Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש עצה לפני קבלת החלטה בקשר לרכישת מאזדה 3 או פוקוס 2007 ..

1)דבר ראשון האם כדאי לקנות מליסינג/השכרה לשעבר? והאם נהוג להוריד לפי מחירון את המחיר על ההשכרה ועל הקילומטר'ג?

2)האם קילומטר'ג גבוהה יחסית 70k או 80k במזדה או פורד אמור להדאיג אותי? או בשל אמינות הרכבים הנ"ל אין מה לדאוג?

3)יש שמועות על גיר דפוק במזדה (אוטו כמובן).האם יש להן בסיס? וכמו כן על מזגן שחלש ?

4)הנני איש משפחה היום ויש לי תינוקת קטנה ובעתיד מתכנן עוד זעטוט.האם המזדה לא תהיה צפופה מאחור? והאם תא המטען גדול מספיק?

תודה לעונים.

פורסם

לפני שנה בדיוק קניתי לאישתי פוקוס 2006 מליסינג . לרכב היו 65000 ק"מ בקנייה וכיום יש לו 75000 ק"מ . ( רכב שני במשפחה )

לדעתי הפוקוס מרווחת יותר מהמזדה ואפילו זולה יותר ....

גיסי שקנה מזדה אומר שבגלל הרעש הוא מצטער על הקנייה . כל הנסיונות להחליף צמיגים לשקטים יותר לא הועילו . לטענתו המזדה זריזה יותר מהפוקוס .

בקיצור , לי אין בעיות . מתניעים ונוסעים בפקקים ככה ש"רייסים" לא ממש מעניינים אותנו .....

יובל.

פורסם

רוצה זריזות ולהשאיר לפוקוס אבק ברמזור? קח מאזדה.

רוצה נוחות ושקטות? קח פוקוס.

רוצה להגיע למהירויות הרבה מעל החוק? קח מאזדה.

רוצה להגיע למהירות גבוהה ב-20 קמ"ש מעל החוק מקסימום בלחץ? קח פוקוס.

כל אלה על פי נסיון - הייתה לי פוקוס 08 ועכשיו יש לי מאזדה 08.

פורסם
מבקש עצה לפני קבלת החלטה בקשר לרכישת מאזדה 3 או פוקוס 2007 ..

1)דבר ראשון האם כדאי לקנות מליסינג/השכרה לשעבר? והאם נהוג להוריד לפי מחירון את המחיר על ההשכרה ועל הקילומטר'ג?

2)האם קילומטר'ג גבוהה יחסית 70k או 80k במזדה או פורד אמור להדאיג אותי? או בשל אמינות הרכבים הנ"ל אין מה לדאוג?

3)יש שמועות על גיר דפוק במזדה (אוטו כמובן).האם יש להן בסיס? וכמו כן על מזגן שחלש ?

4)הנני איש משפחה היום ויש לי תינוקת קטנה ובעתיד מתכנן עוד זעטוט.האם המזדה לא תהיה צפופה מאחור? והאם תא המטען גדול מספיק?

תודה לעונים.

1)ליסינג אולי, השכרה ממש לא-אלו מכוניות שקורעים להן את הצורה.:?:

2)המאזדה אמינה בק"מ גבוהה, ללא שום תקלות חוץ מבלאי רגיל - :?:לגבי הפוקוס אני לא בטוח לא היה לי אותה מספיק זמן אבל לדעתי לא צריך להדאיג אותך.

3)אני עד כה לא מצאתי דפקטים בגיר של המאזדה, גיר דיי ספורטיבי, ממהר להגיע להילוך אחרון (4) כבר ב60 קמ"ש אלא אם כן הרגל על הגז אז הוא נותן לך עוד סל"ד תלוי עד כמה הדוושא לחוצה. - מידי פעם הוא מתעקש להישאר על הילוך מסויים - זה כן.

המזגן אכן יחסית חלש - לא מקפיא, וביום חם יקח לו כמה דקות לקרר, אך מקרר מספיק לטעמי בשביל ליצור אווירה נעימה וקרירה באוטו.

4)מבחינת הצפיפות ותא המטען הפוקוס לוקחת,אך תא המטען של המאזדה לא קטן ולטעמי מספיק, ומבחינת המושבים מאחור - יספיקו לתינוקת וזעטוט בשני המכוניות, אבל במאזדה יהיה צפוף לשלושה.

-לגבי המחירון אני לא בטוח.

-ולגבי האמינות של הפוקוס.

• תוכן חדש...