Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי במוסך סיידון בנווה נאמן ונאמר לי בפעם הראשונה שזה חיישן למדה שאותו החליפו לי לפני שנתיים .עשו ריסט ושיחררו אותי.

בפעם השנייה (אתמול) אמרו לי שזה נראה ממיר קטליטי אבל אחרי ריסט לכל החיישנים נעלמה הנורה ושיחררו אותי שוב .

היום(29.5.09 )הנורה נדלקה שוב. שאלתי איך אני עולה על הבעיה האמיתית מאיפה הבעיה? אולי הממיר באמת בסוף חייב וכל הזמן נסתם.גם יש לי ירידה בסחיבה וצריכת דלק גבוהה קצת. ואיך אני מעלים את הנורה אם אני לא ירצה להחליף ממיר ?

כמו כן האם יש ממיר חלופי לרכב שלי ומה העלות ?

תודה לעונים.

• ספונסר פורום
פורסם

לממיר הקטליטי ניתן לבצע בדיקת יעילות באמצעות

הסורק במוסך ולדעת בדיוק את מצבו ,בגדול ,זה לא שכיח

שיש תקלה בממיר ברכבים האלו .

לעיניין חיישן החמצן ,צריך כמובן לבצע בדיקה נוספת

ולראות מה ואיזה קוד תקלה בדיוק מופיע .

מערכת ההפעלה יודעת להבחין בבירור בתקלות בין חיישן החמצן לממיר

ולכן אם אין למוסך תשובה ברורה לתת לך בעיניין הזה אז תנסה לבדוק באחר.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

רון הוא עשה לי שם בדיקה ואפילו ריסט לכל החיישנים ע"י החזקת טורים מעל 3000 וכו' ונראה לו שהממיר בסוף דרכו ובגלל זה הוא כנראה נסתם כל יום ומדליק לי את הנורה.

אולי צריך בדיקה שוב(שלישית) אבל זה נראה ממיר.יש גם ירידה בסחיבה ועליה בצריכת דלק.

אולי גם למוסך אין את גרסת התוכנה האחרונה של הסורק? שאלתי היא מה מחיר ממיר חדש או שיש אפשרות להעלים את הנורה ע"י אכיפה או ניתוק של הלמדה האחורי?

תודה לעונים.

פורסם

קיים ממיר תחליפי לרכב שלך ומחירו נמוך מהמקורי בהרבה.

לפי דעתי גש לרון לשם קבלת פיתרון מיקצועי.

אתה מוזר :-) בעיית הסחיבה פחות מפריעה לך מהנורה בלוח השעונים ?

בוודאי שניתן להתחכם בצורה כולשהי למערכת אבל לא מומלץ.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

הריסט שאתה מתאר הינו ביצוע בדיקת יעילות לממיר ,

הבדיקה מתבצעת בסלד 2500 למשך שלושים שניות

ובסופה מתקבל הציון ליעילות הממיר .

אם לאחר הבדיקה הזאת נאמר לך שהממיר אצלך תקול אז מאד

יתכן שזו באמת התקלה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

להפך ,לפני הבדיקה הראה שהממיר תקול ואחריה היה בסדר.

עוד פעם אני מציין שזה לא בטוח ממיר.

אבל במידה וכן האם יש איזה פלאש או משהו שאפשר לעשות למערכת הפליטה שקצת ישתוף את הממיר ואת הלמדה האחורי?

פורסם

את חיישן החמצן ניתן לבדוק, מודדים לו התנגדות אם היא בטווח התקין להוראות היצרן אז הסליל חימום של החיישן תקין, בדיקה נוספת היא המתח שהחיישן מוציא מודדים את המתח בעזר סקופ ובודקים שהחיישן מוציא מתח תקין, חיישן תקול מראה מתח תקוע שלא משתנה או לא מוציא בכלל מתח.

פורסם

1)יש דרך במכון אגזוזים לבדוק לחץ לפני ואחרי הממיר ורואים אם הוא הבעיה.

2)הבנתי לפי הנתונים שרשומים באתר היבואן ש k44 מנקה בין היתר את הממיר והחיישנים.

3)האם מישהו מכיר מכון לאגזוזים זול ואמין?

4)אפשר לקנות ממיר משומש ולהתקין במקום זה.מה אמורה להיות העלות?

5)איזה חומר מנקה חיישנים מבלי לפגוע בהם?

תודה לעונים.

פורסם

הנורה נעלמה בינתיים ואני מתכוון לשים גם k44 על חצי מיכל ולתת באוטו כמה לחיצות טובות שהפיח יישרף שם טוב.

דרך אגב מישהו ממכון דיאגנוסטיקה אמר לי לשים 2 בקבוקי גולד לייבל על חצי מיכל ולתת כמה קיקים,זה לא יכול להזיק לרכב הכמות הזו של החומר?

• תוכן חדש...