Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם באמת כדאי לשלם עכשיו איזה 2000 ש"ח על מכשיר בלו-ריי (פה משווקים סוני וסמסונג), או שכדאי לחכות

לאיזה פירמה סינית שתמכור באיזה 200 ש"ח את המכשיר? (כמו עם ה DVD בזמנו)

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

לא בהכרח צריך לחכות למוצר סיני נחות. אפשר לחכות שהטכנולוגיה תהייה רבויה יותר בשוק ולירידת מחירים.

זה לא שאלה של כדי זו יותר שאלה של סדר עדיפויות.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אתה באמת רואה הבדל באיכות התמונה בין DVD רגיל לבלו-ריי?

לדעתי מיותר:

1. מיעוט סרטים.

2. חומרה י-ק-ר-ה (גם הנגנים וגם הצורבים)

3. דיסקים ריקים יקרים.

4. חוסר יכולת ריאלי כרגע להוריד סרטים באיכות מתאימה מהרשת (בגלל הנפח העצום)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בוודאי שרואים את ההבדל בין סרטי BLUE RAY לפורמט DVD רגיל,יותר מזה,גם שומעים אותו (בחלק ניכר מסרטי הבלו ריי הסאונד משופר משמעותית).

המדד צריך להיות בסרטים חדשים,שמראש מצלמים לפורמט של בלו ריי,לא בהשוואה לסרטים ישנים שהיום הוציאו מחדש בבלו ריי.

נכון,נגניי בלו ריי יקרים מאוד, לכן אל תקנה נגן ייעודי, קנה PS3, גם תהנה מהמשחק הכי טוב בשוק וגם תהנה מנגן הבלו ריי שעדיין נחשב לאחד הטובים בשוק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ניתן להוריד סרטים באיכות מעולה (כמובן שב- 1080P) בגודל 12-25 ג'יגה (קצת יותר מלילה). אם תחברו את המחשב עם HDMI ל- LCD ועם חיבור אופטי למגבר ותנגנו סרט שכזה, הוא יראה\ישמע לכם נחות מבלו ריי?

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

חלקם כן - דיסק בלו ריי מכיל בסביבות ה25-50 גיגה , אז זה תלוי באיזה קובץ תוריד.

ומחזק - הPS3 הוא הנגן בלו ריי הכי איכותי עד למכיר כפול ממנו בערך (גם ד"א הכי מהיר).

יש לי כמה חברים שקנו אותו בתור מדיה סנטר ונגן בלו ריי ומרוצים עד הגג (וגם אצלי הוא עובד ככה שעתיים שלוש ביום לפחות).

לגבי "זמינות" זה כבר ברמת העשרות סרטים מעודכנים שבועית בבלוקבאסטרים גדולים ככה ש...

(וזה לפני סטרימינג מהמחשב הביתי)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

עצה שלי - לחכות לחיקוי סיני ב-200 שקל, כי זמן קצר לאחר מכן תוכל לקנות מכשיר בלו-ריי איכותי ממותג ידוע ב-400 שקל.

אבל האמת - אני לא כל כך חושב שבלו-ריי ו-HDDVD יחליפו את ה-DVD הישן והמוכר, כי יכול מאוד להיות שהציבור ידחה אותם כמו שנדחו SACD ו-DVD-AUDIO, ובחרנו להישאר עם אודיו CD שקיים עוד מ-1980 ועדיים מוזיקה עליו נמכרת בהמונים.

אם כבר, לדעתי העתיד שייך לנגני מדיה ביתיים עם כונן קשיח שאליו אפשר להקליט ולנגן סרטים באיזה פורמט שבא לך בהימצא קודק מתאים, בדיוק כמו שקרה עם נגני מוזיקה (כשכולם עברו מדיסקמנים לנגני MP3 למיניהם, שלב ביניים היה דיסקמן MP3). נגנים כאלה באים היום אפילו עם קליינט ביטורנט מובנה.

חברות הקלטה צריכות להתפתח יותר לכיוון פתיחת חנויות סרטים מקוונות, (שוב פעם, כמו עם מוזיקה) במקום ספריות הוידיאו המסורתיות, כך תוכל להוריד סרט באיכות HD באופן חוקי, ואז כבר לעשות איתו מה שבא לך, בין אם לראות אותו על נגן מדיה ביתי או לצרוב אותו על בלו-ריי ולראות אצל חבר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פאט - אתה משווה HD DVD לבלו ריי?

אתה משווה לSACD?

בלו ריי זה כבר פורמט שנתמך ע"י כל האולפנים ההוליוודים , זה לא נישת לייזרדיסק.

סרטים אונליין זה נישה אם כבר , כמו אייטיונס - נחמד - אבל לא ממש מחליף , גם לא בארה"ב איפה שזה רץ חזק עם נטפליקס וכו.

מה גם שהם לא ממש באותה איכות כמו בלו ריי , מחייב אינטרנט מהיר (באמת מהיר עבור 1080P ועדיין מהיר יותר ממה שיש לרובינו היום עבור 720P) , ומנוי חודשי / פר סרט של כמה דולרים (משתווה להשכרה מבלוק באסטר - לא מאמין לי - תבדוק בארה"ב).

אתה יודע , זה נחמד בתיאוריה - אבל לא ממש מתפתח באותה מהירות כמו בלו ריי (שמתחיל להדביק DVD בארה"ב)

שוקו - תחליף ספק ותחליף אתר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

עצה שלי - לחכות לחיקוי סיני ב-200 שקל, כי זמן קצר לאחר מכן תוכל לקנות מכשיר בלו-ריי איכותי ממותג ידוע ב-400 שקל.

משום מה אני לא רואה את זה קורה,לא רואה את מכשירי הבלו ריי יורדים לרמות מחירים של 400 שקלים למכשיר ממותג, אין ממש מקום להשוואה בין פורמט ה-DVD הישן והמוכר לפורמט הבלו ריי.

צריך לראות סרט בלו ריי איכותי עם טלויזית FULL HD בשביל להבין כמה ההפרש גדול בין סרט DVD רגיל (או DVD HD לצורך העניין) בשביל להבין שאין ממש מקום להשוואה.

ושוב,יש את עניין הסאונד,שגם הוא משופר משמעותית ברוב הסרטים (כבר מזמן יש דבר שנקרא HD SOUND),ויש סרטי בלו ריי שמוקלטים מראש בפורמט 7.1.

אלה חלק מהסיבות שאני לא מאמין שמכשירי הבלו ריי יירדו לרמות המחירים של ה-DVD.

אבל האמת - אני לא כל כך חושב שבלו-ריי ו-HDDVD יחליפו את ה-DVD הישן והמוכר, כי יכול מאוד להיות שהציבור ידחה אותם כמו שנדחו SACD ו-DVD-AUDIO, ובחרנו להישאר עם אודיו CD שקיים עוד מ-1980 ועדיים מוזיקה עליו נמכרת בהמונים.

אם כבר, לדעתי העתיד שייך לנגני מדיה ביתיים עם כונן קשיח שאליו אפשר להקליט ולנגן סרטים באיזה פורמט שבא לך בהימצא קודק מתאים, בדיוק כמו שקרה עם נגני מוזיקה (כשכולם עברו מדיסקמנים לנגני MP3 למיניהם, שלב ביניים היה דיסקמן MP3). נגנים כאלה באים היום אפילו עם קליינט ביטורנט מובנה.

נגני הבלו ריי אולי לא יהוו מחליף,אבל הם בהחלט יהיו אביזר משלים הכרחי בבניית מערכת קולנוע בייתית איכותית.

מה לעשות,סטרימינג זה מעולה,אבל לעיתים הסטרימינג פוגע באיכות הסאונד\תמונה.

אפרופו סטרימינג, עוד סיבה לקנות PS3, המכשיר הזה פשוט מדהים,כל יום מגלים עליו שטות חדשה,עם חיבור אינטרנט נורמלי מאפשר סטרימינג מעולה.

חברות הקלטה צריכות להתפתח יותר לכיוון פתיחת חנויות סרטים מקוונות, (שוב פעם, כמו עם מוזיקה) במקום ספריות הוידיאו המסורתיות, כך תוכל להוריד סרט באיכות HD באופן חוקי, ואז כבר לעשות איתו מה שבא לך, בין אם לראות אותו על נגן מדיה ביתי או לצרוב אותו על בלו-ריי ולראות אצל חבר.

כבר היום ניתן להוריד סרטי בלו ריי ולעשות להם סטרימינג מהמחשב למדיה סנטר,אני עשיתי את זה עם ה-PS3 ועבד מצויין.

12345

פורסם

עידן אני חולק עליך. בסופו של תהליך המחיר של נגני בלוריי ירד למחיר של נגן DVD היום מהסיבה הפשוטה שאם המכשיר יישאר יקר רק פריקים לדבר ואנשים שזה קריטי להם יקנו אותו, וידוע שהרווח הגדול נמצא בכלל בייצור המוני.

אני מאמין ומקווה שהעתיד נמצא באינטרנט בכלל ונוכל להזמין סרט באיכות ובפורמט שנרצה והוא ירד אל הנגן בצורה ישירה ואלחוטית. בשביל סטרימינג באמת צריך אינטרנט מהיר מאוד. (אולי שלב ביניים יהיה למחשב, ומשם לאמצעי זכרון נייד כלשהו).

אחרי הכל לפני שנים בודדות (טוב נו, קצת יותר מ-15) עוד היה לי מודם 14400.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
מחייב אינטרנט מהיר (באמת מהיר עבור 1080P ועדיין מהיר יותר ממה שיש לרובינו היום עבור 720P) אני לא מדבר על סטרימינג, אני מדבר על הורדה לכונן מקומי ואחר כך צפיה, שעם מקורות נורמליים אפשר לעשות גם עם חיבור של 5 מס"ש בפרקי זמן סבירים, ומנוי חודשי / פר סרט של כמה דולרים מי שהיום משלם דולר לשיר ב-ITUNES STORE ודומיהם, ישלם גם על מנוי חודשי/כמה דולרים פר סרט. (כן, אני יודע שאפשר "לקנות" בטורנטליץ' :-P). רק שאפשר יהיה לעשות את זה מהבית ולא להסחב עד בלוקבאסטר.

הערות בכחול

כבר היום ניתן להוריד סרטי בלו ריי ולעשות להם סטרימינג מהמחשב למדיה סנטר,אני עשיתי את זה עם ה-PS3 ועבד מצויין.

למה סטרימינג, כשאפשר לראות את זה דרך מדיה סנטר שמחובר ישירות לטלוויזיה/מקרן/ווטאבר. כן, אני יודע שאפשר היום, פשוט זה עוד לא כ"כ נפוץ והרבה פשוט עדיין לא מודעים לזה, אבל מדיה סנטרים כאלה כבר מזמן זמינים לציבור הרחב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ארילו,

אני בטוח כמוך שהמחירים כמובן עוד יירדו,פשוט לא נראה לי שזה יירד לרמה של 400 שקל לנגן ממותג, אולי יותר בכיוון של 1000 שקל לממותג איכותי.

FAT,

כשאני אומר סטרימינג אני מתכוון בדיוק למה שכתבת,לעשות סטרימינג למדיה סנטר (אני עושה את זה עם ה-PS3 שהוא מדיה סנטר).

• תוכן חדש...