Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם שמי ניקו נעים מאוד מקווה שאני במקום המתאים:?:-)ברשותי שרייד קלאסיק אוט' 97 לאחרונה אני נאלצתי לבצע ניקוי רדיאטור כל כמה חודשים כי הוא ניסתם ומתחמם,אינני מאמין הוא פשוט יוצא מלא אבנית וסתום באבן, אבל,אני משתמש רק במים ירוקים אז משם האבנית או אולי מהרדיאטור עצמו כי הוא ישן בביקור האחרון המליץ לי המוסכניק להחליף אותו בחדש תחליפי (זה עלה לי אחרי ויכוחים כ 750 ש'ח) לפני 3 שנים התחמם לי מאד המנוע עקב אותה בעית רדיאטור,אבל הרכב המשיך לנסוע יפה אחרי שתיקנתי, האם יתכן שניגרם איזה נזק למנוע או לראש המנוע שמשפיע על זה שהרדיאטור יסתם???? תודה למשיבים

להבא נא השתמש בעיצוב ברירת המחדל של הפורום.

תודה, הנהלת הפורום.

8):?
פורסם

ניקולאי שלום רב, וברוך בואך לפורום !

ראשית השתדל להצמד לכללי הפורום, ונסה לתמצת להבא,בכותרת את הפרטים המסבירים את בעייתך, ואת סוג הרכב שבו מדובר.

השתדל להבא להסתפק בברירת המחדל של גודל האותיות (2)וצבעם(שחור), משום שהמנהלים לא אוהבים זאת, אם כי לי אישית זה לא מפריע.

ועכשו בתשובה לשאלתך, אתחיל מהסוף להתחלה:

הרדיאטור לא אמור להסתם על ידי ראש המנוע, או בלוק המנוע, אלא אם הוא מתפורר, אך רדיאטור סתום, יגרום להתחממות יתר, אשר חיש קל, תגרום לנזק בלתי הפיך לראש מנוע, ולבלוק, אשר רגיש מאד ברכב זה להתחממות יתר, ולשימוש במי ברז, או למי קירור לא איכותיים.

מאיזה תוצרת מי הקירור, הנמצאים כעת במנוע?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה על הערתך צביקה,אחלה פורום כאן:ok:

צביקה איך יתכן שמים ירוקים יגרמו לככה אבנית תוך זמן קצר או שסתימת הרדיאטור באה

מהרדיאטור עצמו???

נוזל שהוא שם לא מצא חן בעיני מיכל סגור ופקוק עם נוזל אדום לא מזוהה,ברור

שאחליף אותו רק במה?????

תודה!

8):?
פורסם

יכול להיות שקיימים במנוע שאריות אבנית שהצטברו עם השנים עקב שימוש במי ברז.

לגבי נוזל הקירור לך לכל חנות חלפים תבקש פרסטון זה נוזל קירור אייכותי.

אני ממליץ לך לגשת למוסך לפני שיעשו לך ניקוי כללי של מערכת המים במנוע יעלה לך כמה גרושים אבל יחסוך לך בעיות עתידיות.

פורסם

לצבע אין קשר לאיכות של האנטיפריז זה פשוט חומר טיפה שונה שמתאים למערכת אחרת יכול להיות ששמו לך תרכיז גרמני G12

למתאים יותר מערכת קירור של הגרמניות, אבל גם אצלך הוא יעשה את העבודה.

השאלה היא אם זה באמת חומר איכותי ובריכוז נכון לאקלים שלנו או שזה חומר זול ומהול יתר על המידה במים ובמקרה כזה יהיה לך עוד פעם נזק למערכת המים(ראדיאטור).

אז תבדוק את זה!

פורסם

שלום רב !

ברכבך אפשר להסתפק בפרסטון ירוק במיכל בצבע צהוב.

אני מהמר שמזגו לך לרדיאטור נוזל בשם מסחרי מצננול= מי ברז עם צבע ירוק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני במקומך הייתי משקיע עוד כמה שקלים ומבקש שיפרקו טרמוסטט וינקו גם את מעברי המים בבלוק מנוע.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...