Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צי'פ ל206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי 206 עכשיו השאלה היא : קיים צי'פ שיכול להעלות את ההספק לדגם זה ? (מדובר במנוע 2.0)

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

יש, העלאה משוערת של 5-8 כ"ס.

עלות של 2000 ש"ח +-.

מורגש או לא? שווה או לא?

תלוי בך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

העניין הוא לא רק צ'יפ, אם אתה רוצה כח קצת יותר מורגש

אז פילטר פתוח, צנרת מורחבת שלמה וצ'יפ יתנו ביחד שינוי קטן בביצועים.

אבל עדיין מדובר ברכב אטמוספרי ולא מוגדש - שם כבר הצ'יפ משנה משמעותית

את הרכב בעשרות סוסים.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

אין בעיה להשקיע 3-4K אבל שיהיה שינוי ... אני לא מתכוון לעשות את הרכב מפלצתי אבל קצת יותר מסיסי ממוצעת .

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

ב 4-5K תוכל להרכיב פילטר פתוח, קאמשאפטים חמים ואת הצ'יפ המדובר של UPSOLUTE. השילוב הזה (הייתי שוקל פירוק הממיר גם..) ייתן לך בסביבות 25 כ"ס ו +- 3 קג"מ מומנט (על חשבון רצועת כח צרה יותר והעלאת הסל"ד המקסימאלי לפני ניתוק הצתה.)

בהחלט שיפור מרשים ברכב אטמוספרי והוא גם בוודאי יהיה מורגש מאוד. קח בחשבון שלמען שמירה על אמינות תצטרך לקצר קצת את מרווח הטיפולים ברכב.

חגי

...CASKA for life

פורסם

לא יודע באיזה סרט אנשים חיים, אף צ'יפ לא נותן תוספת של 14 כ"ס לרכב אטמוספרי.

כל חברה מפרסמת על מנת למכור,אז אין בעיה להבטיח....חבל על הכסף.

כמו שנאמר, רק רכב מוגדש יהנה מתוספת רצינית של כ"ס ע"י צ'יפ.

פורסם

תתפלא. זה לא ש UPSOLUTE עושה קסמים במנוע אטמוספרי ובמרבית הרכבים אכן השיפור באטמוספרי הוא סביב ה 5%. עם זאת, יש רכבים שמנועיהם מוחלשים בכוונה ע"י היצרן מסיבות שונות ומשונות ובינהם בכדי שלא להתחרות ברכב אחר של אותו הקונצרן (לדוגמא במיני קופר ONE השיפור הוא של 35 כח סוס (כן כן, באטמוספרי..) ולו בגלל שמדובר במנוע מוחלש שמספק 90 כח סוס והוא זהה לחלוטין למנוע שמספק 115 כח סוס.

בקיצור, זה אפשרי בהחלט ובמקרה הנוכחי זה אפילו כדאי מאוד וישדרג משמעותית את הרכב.

...CASKA for life

פורסם
ב 4-5K תוכל להרכיב פילטר פתוח, קאמשאפטים חמים ואת הצ'יפ המדובר של UPSOLUTE. השילוב הזה (הייתי שוקל פירוק הממיר גם..) ייתן לך בסביבות 25 כ"ס ו +- 3 קג"מ מומנט (על חשבון רצועת כח צרה יותר והעלאת הסל"ד המקסימאלי לפני ניתוק הצתה.)

בהחלט שיפור מרשים ברכב אטמוספרי והוא גם בוודאי יהיה מורגש מאוד. קח בחשבון שלמען שמירה על אמינות תצטרך לקצר קצת את מרווח הטיפולים ברכב.

חגי

מילים כמו חול ואין מה לאכול. יש לך דו"ח דיינו לפני ואחרי להוכיח את המספרים שלך? גם אני יכול לטעון שהפילטר פתוח ששמתי מוסיף לי 10 כ"ס.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

פילטר פתוח בלבד לא מוסיף כלום מלבד מראה יותר מעניין בתא המנוע,תשומת לב שלילית של שוטרים ולפעמים קצת

רעש חביב בחלק המכוניות.

אין שום שיפור של תוספת כ"ס. מחשב הרכב קובע את כמות יניקת האויר מהפילטר לפי נתון מסויים ולא לפי גודל הפילטר/צורתו/גודלו.

רק ע"י שינוי כמה רכיבים במנוע ומסביבו+צ'יפ תהיה עלייה מסויימת בכ"ס ,ושוב,אין לצפות למספרים גבוהים.

פורסם
לא יודע באיזה סרט אנשים חיים, אף צ'יפ לא נותן תוספת של 14 כ"ס לרכב אטמוספרי.

כל חברה מפרסמת על מנת למכור,אז אין בעיה להבטיח....חבל על הכסף.

כמו שנאמר, רק רכב מוגדש יהנה מתוספת רצינית של כ"ס ע"י צ'יפ.

אומנם לא הייתי על דיינו אבל להלן דוגמא מהחיים -

הבורה שלי עם מנוע V5 בתוספת צי'פ אבסולוט, צנרת פתוחה, פילטר פתוח IN BOX כמובן עם קיט יניקת אוויר.

לחבר שלי יש גולף V5 סטנדרטית לחלוטין עם אותו קוד מנוע ואותה תיבת הילוכים, בעבר פתחנו יחד ונחשו מה ?

פתחנו מהמקום ולקחתי אותו בהפרש של 10 רכבים בערך .

יותר מזה - יש גם את השכן שלי עם VR6 שנת 96 ידנית, הוא כבר לא מתרחק ממני !.

רצוי לציין שהבורה בבסיסה יותר כבדה והיא מתגלגלת עם ג'אנט 18" ברוחב 8.5" והגולף לאומת זאת עם ג'אנט 16" ברוחב 6.5".

לסיכום, אכן יש שיפור הרכב נוסע מדהים יחסית ל V5, אבל עדיין זה לא שיפור מורגש ברמות כאלו שתרגיש בעיטה בגב וגם אם כן אתה תהנה מההרגשה הזו בערך חודש ואז תגיד - אני רוצה עוד :lol:.

בברכה אסף.

פורסם

טוב,אז או שהוא לא יודע לנהוג,או שהגולף שלו במצב לא מי יודע מה.אתה יכול לשמוח שהבורה שלך

נוסעת כמו שהיא נוסעת והוא יכול רק להתבעס...:wink:

לא יודע איך הצ'יפ הזה משפיע על אוטמטיות,אבל כנראה שהניתוק הצתה או שההחלפת ההילוכים יותר אפקטיבית.

וכמו שאמרתי: צ'יפ בשילוב של החלפת כמה רכיבים נותן תוצאה לא רעה אבל לא מדהימה.

שווה את הכסף? כל אחד יחליט בעצמו.

פורסם

מעניין איך הייצרן מצליח לעלות את ההספק של המנוע.

למשל ביאריס אחרי מתיחת פנים, נוספו 13 כ"ס הקג"מ עלה וכול זה מתקבל בסיבובי מנוע נמוכים יותר בנוסף לצריכת דלק עדיפה.

אבל למרות כול זה התאוצה והמהירות המירבית נהיו איטיים יותר, בהשוואה לרכב לפני מתיחת הפנים.

• תוכן חדש...