Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מה ממרח השוקולד המועדף עלייך?  

101 הצבעות

1. 1. מה ממרח השוקולד המועדף עלייך?

• נוטלה
    • השחר
    • ממרחית של עלית
    • אחר (אני אפרט בשרשור)
    • אין אמת מוחלטת(רק לאלעד מותר לבחור באפשרות זו)

פוסטים מומלצים

פורסם
86% של קוט דאור, כי את ההוא שנתנו לטעום בדוכן חוף השנהב בתערוכה החקלאית אין להשיג כאן.

לא רע. קוט ד'ור זה הפיאט פונטו של השוקולד - סביר, אבל יש טובים ממנו.

יש בשוויץ עשרות שמות שלא מגיעים בכלל לארץ - רובם של מפעלים שהלכו לעולמם

ונקנו על ידי חברות-ענק, אבל עדיין, הטעם נשאר. חפיסת OVOMALTINE היא מאהובות עליי,

אבל זה באמת טעם נרכש.

איציק - לא התבלבלתי. ההבדל העיקרי בין ממרחי-שוקולד לחפיסות הוא השומן -

במקום להוסיף חמאת קקאו למוצקי הקקאו, מוסיפים שומנים מוקשים או חצי-מוקשים ממקור אחר

שהופכים את העסק לנוח למריחה. יש לי חבילה של חמאת קקאו טהורה בבית,

והיא קשה כמו אבן בטמפרטורת החדר.

ואם כבר מדברים על שוקולד אמיתי, נסו פעם להמיס חפיסת שוקולד מריר במעט שמנת.

אפשר לשחק עם הכמויות ולהגיע לטקסטורה של ממרח, רק שלדבר הזה יהיה אשכרה טעם של שוקולד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למען הסר ספר אני לא מבקר ולא טוען טענות נגד אותם אנשים שאוהבים קרמבו,לבריאות אני רק מציין את התופעה לא שופט אותה.

מה שאתה אומר זה שקרמבו זה כמו דייהו נובירה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

חח לא אני לא משווה אותה לשוקולד שוויצרי משובח ואומר שההבדלים בטעם הם מינוריים וגם לא אומר שכש אני מביא למשפחה את הקרמבו מהדיוטי פרי כולם משוכנעים שקניתי את השוקולד השוויצרי הכי טוב לא. וגם כש אני נכנס לחנות שוקולד בוטיק עם קרמבו ביד המוכר לא שואל אותי אם קניתי את זה מהמתחרה שלו כי זה נראה כמו שוקולד בוטיק.

מה שאני אומר זה שזה מסוג הדברים שמושרשים אצל ילידי הארץ מהילדות,ושנורא מאפיים את הישראליות והילדות בישראל ולכן זהו מאכל כול כך נערץ וכול ילד יודע שאמא מכינה לו סנדוויצ' עם שוקולד לבית ספר והיא שמה לו שם שוקולד שחר,ואותו ילד גם יודע שכש יש אירוע כול שהוא בגן יביאו ארגז קרמבו.

למרות שבתכלס מדובר במוצר די גרוע.

לסיום אתם לא רואים את ההבדל בתמונה? הם נראים ומרגישים בפה כמעט אותו דבר רק שאחד עולה עשרות שקלים והשני עולה 2 שקל!!! ואל תתנו לתקשורת ולדעות קדומות להטעות אותכם!

g_ext8.jpg

chocolatetrays.jpg

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אתה פושע. עשית אותי רעב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אכן, תמונות מגרות.

למיטב ידיעתי, אין דבר כזה קרמבו שוויצרי,

ה-MOERENKOPF (ראשים של כושים, לא מאכל פוליטלי-קורקט) שיש בארץ הוא אחלה, בסך הכול.

אה, ואפשר להכין קרמבו בבית. זה די מלכלך אבל בכלל לא מסובך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קרמבו, כמו הרבה מאכלים ישראלים/יהודיים אחרים (לביבות,סופגניות, אוזני המן וכו')הוא גרמני במקורו וכל מי שלא טעם קרמבו גרמני בחייו, כאילו לא יודע טעמו האמיתי של קרמבו!

דרך אגב, הם נמכרים בגרמניה במין מגשים גדולים כאלה בלי ניר עטיפה בכלל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סקר בעייתי בעליל.

נתחיל מזה שאני כמעט לא מתקרב למאכלים האלה, לא בגלל שאני לא אוהב אותם, אלא בגלל הערך התזונתי הבעייתי משהו שלהם.

מעבר לכך, הדילמה אכן קשה: הנוטלה אכן טעים יותר, רק הבעיה היא שזה סוג של ממרח אגוזים, בעוד שהשחר הוא אשכרה שוקולד, או לפחות מתיימר להיות כזה.

איציק, למה לא הוספת לסקר אפשרות רביעית: "אין אמת מוחלטת"?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
איציק, למה לא הוספת לסקר אפשרות רביעית: "אין אמת מוחלטת"?

למה אתה סתם מאשים?

פורסם

מה אני היחיד שמורח ממרח חרובים-אגוזים

אבוי לאן הגעתי

בכל אופן פעם אחרונה שהייתי בענייני הממרח שוקלדת אז זכורה לי הממרחית מהילדות

מסכים עם זה שנוטלה זה לא טעים ויש סביבה סתם הייפ

השחר מגעיל אותי - בצבא היית מורח את הריבה הצבאית ולא את השחר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

השחר מגעיל אותי - בצבא היית מורח את הריבה הצבאית ולא את השחר

אם העדפת את הריבה הצבאית על השחר יש לך טעם די מוזר אתה יודע.:shock:

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

דבר ראשון כנס לבוס שלך ודאג שיפטרו את מישאוכל את הזוועה של עלית. זה יותר חרא ממותק משוקולד למריחה.

אישית אני עם השחר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...