Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

כפי שאפשר לראות בכתבה הבאה :

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000451555&fid=3221

תיהיה הגבלה לכליי רכב חדשים ,

עכשיו השאלה שלי היא מה יהיה עם רכבים כמו דודג' וויפר ? שברולט קורבט וכו' ? ,הריי אין סיכויי שרכבים כאלה יגיעו לביצועים כאלה מבחינת צריכת הדלק ,

מה אתם אומרים?

פורסם

אני לא יודע מה יעשו בארה"ב, אבל נכון להיום יש הגבלות על פליטת ה-CO2 של מכוניות באירופה (שמשליכה באופן ישיר על צריכת הדלק), כאשר הדרישה היא שכמעט כל יצרן יגיע לסף מסוים של צריכה בצי המכוניות שלו. כך יצרנים יכולים לאזן את הצריכה - לדאוג למכוניות מאוד חסכונית מצד אחד שיאזנו את המכוניות הבזבזניות מהצד השני. לא יודע אם כך זה יהיה גם באמריקה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ציטוט מהכתבה בקישור:

התקן החודש קובע יעד שאפתני לפיו כל כלי הרכב שייוצרו עד 2016 בארה"ב יצרכו עד כ-15 ק"מ לליטר בנזין.

עד כ-15 ק"מ לליטר - ניתן להבין שרכב יכול לעשות גם 7 ק"מ לליטר ועדיין יעמוד בתקן החדש.

לא כתוב שהרף התחתון הוא 15 ק"מ לליטר.

ומה קורה אחרי 2016 ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מניח שמה שיהיה זה שלאט לאט ממנועים בריאים V8 גם אמריקאים יעברו לחצי מנוע 4 צילינדר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני חושב שמשהו הלך לאיבוד בתרגום מדברי אובמה, או שהכתב לא שם לב לניסוח.

צ"ל כתוב - צריכת דלק שלא תפתת מ 1:15 ולא כפי שכתוב עד כ-15 ק"מ לליטר.

הרי מה החוכמה לקבוע רף עליון, כאן רוצים לקבוע רף תחתון של 1:15 וככל שהרכב יהיה חסכוני יותר 1:17 וכך הלאה הרי זה משובח.

לא ציין, אם מדובר על צריכת דלק בעיר, מחוץ לעיר וכדומה.

צריכת דלק של 1:15 מחוץ לעיר (ברכבים שנמכרים בארץ) היא לא מחזה נדיר כל כך.

פורסם
תראה לי יפנומטית 1600 סמ"ק אחת שנמכרת בארץ ועושה 15 ק"מ לליטר בתכלס, לא בתיאוריה.

תראה לי מישהו שיבסס חוק על מדגם אמיתי ולא נתוני יצרן, ונתוני יצרן לא כ"כ קשה להתאים לדרישות כמו שזה נראה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

גם בנתוני היצרן לא תמצא צריכת דלק משולבת של 1:15 ויותר טובה ברוב מוחלט של הרכבים .

רק חלק מרכבים אוטומטיים קטנים, טורבו דיזלים עם נפחים קטנים ורכבים היברידיים מגיעים עם הנתונים האלה.

כל השאר - גם לפי נתוני היצרן לא מגיעים לזה, כולל קורולה רובוטית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יהלום שלא מוכרים כאן - בראבו 1.9 TDI ק"מ 23 לליטר ממוצע שבועי של אוטובאנים,עד 160 קמ"ש,ערים ושעות ארוכות בפיתולי האלפים בשלג בשני/שלישי.ידני 6 הילוכים.צמיגי חורף לא חסכוניים (ורועשים).

אם יישתלטו על קרייזלר זה לא יהיה חלום באמריקה.

פורסם

מצטרף לחיימי - בראבו 1.6MJet - עושה 1:20 בקלות רבה (וזה היה בשיוט על 130 קמ"ש וצפונה...).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אם זה אומר שפחות נראה ג'יפים או 4 על ע 4 , אז זאת החלטה משמחת , אף פעם לא הבנתי מה צריך את זה בעיר למה אנשים לא יכולים לנסוע במכונית פרטית רגילה ולא בדבר המכוער והמגושם הזה.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

רק חלק מרכבים אוטומטיים קטנים, טורבו דיזלים עם נפחים קטנים ורכבים היברידיים מגיעים עם הנתונים האלה.

כנראה שהאמריקאים יצטרכו להתרגל לנסוע במכוניות כאלה.

ברגע שההיצע של היצרנים המקומיים יכלול מכוניות כאלה בעיקר, לא תהיה להם ברירה, ושלא תהיה טעות - זה הולך לקרות גם ככה, כי המפלצות הבזבזניות שהם מייצרים היום מפסידים להם כסף, והם לא יכולים לבנות עליהם את העתיד.

ולגבי הכתבה - בדר"כ נהוג שהגבלות כאלה מתייחסות לממוצע של היצע היצרן.

אני מנחש שהכוונה היתה שצריכת הדלק הממוצעת של כל יצרן צריכה להיות לפחות 15 ק"מ לליטר, ולא שכל דגמי היצרן צריכים לצרוך פחות מזה. אני מניח שהיום יצרנים כמו רנו או פיאט כבר מתקרבים לנתון ממוצע כזה.

אם אני טועה, הרי שזה הסוף של מכוניות ספורט בנזין באשר הם.

נ.ב. הנה ציטוט מכתבה באנגלית על הנושא המוכיח שההשערה שלי נכונה. מדובר על ממוצע, ויש גם ממוצע מקל יותר עבור Trucks.

כל אחד יכול למצוא בגוגל.

The new policy will force US car manufacturers to reduce the average fuel consumption of new vehicles to 35.5 miles per gallon (mpg) by 2016. It currently stands at 25 mpg. Meanwhile, trucks will have to aim for 25mpg.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...