Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אחרי שקראתי טיפה יותר על כל עניין הפוליש, נייר המים, משחת השיניים וכו', אני צריך את העזרה

שלכם.

האם המנורות שלי במצב שצריך לעשות פוליש עם נייר מים או שפשוט מברשת שיניים ולאחריה ווקס ישפרו את המצב פלאים?

הנה כמה תמונות:

IMG_0088.JPG

IMG_0089.JPG

פורסם

אני יודע, אני גם דיברתי על הפנס.

הנזק פשוט לא כלכך מהותי שהוא יצטרך להתחיל לשייף עם ניירות מים, בגלל זה המלצתי על פוליש לצבע מטאלי, שהוא יותר עדין מהפוליש הרגיל. באמת שהצבע של הרכב שלו לא משחק פה תפקיד, למרות שאם הוא מטאלי (לא התעמקתי) הוא יוכל לשמור את הפוליש גם לעבודות צבע יותר מאוחר

עריכה: לא לשכוח להרים מכסה מנוע כדי לא לפגוע בצבע

ועידכונים

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אין בעיה אני אעדכן רק אם אפשר את השם של החומר פוליש מטאלי הזה?

והאם צריך לעשות ווקס לאחר הפוליש? אם כן אפשר גם את השם של החומר? כי אני לא כל כך מבין

בתרסיסים :).

מחר אני אלך לקנות רק אני צריך את השמות.

• תוכן חדש...