Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מה ממרח השוקולד המועדף עלייך?  

101 הצבעות

1. 1. מה ממרח השוקולד המועדף עלייך?

• נוטלה
    • השחר
    • ממרחית של עלית
    • אחר (אני אפרט בשרשור)
    • אין אמת מוחלטת(רק לאלעד מותר לבחור באפשרות זו)

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השחר הוא השוקולד הלאומי של ישראל, אבל אישית אני מעדיף ממרחית

ובכלל השוקולד הכי טעים שהיה כאן אי פעם, ואני מתפלא שאף אחד לא הזכיר אותו עד עכשיו, זה שוקי והפצפונים!!!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם
אף אחד מהרעלים האלה לא נכנס אליי הביתה.:evil:

שוקולד למריחה זה לחננות, אצלנו אוכלים רק חפיסות שוקולד מריר,

מהוסג ששובר את השיניים! במילים אחרות, חומר שיש בו אשכרה

חמאת קקאו.:shock:

אתה קצת טועה, אם הבנתי נכון אתה מתכוון לשוקולד המריר מהזן שעשיר במוצקי קקאו, נאמר 70% ומעלה, באלו יש מעט מאוד חמאת קקאו והרבה מוצקי קקאו, אם כבר, השוקולד הלבן הוא חמאת קקאו נטו, אין בו טיפת מוצקי קקאו.

מנקודת מבט של אופה חובב-מתקדם:wink: אני מעדיף את השחר, בעוגות שמרים הוא הכי טעים, לא נשרף באפייה ואם ממש רוצים טעם של נוטלה אז מפזרים אבקת נוגט וזה יוצא הרבה יותר טעים מסתם נוטלה.

אגב, הוספתי סקר בשביל שיהיה קל לספור את הקולות.

איציק

פורסם

לדעתי,

זה התשובות בסקר יהיו מושפעות ע"פ גילאי המצביעים,שכן לפני כמה שנים לא היה נפוץ הנוטלה הזה.

היה שחר,ממרחית(מועדפת עליי) וזהו. הנוטלה ייקח בגדול בגלל היחצנות של היום,זה לא הוגן!

כל אלו שאומרים נוטלה? טעמתם פעם "השחר"? או "ממרחית"?

:-D

(בכלל היום מרחתי חומוס עם נקניק,אז מה אני רוצה?)

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

לא מבין איך אפשר לסבול את השחר, זה כמו הנס קפה הרגיל של עלית :roll: שניהם מגעילים!

בערך פעם בשבוע אני רב עם עצמי האם למרוח ממרחית או נוטלה כי אני חולה על שניהם אז אני מגוון!

פעם ממרחית ופעם נוטלה :twisted:

פעם היה שוקולד למריחה שקוראים לו רוזמרין או משהו כזה, היה עליו עטיפה ירוקה והוא היה בטעם אגוזים, אין מה להגיד, הוא היה מושלם :king:

פורסם

נוטלה זה לכוסיות, בדיוק כמו נובלס לייט.

השחר זה הרד קור.

רק השחר. (וזה רק בגלל שדפקו לכולנו את בלוטות הטעם בילדות. תן לשוויצרי "השחר" והוא לא יבין מה הוא אמור לעשות עם עיסת השומן הזו. אין מצב שהוא ידמיין שאוכלים את זה.)

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ברור שהשחר (גם נוטלה טעים, אבל הוא יותר חונק ככה שהוא לא מתאים לכל דבר והוא גם לא ממרח שוקולד בכלל).

בתור קיבוצניק אני לא יכול לאכול שום דבר אחר.

דרך אגב הוא גם הכי נוח למריחה (במיוחד על מצה).

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
אף אחד מהרעלים האלה לא נכנס אליי הביתה.:evil:

שוקולד למריחה זה לחננות, אצלנו אוכלים רק חפיסות שוקולד מריר,

מהוסג ששובר את השיניים! במילים אחרות, חומר שיש בו אשכרה

חמאת קקאו.:shock:

86% של קוט דאור, כי את ההוא שנתנו לטעום בדוכן חוף השנהב בתערוכה החקלאית אין להשיג כאן.

פורסם

בטח שנוטלה! לדעתי שוקולד שחר הוא פשוט דוחה.אבל הסיבה לכך שכולם אוהבים אותו קונים אותו עוד תמונה בילודת,בוויכוחים רבים עם חברה שלי על נושא הקרמבו הדוחה ואיך כול האנשים בארץ אוהבים את זה למרות שיש לזה טעם זוועתי.היא אמרה דבר מעניין,אני לא גדלתי בארץ למעשה הגעתי רק לפני 7 שנים אבל כש דוחפים לך קרמבו מגיל קטן אתה מתרגל אליו והוא נהיה לך טעים למרות שבעיני רוב אנשים שגם לא גדלו בישראל קרמבו הוא דבר מגעיל.אותו סיפור עם שחר כעקרון זה שוקולד מאיכות נמוכה ונוטלה פשוט טעימה יותר,אם כי ייש כאלה שלא יוהבו את תוספת האגוזים שם.

אבל בגלל שאנשים בישראל אכלו את זה מגיל קטן הם התרגלו לזה וזה גם מזכיר להם חוויות טובות מהילדות לכן הם אוהבים את זה.

נ.ב

למען הסר ספר אני לא מבקר ולא טוען טענות נגד אותם אנשים שאוהבים קרמבו,לבריאות אני רק מציין את התופעה לא שופט אותה.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תוכן חדש...