Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש לא טובים! במיוחד לרכב שמככב בחתימה שלך, שצורך אך ורק מים ירוקים!

תנסה להרתיח מים מינרלים בקומקום כמה פעמים ותראה את כמות המשקעים המכובדת, מאוד לא מומלץ!

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

לא טובים.

נקודת הרתיחה שלהם היא ב100% והקפיאה ב 0, ממש לא מה שצריך לשים במערכת הקירור.

תשים אך ורק נוזל קירור יעודי.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אני חושב שאין שום טעם לחסוך על נוזל קירור, כי הפרש במחיר בין תיקון הבעייה שתווצר עקב כך פשוט לא שווה את זה.

במידה ומערכת קירור תקינה, מחיר נוזל קירור זניח כי מחליפים פעם בשנתיים, במידה ולא תקינה יש לסדר, במיוחד עכשיו לקראת הקיץ זה עוד יותר רלוונטי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מים מינרלים אף גרועים יותר ממי ברז מכיוון שהריכוז הגבוה של המינרלים הוא זה שייצור אבנית בסופו של דבר.

אם כבר שימוש במים, עדיף מים מזוקקים (מים שעברו זיקוק/ אידוי מינרלים) שהם ההפך המוחלט ממים מינרלים.

פורסם

בקשר למים מזוקקים כבר יש שרשורים בפורום טכני, הבנתי שזה גם לא במיוחד מומלץ.

 

מיילא הבדל היה אלפי שקלים. אבל 4 ליטר פרסטון עולה 50 ש"ח. זה אמור להספיק לשנתיים (במקרה שאין תקלה).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מים מינרלים טובים רק למישהו אחד, ליצרן המים המינרלים שעובד על כולם.

הם מיותרים לשתיה ומזיקים למנוע. המינרלים הם כל מה שיש בבקבוק שהוא לא מים הווה אומר האבנית. במקרה הטוב הם כמו מי ברז ובגרוע גרועים ממי ברז.

פורסם

מה זה משנה אם מים מינרליים בעלי פחות מינרלים ממי ברז ? העובדה שהם צלולים ונקיים הרבה יותר, ושהטעם שלהם טוב בהרבה זה מה שעושה את ההבדל.

אגב, אני לא יודע באיזו מדינה אתם חיים, אבל אצלי מי ברז גורמים להרבה יותר אבנית ממי עדן.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

המים חייבים להיות מזוקקים ושיוסף להם חומר שימנע מהם למשוך מהאלומיניום את המינרלים שיש בו אליהם דבר שיחליש לך את הרכיבים במנוע.

אני שמעתי דברים טובים על מי הקרור של פיאט ותוכל לחפש בפורום עליו, מה שבטוח באוטו שלך אל תעיז לשים מים מינרלים.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם
מה זה משנה אם מים מינרליים בעלי פחות מינרלים ממי ברז ? העובדה שהם צלולים ונקיים הרבה יותר, ושהטעם שלהם טוב בהרבה זה מה שעושה את ההבדל.

אגב, אני לא יודע באיזו מדינה אתם חיים, אבל אצלי מי ברז גורמים להרבה יותר אבנית ממי עדן.

אתה נופל בבור השווקי של "יצרני" המים שקונים בכסף קטן זכות לשאוב מים מבארות שבמצב אחר היו מגיעים ישירות לברז שלך, ממלאים אותם בבקבוקים ומשווקים אותם.

מאחר ואסור להם להוסיף כלום למים הם לא יכולים להוסיף להם תוספים כמו פלואור שהוא חיוני במיוחד לילדים וכלור שמחטא כך שאתה מקבל מוצר נחות בריאותית ותברואתית ומשלם עליו ביוקר.

אגב, במדינת ישראל יש איכות מים מהטובות בעולם!!!

טעם המים, אגב, יכול להיות פחות טוב בברז אבל רק בגלל הצנרת המקומית כך ששיפור טעם על ידי פילטר ביתי פשוט וזול מונע עת בעית הטעם ומשאיר מים טובים וטעימים ויותר מאובטחים ממים מינרליים.

קח גם בחשבון שבקבוק מים מינרליים, מהרגע שנפתח (הדבר נכון במיוחד לכדים הגדולים) הופך מלהיות מים מינרליים ללהיות מים עומדים לכל דבר וענין.

לענין אבנית יותר או פחות, עשה ניסוי, הרתח בקומקום מספר בקבוקי מים מינרליים וכמות זהה של מי ברז ותראה בעצמך מי משאיר יותר אבנית, אתה תופתע.

אז... שלא יעבדו עליכם.

פורסם

אני ממליץ שאם כבר החלטת לשים מיים מינרלים אז עדיף של מי עדן כי אני מהצפון במקור ומת על קצרין שם המפעל

והכ הכי חשוב אל תשכח לשים גם סירופ פטל שיהיה למנוע טעים !

פורסם

מה שקרה זה שנתקעתי בלי מים ירוקים עקב נזילה קלה שיש במערכת קירור, והעדפתי לשים מים מינרלים. עכשיו אני מבין שזה בעיה!

יש טעם בגלל זה לרוקן רדיאטור? שמתי בערך ליטר (בטח חלק כבר התנקז בנזילה)

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...