ח יותר בחודש).

תודה רבה!

זאת סיבה די טובה להוריד אותה מהרשימה (3.6K שקל ל-3 שנים)

מה זה חשוב צריכת דלק? הליסינג לא דרך החברה?

פורסם

זו סיבה טובה בשביל 100 (בברוטו כנראה) שקל לסבול במשך 3 שנים? צריך לבחור את הרכב הכי מתאים, לא הכי זול.

emotion of motion

פורסם

בנוסף, מעניין אותי למה האבאו מכונה "מלכודת מוות" מכיוון שכרגע מה3 אני נוטה לכיוונה.

תודה רבה!

בגלל זה:

http://www.euroncap.com/tests/chevrolet_aveo_2006/250.aspx

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קודם כל תודה על התגובות.

אעשה סדר:

eric_92 - דווקא בגלל שזה רכב שעדיין לא נוסה ע"י אף אחד, קצת מפחיד לקחת אותו. בכל מקרה אם למישהו יש קצת נסיון איתו או ידע לגבי צריכת הדלק, אשמח אם ישתף.

Jenek - כמו שהגיבו לך, 100 ש"ח עלול להיות כסף קטן במקרה, למשל, צריכת הדלק שלה קטנה משמעותית מהשתיים האחרות.

הדלק על חשבוני ולא על חשבון החברה, ומכיוון שאני דל בהכנסה הקבועה, ולאור האיבזורים הדומים במכוניות, והעובדה שאחרי 3 שנים הרכב חוזר לחברת הליסינג, הדלק הוא השיקול המרכזי.

alexk - מסכים איתך.

vladclar - תוצאות מבחני הריסוק אינם רלוונטים, כיוון שהם מתייחסים לאבאו ישנה יותר 4 דלתות ולא האבאו 5 החדשה. יש לך מידע רלוונטי יותר?

לאף אחד אין נתוני דלק מנסיון ? מישהו מכיר את הi10 ?

פורסם

אהלן,

אני עתיד לקחת רכב מליסינג בקרוב.

עליי להחליט בין השלוש:

1. שברולט אבאו

אני מניח שאתה מדבר על השברולט אביאו 5 החדשה ,לוקה בבטיחות מרווח פנים מצומצם ביותר

איכות גימור נמוכה,מנוע של אופל לא חסכוני ומיושן ,מקום 2

2. יונדאי גטס

שיפור קוסמטי מהדגם הישן ומנוע חדש שצורך 1 ל 11,ועם כול הרצון להיות שונה מהכלל ולהתחדש ,אין מה לעשות היא עדיין

שולטת בקבוצה 1. מקום 1

3. יונדאי i10

קופסת סרדינים ,הכי פחות אוטו בהכי הרבה כסף יונדאי שמיוצרת בהודו ב -92000 שח.? מגוחך. מקום 3

למרבה ההפתעה, יונדאי i10 יקרה יותר (כ100 ש"ח יותר בחודש).

הייתי רוצה לקבל הבהרה לגבי תצרוכת הדלק של כל אחת מהשלוש - חיפשתי בפורום בעבר וראיתי שהדעות מאוד מאוד חלוקות לגבי הגטס, לגבי האבאו והi10 לא מצאתי מידע.

כיוון שבאופן מסורתי היא משיגה ציונים נמוכים במיבחני ריסוק והדגם ה"חדש" לא שונה בהרבה

תודה רבה!

דעתי בנושא

פורסם

אני לא מבין כמה דברים:

1. למה אתה רוצה סופר מיני בתור רכב ליסינג?

2. מה אתה מחפש ברכב חדש?

3. למה לא לקנות רכב בתקציב של 40K לדוגמא אבל שיפנק אותך יותר?

Polo 2012

• תוכן חדש...