Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להסביר למה UMI מייבשים את המותג אופל בארץ? בשנה שנתיים האחרונות אופל מוציעה דגמים מעולים שנחטפים באירופה כמו האופל אינסיניה שלא רק לקחה את מכונית השנה בעולם אלא גם הרכב הכי נימכר באירופה לסגמנט שלו , מה UMI ישראל לא רוצים להרוויח כסף? ומה גם את האסטרה החדשה בטח לא יביאו ממש מוזר כל הסיפור הזה.

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-22947,72-%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%9C-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%94-%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%99%D7%90.aspx

http://www.motocar.co.il/article/10771.aspx

http://www.motocar.co.il/article/10862.aspx

:fadein:
פורסם

בארץ יותר קל למכור זבל כל עוד הוא זול.

לאופל אין את התדמיג של VW פה וצריך להשקיע לא מעט בשביל למכור פה אופל. יותר קל למכור דייהולט לליסינג.

emotion of motion

פורסם

גם גרמני גם עממי(יחסית) גם רכב טוב ויפה ,רק שיביאו לארץ וייתנו שרות טוב ,אני חושב שהם יתמקמו גבוה במכירות הרכב בארץ.

פורסם

רק שאופל ישילו מעליהם את הטפיל הזה שנקרא GM (בארץ ובעולם) והם הולכים להיות אחד היצרנים המשמעותיים ביותר בעולם!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אחחחח איזה זכרונות...

אני זוכר לאמא הייתה אופל אסטרה ירוקה שנת 96 מהחברה איזה אוטו גרוע זה היה.

אני רואה שאופל התקדמו ממש ובהחלט אם האוטו הזה היה מגיע לארץ הוא היה בין היפים שנמכר פה, אני מקווה שאמין כמו היופי שלו.

גם האינסייט מדהים, אופל חייבים לעבור מ-UMI לאיזה יבואן כמו יוניון של טויוטה, או ליבואן שמשווק את עצמו נהדר כמו צמפיון

פורסם

נראה לי שהוא התכוון לאינסיניה שבהחלט נראית מצויין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
מה האינסייט קשורה פה?

פותח השירשור היתייחס כנראה לאסטרה בכלל ולאופל בפרט!

באמת מוזר הקטע הזה של-UMI לייבש את מותג אופל בארץ! אבל כניראה שהם לא מקבלים מספיק הנחות כדי יהיה להם רווח של 100% בשעת המכירה, זה בדיוק כמו דלק מוטורס שלא מביאים את המונדאו בגירסת הבסיס כדי לא לפגוע במכירות של השש ובדיוק כמו שהיה עם הפיאסטה שעד שהם לא ראו שה-2 מדשדשת ואנשים רוצים סופר מיני יותר איכותיות ובווקום שנישאר ניכנסה הפאביה והסוזוקי רק אז הם החליטו להביא את הפיאסטה.

פורסם

אני זוכר לאמא הייתה אופל אסטרה ירוקה שנת 96 מהחברה איזה אוטו גרוע זה היה

אסטרה F היה אוטו פשוט,טוב ואמין לגמרי, ממה סבלתם ממנו כחדש?

ובדיוק כמו שהיה עם הפיאסטה שעד שהם לא ראו שה-2 מדשדשת ואנשים רוצים סופר מיני יותר איכותיות ובווקום שנישאר ניכנסה הפאביה והסוזוקי רק אז הם החליטו להביא את הפיאסטה.

אני חושב שאתה טועה,ככל שאני זוכר הפיאסטה הקודמת הייתה "מסורבת עליה" כי לא הייתה לה בכלל אופציה אוטומטית אלא ידנית בלבד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...