Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבעייה שלוקח שבועות להוריד קובץ MKV. אני מנסה ב WNET ולא זז.

זה כי להוריד דברים מאימיול פשט את הרגל ממזמן.

צריך לעבור לאתרי אכסון HTTP כגון RAPIDSHARE, המידע יורד משם במהירות אדירה,

אני מוריד בערך שני סרטי MKV באיכות 720P ביום אחד, ויש לי בסה"כ אינטרנט 1.5 מגה....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בדיוק. קח בחשבון שבתשלום יחסית נמוך אתה יכול להוריד תכנים במקסימום המהירות של האינטרנט שלך (דרך רפידשייר או אסטרה ניוז).

עריכה: אייל, לא שודרגו כל בעלי ה- 1.5 מגה ל- 2.5? אם לא, זה לא הבדל של ממש כמה שקלים?

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם
ארילו,

אני בטוח כמוך שהמחירים כמובן עוד יירדו,פשוט לא נראה לי שזה יירד לרמה של 400 שקל לנגן ממותג, אולי יותר בכיוון של 1000 שקל לממותג איכותי.

.

עידן, אם היום נגן DVD ממותג עולה 400 ש"ח, גם נגן בלוריי יגיע לשם.

לאט אבל בטוח.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
פאט - אתה משווה HD DVD לבלו ריי?

אתה משווה לSACD?

בלו ריי זה כבר פורמט שנתמך ע"י כל האולפנים ההוליוודים , זה לא נישת לייזרדיסק.

סרטים אונליין זה נישה אם כבר , כמו אייטיונס - נחמד - אבל לא ממש מחליף , גם לא בארה"ב איפה שזה רץ חזק עם נטפליקס וכו.

מה גם שהם לא ממש באותה איכות כמו בלו ריי , מחייב אינטרנט מהיר (באמת מהיר עבור 1080P ועדיין מהיר יותר ממה שיש לרובינו היום עבור 720P) , ומנוי חודשי / פר סרט של כמה דולרים (משתווה להשכרה מבלוק באסטר - לא מאמין לי - תבדוק בארה"ב).

אתה יודע , זה נחמד בתיאוריה - אבל לא ממש מתפתח באותה מהירות כמו בלו ריי (שמתחיל להדביק DVD בארה"ב)

שוקו - תחליף ספק ותחליף אתר.

ליביו

או שנחליף אותך! תסתכל טוב מי כתב את הדברים שאתה מגיב עליהם ותראה שזה לא אני!:screwy:

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

כמה שאני רואה - זה אתה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

זה בגלל שאתה מוריד מהמקום הלא נכון.

wnet מוריד לך על מהירות עצומה רק קבצים מהאתר שיש עליהם .hebsub.wnet.co.il

אם היה לך משתמש ב HD-BITS או BIT-HDTV אז היית מוריד כמו כולם סרטי HD ו BLURAY על מהירות מקסימאלית ( אצלי 500KB , ברוב המקרים בסרטים החדשים , בישנים חסרים מקורות)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...