Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קיה ריו 2003, ויש לי גיר אוטומט שהתחיל פתאום להחליק.

הכוונה היא שכשאני לוחץ גז ,הגז עולה אבל האוטו אינו מאיץ.אחרי כמה זמן הוא כן מעביר הילוך.

גם כל הנורות של ההילוכים שעל לוח המחוונים מהבהבות.או נעלמות לגמרי.

המנורה של check engine מתחילה לדלוק פעם ב.. ואז נכבאת.

רציתי לברר אם שווה לשפץ את הגיר עצמו או שעדיף גיר מפירוק?

ואם כן אז איזה מוסכים מומלצים?וכמה זה אמור לעלות?

פורסם

ערב טוב

זה יישמע קצת מצחיק אבל היתה לי בדיוק אותה בעיה (גם עם המנורות המהבהבות) ביונדאי קופה אוטומט.

הגיר לא העביר הילוכים בזמן, אם בכלל.

בסוף התברר שלכל זה גרם מצבר שהחזיר את נשמתו לבורא.

מצבר חדש נכנס, והכל עובד חלק.

שווה לבדוק...

אלי

פורסם

זה יכול להיות עוד הרבה דברים לאו דווקא גיר לך תסרוק את הרכב עלות של 250 ש"ח בערך אחרת תחליף גיר יעלה לך כמה אלפים וזה יהיה לחינם.

דרך אגב לעולם אל תאמר את האבחון שלך לבעל מקצוע למרות שרובנו ישרים יש כאלה שירקדו איתך על האבחון שלך ולבסוף תשלם ביוקר בגלל חוסר ההבנה.

פורסם

תודה לכולם על העזרה.

בסופו של דבר הייתי בכמה מכונים לגירים אוטומטיים, וכולם אמרו שזאת בעיה של הגיר וצריך לשפץ או להחליף.(אחרי חיבור למחשב ובדיקה) וגם אחרי נסיעה ברכב.

כשהעלות הכי קטנה הייתה 2000 ש"ח על תיקון.

נסעתי לעוד מכון גירים אחד ברחובות, ושם התברר שהבעיה היא בצמת חשמל שהולכת לגיר. זאת אומרת שקצר פשוט בצמת חשמל גרם לכל הבעיה המסובכת.

נעשה תיקון , שלדעתי קצת יקר בשביל בעיית חשמל (650 ש"ח לא כולל מע"מ).אבל אחרי כן הגיר עובד כמו שצריך, כולל גם המנורות של הדשבורד ואין שום החלקה.

פורסם

אז אולי כדאי לפרסם את שם מכון הגירים ברחובות שיצא הכי מומחה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

גם לפי דעתי שילמת מחיר הוגן כיוון ששילמת על המקצועיות יותר מאשר העבודה אילו לא הייתה פונה אליו הייתה מחליף \ משפץ גיר בעלות של אלפים ולא מאות ולאחר מכן הייתה מוציא עוד כמה מאות על תיקון הצמת חשמל הפגומה.

דרך אגב לפי תאור התקלה שלך שהיה דיי טוב היה ניתן לדעת מלכתחילה שהבעיה בחשמל הרכב ולא בגיר לכן הפנתי אותך עוד בהתחלה ללכת לאיש אבחון שיאשר את ההשערה שלך.

• תוכן חדש...