Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בכל יום שישי אני מבצע בדיקות לרכב

שמן מנוע,מים כחולים (לרדיאטור,בBMW הם כחולים...),שמן הגה כח ושמן ברקס.

שלושה שבועות מדיד שמן הברקס מראה שהכמות תקינה,ושבוע לאחר מכן הנוזל יורד דראסטית למתחת לקו המינימום.

בדקתי את זה והסיפור חוזר על עצמו,שלושה שבועות תקין,שבוע לאחר מכן,זמן ברקס חסר.

הרכב עובר 400 ק"מ +~- בשבוע.

אין נזילות מיוחדות (ממש מעט שמן מהמנוע,ידוע....מנוע ישן)

מה לעשות?

*הברקסים תקינים לגמרי ואני לא מזהה בעיות בלימה.

תודה לכל העונים

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

יש לפרק גלגלים ולבצע בדיקת יסודית למשאבות האופן, צנרת הבלם הקשיחה בגחון הרכב והצנרת הגמישה לגלגלים ואם לא רואים נזילה מתחת למשאבת הבלם המרכזית, בבסיס שלה, יש להרחיק אותה ממגבר הבלם ולבדוק נוכחות נוזל בלמים בתוך המגבר בלם.

פורסם

אצלי היתה תופעה דומה ב-E30 1987. המוסך מצא את הבעיה בשסתום החלוקה שמוריד את כח הבלימה לבלמים האחוריים. החלפתי את השסתום ונגמר הסיפור.

כמו כן, בהחלט הייתי חושד במשאבות של בלמי תופים אחוריים, כמו שאמרו למעלה.

למרות שאני נוהג לטפל ברכב בעצמי, בנזילה כזו אם אתה לא מוצא את מקורה בעצמך תיעזר במוסך.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...