Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תופעת פנסי הערפל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נהג של אחד הקצינים הבכירים בארץ נוסע תמיד עם פנסי ערפל, פעם אחת עצרה אותו ניידת, דרשו ממנו לכבות את אורות הערפל, שיחק אותה מטומטם מושלם - "מה זה אורות ערפל?" "(מכבה את כל האורות לגמרי)רגע ככה זה בסדר?), אחרי 3 דקות נמאס להם שיחררו אותו איך שהוא... :roll:

אגב גם זה עבירה ושמה נהיגה ברכב כשאתה לא בקיאה בהפעלתו, לפי חוק אתה אמור לדעת מה תפקידו של כל כפתור וכפתור ברכב שאתה נוהג בו, אם אתה לא יודע אסור לך לנהוג בו.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לאייל

מה הקשר לדייהו בתגובותיך הקודמות?

:x

הרבה דייהו מדגמים ישנים /שברולט אביאו באו מאובזרות בפנסי ערפל מקוריים

ואני שם לב שהמון רכבים כאלה נוסעים עם פנסי ערפל דולקים. בדרך כלל אלה רכבים של צעירים בשל המחירון המגוחך שלהם (ובצדק) ובהרבה מקרים הם בעניין של שופוני.

ואני אומר: שופוני על מה? כולה דייהו. כבה את פנסי הערפל וסע כרגיל.(רצוי בלי חלונות שחורים)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אגב גם זה עבירה ושמה נהיגה ברכב כשאתה לא בקיאה בהפעלתו, לפי חוק אתה אמור לדעת מה תפקידו של כל כפתור וכפתור ברכב שאתה נוהג בו, אם אתה לא יודע אסור לך לנהוג בו.

אצלי ברכב יש לחצן לנורות ערפל. זה לא מדליק כלום.

אבל שאני מדליק את האורות יש גם זוג של פנסים צהובים (גדולים יחסית) שנדלקים ביחד עם אורות הדרך.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

בד"כ אורות ערפל לא עובדים בנפרד אלא עם האורות הראשיים.

תדליק את האורות הראשיים ושנה את המצב של לחצן אורות הערפל סביר שייכבו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בהרבה רכבים יש אפשרות להפעיל את האורות ערפל בשילוב עם אורות חניה בלבד, כדי למנוע סינוור מהערפל... :-(

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
אסמכתה בבקשה.

עידן ו-tt,

אין אני בא לצדד בתופעה זו או אחרת, אך לזרוק משפטים כאילו הם עובדות לא גורם להיותם נכונים וצודקים.

משפטים שמתחילים "ברוב המדינות המתוקנות...", "בכל העולם...", הם אלו אשר מרגיזים אותי יותר מאלו אשר מצפצפים על החוק. אם תראו לי אסמכתות לנכונות דבריכם, אוריד את הכובע בפניכם קבל עם ועדה.

בבקשה,נתתי לך דוגמא למדינה מתוקנת אחת,הונג קונג,שבה נוסעים עם אורות ערפל בלי צורך לחפש את ניידת המשטרה.

רוצה ציטוט מתוך תקנות התעבורה בהונג קונג ?

או שתחפש אותם,או שפשוט תצטרך להאמין לי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כן לפעמים תראו רכבים מכוערים ברמות שהבעלים שלהם ידליקו פנסי ערפל והם יחשבו שזה נותן איזה משהו.

פשוט הזוי איזה אנשים מפגרים יש.

לבנאדם יש אוטו של חצי שקל מכוער לא זז והוא מדליק בהם את הפנסי ערפל.

אני את האמת פעם קיבלתי דו"ח על זה, הסיפור העצוב הוא שנסעו אחריי איזה 6-7 דק' בשביל לעצור אותי על זה וממש נצמדו לי לתחת, המנאייק האלה רק חיפשו שאני יעשה משהו לא במקום.

פורסם

נורה לפנס ערפל רגיל עולה שקלים בודדים ואפשר להשיג בכל חנות חלפים ואפילו בהום סנטר

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
בבקשה,נתתי לך דוגמא למדינה מתוקנת אחת,הונג קונג,שבה נוסעים עם אורות ערפל בלי צורך לחפש את ניידת המשטרה.

רוצה ציטוט מתוך תקנות התעבורה בהונג קונג ?

או שתחפש אותם,או שפשוט תצטרך להאמין לי.

WOW!!!

1. הגם אם נוסעים עם אורות ערפל דלוקים(והשוטר אינו עושה מאומה), אין הדבר מעיד על החוק/תקנה מתיר זאת.

2. מדינה אחת(הגם שהיא כבר לא כזאת) היא עדיין לא רוב...

3. להאמין?! :twisted:

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
אתה טועה. ואתה מוזמן לנסיעת מבחן והדגמה אצלי ברכב או כמובן ברכב ההדגמות של צ'מפיון.

שים לב שלא דיברתי על תאורת דרך רגילה, אלא על הארת הצד אליו פונים, בעת פניה.

גם אתה לא לגמרי מדייק. לפנסי ערפל, לפחות כאלו המותקנים נכון, שתי מטרות, האחת ניראות בתנאי ערפל על ידי כלי רכב הבאים ממול והשניה הארת הדרך וצידיה בתנאי ערפל, בהם לאור דרך רגיל אפקט מסמא לנהג. לכן אלומת האור היא רחבה, קצרה ופונה תמיד כלפי מטה. לתאורה כזו גם יתרון עצום על אורות דרך בכבישים חשוכים מאוד וצרים, גם בתנאי מזג אויר רגילים. במיוחד תהנה מהם בדרכי עפר צרות ומוזנחות שם תראה בורות בכביש לפני שתשמע אותם.

• תוכן חדש...