Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית רכב חדש (Huyndai i30 או Honda Civic)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

הרכב שלנו הלך total loss ואנחנו צריכים לקבל החלטה מהירה לגבי קניית רכב חדש (ביום, יומיים הקרובים)

אחרי כמה ימים של חיפושים, ויום אינטנסיבי של בדיקת רכבים הצטמצמנו לשתי האפשרויות הבאות:

1. יונדאי i30 חדשה לגמרי

2. הונדה סיביק (4 דלתות) מודל 2007 עם כ-50,000 ק"מ

בתום 3 שנים, נוכל לעשות trade in לאוטו אחר, בשתי האופציות.

אחרי שנהגנו על שתי המכוניות ההתרשמות שקיבלנו היא ששתיהן די מדליקות,

וכנראה שההונדה קצת יותר (שקטה יותר, מרווחת קצת יותר) אבל בכל זאת לא חדשה.

מצד שני צריך לזכור שהאחריות על היונדאי היא לשלוש שנים, והאחריות על ההונדה היא לשנה אחת.

ועוד יתרון ליונדאי הוא שהיא קצרה בכ-30 ס"מ.

אז השאלה היא כדלקמן, מה משתלם יותר כלכלית, לקנות רכב בן שנתיים או רכב חדש לגמרי? מה מאבד יותר מהערכו, או ששני האופציות בערך אותו הדבר?

ולמי שנהג במכוניות, האם ההבדל באמת משמעותי או שזו סתם גחמה?

לא שמעתי יותר מדי על אנשים שקנו i30 ולא מרוצים ממנה, מצד שני אני כן יודע שיש הרבה מרוצים מהסיביק.

תודה רבה על העזרה!

גיא

פורסם

כלכלית יותר משתלם לקנות משומש כי אבדן הערך נמוך יותר.

לגבי ההבדל,

לא ציינת הבדל מבחינת מה. ברור שיש הבדלים בין המכוניות, שניים מהם ציינת בעצמך.

emotion of motion

פורסם

סליחה שלא הייתי מספיק ברור, את ההשוואה היבשה אני יכול לעשות לבד (המפרטים כתובים מולי).

מכיוון שנהגנו בשתי המכוניות לרגע קט, רק היום, קשה לי להכריע ביניהם. מה שמעניין אותי לשמוע הוא דעה של מישהו שנהג הרבה בהונדה סיביק ונכנס ל-i30 (או להפך), ויכול להגיד לי את ההבדל "מבחינת ההרגשה", התחושה שקיבלתי היא שההונדה "יותר כיפית" אבל קשה לי להגיד כשאני בקושי זוכר כבר איך הן נראות;)

ומהבחינה הכלכלית צריך לזכור שכן מובטח לי הטרייד אין, לאחר שלוש שנים, אז בהנחה שאני אממש אותו האם זה כזה משנה לי?

תודה שוב,

גיא

פורסם

עוד דבר ששווה לחשוב עליו הוא שאת ההונדה סיביק הזו לא ראינו בעיניים, הקנייה היא דרך autocar והם אומרים שהיא יד ראשונה פרטית, ללא תאונות או פגמים.

אבל עד כמה יש סיכוי ליפול בקטע הזה? ובכל זאת יש אחריות של שנה...

פורסם

המלצתי היא:

לא לקנות רכב יד שניה ללא בדיקה משלכם, במקום שאתם תבחרו.

ולא משנה מה סיפרו לכם על הרכב, לא משנה שיש אחריות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
עוד דבר ששווה לחשוב עליו הוא שאת ההונדה סיביק הזו לא ראינו בעיניים, הקנייה היא דרך autocar והם אומרים שהיא יד ראשונה פרטית, ללא תאונות או פגמים.

אבל עד כמה יש סיכוי ליפול בקטע הזה? ובכל זאת יש אחריות של שנה...

יש המון סיכוי ליפול. זה שהם סיפרו לך סיפורים זה לא אומר דבר. לך תראה את הרכב ותעשה בדיקה. אני באופן אישי הייתי מחפש סיוויק מיד פרטית אם אתה בוחר בסיוויק.

לגבי ההבדלים, איך אפשר לקנות רכב על עיוור? תעשה נסיעות מבחן על שני הרכבים עד שתהיה סגור על מה אתה מעדיף. אחרי הכל אתה זה שצריך לחיות עם הרכב מספר שנים אח"כ.

emotion of motion

פורסם

תיקון טעות, זה לא autocar אלא autocenter.

ה-civic היא יד ראשונה, פרטית, פשוט עשו לה trade in ב-autocenter שכן נחשבת לחברה אמינה, אני לא חושב שהם משקרים לי..

בכל מקרה ההחלטה היא כנראה לקחת את היונדאי בכל זאת

פורסם

בעיקרון הסיוויק רכב יותר איכותי אבל גם יונדאי ניחשב לרכב טוב ואמין מאוד ,יש כאלה שחדש עם הניילון עושה להם הרגשה טובה וייש כאלה שיעדיפו שנה פחות ורכב קצת יותר איכותי,למה שלא תיבדוק את האחות של ה-I30 הקיה סיד? 7 שנות אחריות ,הרכב מיוצר באירופה! מנוע חזק יותר גם זולה יותר ולטעמי גם יפה יותר.

• תוכן חדש...