Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ולילה טוב! חברה שלי מכורה קשות לסושי וכול השטויות האסיאתיות האלה ואני רוצה להפתיע אותה עם מנת סושי בבית.היא גרה במודיעין וזו מסעדת סושי היחידה שמצאתי בעיר,אני בתור אחד שלא מבין מה ההתלהבות מסושי לא יודע איפה יש סושי טוב ואיפה לא,לכן רציתי לשמוע מה דעתכם על הסושי שנותנים באותה המסעדה,האם הוא טוב? הוא הוא איכותי? האם השרימפס שם הוא טוב?

נ.ב

האם טעמו של שרימפס מטוגן לא יורד אחרי שהוא מתקרר?

תודה רבה אלכס:)

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אני אף פעם לא אכלתי שם, אני בכלל לא אוהב סושי, אבל אחותי אוכלת שם, בסך הכול היא אומרת שהאוכל בינוני ומטה, אבל אין כל כך בחירה כי אין הרבה מסעדות כאלו במודיעין. (יש בעמק זבולון גם אחת אבל נירא לי שסגרו אותה)

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

הייתה אוישי אוישי בישפרו שהייתה לא רעה אבל נסגרה יחד עם טיב טעם.

יש אחת מחורבנת במודיעין סנטר (נדמה לי)

ויש את AKA שהיא הסושייה שאנחנו מזמינים ממנה מידי פעם.

הסושי עצמו לא רע, אכלתי טובים יותר אבל לא תתבאס כאשר תזמין משם.

אם זה ברמה של יציאה עדיף לצאת לת"א כי המסעדה עצמה לא אטרקצייה גדולה אבל ל TA זה פתרון לא רע.

לגבי מנות מסביב נכוונו מספר פעמים ולכן אני מזמין שם רק סושי.

נקודה נוספת אם אתה לוקח TA אני ממליץ לבוא לקחת בעצמך כי המשלוחים שם לוקחים מעל שעה.

פורסם

תודה רבה לכם על התגובות! אקח את הכול לתשומת ליבי:)

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תוכן חדש...