Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי לאוטו ( פגו 309 1.6 88 ) מצבר של VOLTA מצברי וולק

R.C.86 MIN 12V

320A

55H

מ"ס קטלוגי 55503

במחיר של 360-380 ש"ח

כדאי, מתאים, הוא טוב בכלל?

My Dream: Shelby Mustang GT500 Eleanor

FIAT TEMPRA 1.6 92

פורסם

בדוק והשווה למצבר "שנפ" מקביל. בעבודתי הרבה עם

מצברי רכב, בעבר, מאוד הייתי מרוצה ממצברי "שנפ",

גם מאיכותם וביחוד מהשרות שניתן במקרה תקלה

(החלפה מיידית לחדש אחר).

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם
בדוק והשווה למצבר "שנפ" מקביל. בעבודתי הרבה עם

מצברי רכב, בעבר, מאוד הייתי מרוצה ממצברי "שנפ",

גם מאיכותם וביחוד מהשרות שניתן במקרה תקלה

(החלפה מיידית לחדש אחר).

אני מצטרף להמלצה של רפי.

קניתי במאי 2003 מצבר שנפ 80 אמפר/שעה ל LTD . האחריות היא ל 15 חודשים והשבוע הוא שבק. פירקתי אותו והבאתי לחשמלאי שבדק, וללא כל ויכוח נתן לי מצבר חדש לחלוטין במקומו. בפיאט (טפו!) יש וולטה וכשזה מת נתנו לי משומש תקין שהחזיק בדיוק עד תום האחריות...

נמרוד

פורסם

שמעתי מכמה מקומות שמצברי אופטימה הם מצברים מצויינים ומאוד משובחים.

ראיתי באיזה מוסך, שמוכר מצברי אופטימה, הדגמה של מצבר שעבר חוויה קשה (הרכב בו הוא הורכב נשרף\התפוצץ). המצבר עצמו במצב חיצוני זוועתי, אך הוא עובד כמו שעון שוויצרי :!:

למישהו פה יש ניסיון עם מצברי אופטימה? האם הם טובים כמו ששמעתי :?:

אמנון.

Jeep CJ8 ארוך, פתוח, בתהליכי בנייה מוקדמים.

פרוייקט באגי חד מושבית, נזנח לטובת בניית הג'יפ. השלדה למכירה.

www.JEEPOLOG.com

פורסם

לפני כחודש הלך לי המצבר שהיה תוצרת שנפ, לא לומר שבקושי חלפו 24 חודש אבל לא התיחסו אלי .

מנסיון עבר, וארטה החזיק הכי הרבה זמן לפחות כפליים מכל שנפ שפגשתי.

באייס המצבר של וארטה עלה 400 שח 60 אמפר שלא לומר שבתאריך הקנייה הוא היה הזול ביותר שמצאתי.

היום אילו הייתי צריך מצבר הייתי את הגודל הנדרש והזול ביותר. שום סיפור לא היה משכנע אותי לרכוש יקר בגלל מוניטין או שרות בכל פינת רחוב.

פורסם

מצברי אופטימה אכן מצויינים ובעלי נפח פיזי קטן וזרם התנעה גבוה, אך יקרים מאוד ואין הצדקה להרכבתם ברכב רגיל.

במצברי רכב יש % מסוים של תקלות הנגרמות בתוך תקופת האחריות כך שנושא השרות בכל זאת חשוב. מצברי ורטה ידועים באיכותם אך אם מצבר ורטה לא יהיה זול משמעותית מתוצרת ישראל אז למה שיצרן בחו"ל ירויח ולא יצרן ישראלי?, צריך גם לעודד תעסוקה והתפתחות כלכלית בארצנו.

פורסם

בעיית המחירים אינה תלויה במחיר המצבר בעולם , אלא במחירי המכס ומס הקניה השערוריתיים בארצנו הקדושה. נושא זה בהתהוות משפטית כאשר תגיע לסיומה, אכן מצברים תוצרת חוץ יהיו זולים משמעותית מתוצרת הארץ.

כמו כן, רוב החשמלים בארץ משחקים עם הלקוחות ומוכרים מצברים משומשים , במחירים זולים באופן משמעותי (אחד אפילו אמר לי 150 שקל מצבר). שימו לב למה שאתם קונים

שימו לב לתאריך הייצור, ולתעודת האחריות.

בהצלחה.

HOOTERS

:ladysman:

פורסם
מצברי אופטימה אכן מצויינים ובעלי נפח פיזי קטן וזרם התנעה גבוה, אך יקרים מאוד ואין הצדקה להרכבתם ברכב רגיל.

במצברי רכב יש % מסוים של תקלות הנגרמות בתוך תקופת האחריות כך שנושא השרות בכל זאת חשוב. מצברי ורטה ידועים באיכותם אך אם מצבר ורטה לא יהיה זול משמעותית מתוצרת ישראל אז למה שיצרן בחו"ל ירויח ולא יצרן ישראלי?, צריך גם לעודד תעסוקה והתפתחות כלכלית בארצנו.

נראה לי שאם נקנה את המוצר הזול יותר אבל האיכותי נעשה טוב לעצמנו. אם המצבר הזול והטוב הוא תוצרת חול זה יהווה נורה אדומה ליצרנים המקומיים והם ישתדלו יותר לטובת עצמם.

התחרות תמיד הביאה טוב לצרכנים ולתעשיה, תחרות תמיד דוחפת לשיפורים והתיעלות ודוגמאות לא חסר וגם ההיפך זה נכון.

פורסם

נראה לי שאם נקנה את המוצר הזול יותר אבל האיכותי נעשה טוב לעצמנו. אם המצבר הזול והטוב הוא תוצרת חול זה יהווה נורה אדומה ליצרנים המקומיים והם ישתדלו יותר לטובת עצמם.

התחרות תמיד הביאה טוב לצרכנים ולתעשיה, תחרות תמיד דוחפת לשיפורים והתיעלות ודוגמאות לא חסר וגם ההיפך זה נכון.

מצבר אופטימה הוא מצבר פריקה עמוקה וככזה הוא מיועד לשימוש שונה מרכב רגיל, קרי, תחשוב על רכב כמו יאכטה או קראוון, שהצרכנים שלו צורכים כשהמנוע אינו מונע וכך שהמצבר צריך לספק חשמל רב (בכוונה אני כותב חשמל ולא זרם) לאורך זמן בין התנעה להתנעה.

חוץ מזה, אין הצדקה כלכלית לכך מכיוון שמצבר אופטימה יעלה לפחות פי 3 מהסכום הנקוב.

הערה - הבהרה:

הכוונה בהתנעה היא למילוי המצבר ע"י אלטרנטור כשהמנוע מונע ולא לארוע התנעה כפשוטו.

פורסם

R.C.86 MIN 12V

320A

55H

מ"ס קטלוגי 55503

במחיר של 360-380 ש"ח

ברחוב הירקון בבני ברק, בכוון מזרח, שלוש חנויות לפני "מוסך מנש" יש חנויות לחלקי ואביזרי רכב.

בימנית מוכרים מצברים במחירים מאוד זולים

שווה בדיקה, הסכום שזכור לי מהביקור האחרון שם (החודש) כ250 ש"ח.

פורסם

R.C.86 MIN 12V

320A

55H

מ"ס קטלוגי 55503

במחיר של 360-380 ש"ח

ברחוב הירקון בבני ברק, בכוון מזרח, שלוש חנויות לפני "מוסך מנש" יש חנויות לחלקי ואביזרי רכב.

בימנית מוכרים מצברים במחירים מאוד זולים

שווה בדיקה, הסכום שזכור לי מהביקור האחרון שם (החודש) כ250 ש"ח.

אם באמת מתעקשים על מחיר זול במיוחד ואיכות ירודה עוד יותר.

תמיד יש אפשרות להשקיע ממיטב כספכם על מצברים תוצרת "הרשות" כן כן, הפלשטינאית.

חברה, כבר ידוע ממזמן, שמחירים זולים במיוחד לא סתם זולים במיוחד. ואין ארוחות חינם.

HOOTERS

:ladysman:

פורסם

חברה תודה על כול העצות והעצאות וההמלצות אבל שאלתי על המצבר הזה והאם המחיר בישבילו הוא טוב ואיך המצבר הזה.

תשובה לא קיבלתי :roll:

My Dream: Shelby Mustang GT500 Eleanor

FIAT TEMPRA 1.6 92

• תוכן חדש...