Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום נדלקה לי המנורה של הכרית אויר

בניסן אלמרה פרפקט 2005

מה יכולה להיות הסיבה לכך???

והאם זה משהו חמור???

תודה לעוזרים

פורסם

לרוב מנורת כריות אוויר נדלקת מבעיות מגעים כורוזיה או חוט שנקרע זה לא משהו רציני אם אתה לא מתכוון לעשות תאונה(זה היה בציניות) שווה לבדוק את התקלה במחשב ולסדר כי בזמן אמת הכריות יכולות לא להפתח.

פורסם

זה בדוק משהו בחיבורים מתחת לכיסא

כי הוא קיבל מכה מהרגל של מישהו בדיוק איפה שהחיבורים ומאז זה התחיל

ניתקתי שם הכל והחזרתי אבל זה עדיין לא הסתדר

ניתקתי את המצבר חשבתי אולי יעזור ולא עזר

לצערי אין מנוס כנראה והצטרך ללכת למוסך מורשה לאיתור התקלה

אשמח לעוד רעיונות

פורסם

בד"כ זה החיבורים של המחבר הנמצא מתחת לכסא.

אני מניח שניתן לקנות קונקטור כזה חדש, לחילופין נהוג בארץ להלחים את החוט שבא ממחשב כריות האוויר וזה שבא מהנפץ (קדם מותחן) בכסא.

לא להתעסק עם המערכת תחת מתח, אתה עלול לגלות כמה מהר הכרית מתנפחת, זה לא ממש נעים.

פורסם

יכול להיות מצב שאין כבר שום תקלה אבל המחשב עדיין שומר אותה בזיכרון וצריך לעשות איפוס אם מחשב, בכל מקרה כדי לגשת למישהו שיש לו סורק.

אם היה מדובר ברכב מסוג VW AUDI SKODA SEAT יכולתי לעזור לך אבל הסורק שלי לא עובד אם כריות אוויר של יפניות.

פורסם

חבר פשוט אל תתעסק לך למומחים אתה אומר שהתעסקת עם זה ולא ציינת שניתקת מצבר.

אילו הייתה רואה פעם אחת בחיים מה קורה כאשר עובדים עם מצבר מחובר ומתפוצצת כרית הצד שבכיסא על בן אנוש הייתה חושב אחרת.

שורה תחתונה כריות אויר הן חיים של אנשים עזוב אותך מתחכומים ולך למוסך מורשה לפתור את הבעיה.

ולגבי חברי לפורום המבינים עיניין אין מה לעזור לו כאן מלבד לשלוח אותו למי שיודע להתעסק בזה.

פורסם

היום שלחתי את הגולף שלי למוסך מאותה סיבה.

עוד לפני ששלחתי אותה למוסך דיברתי עם בודק מוסמך של צאמפיון מוטורס ונאמר לי שהבעיה בד"כ נובעת שהמצבר לא טעון/מתיישן ולא "מספק את הסחורה" והרכב דבר ראשון שהוא עושה זה להודיע לך על הכרית אוויר.

מחר ככול הנראה אני אדע את התשובה המדויקת, מקווה שהנושא יהיה רלוונטי עד אז.

volkswagen Golf, 1.6 TRENDLINE FSI 2007, 115HP

• תוכן חדש...