Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדי, במושג הבא: ONE SEATER CONFIGURATION, אתה בעצם מתכוון ליתרון של התקנת המידים והטויטרים בקיקים, או לתכונה כלשהי של הביט 1?

איך באמת מתפקדים המיד באסים בדלתות ללא חיווט?

ולמה להרוס הכל עם HU בסיסי וזהו?!?!

מתחדשת*

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אדי, רעיון יפה :-D

רק לא זוכר איפו ראיתי את זה ???:wink:

בארון חשמל.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אדי, במושג הבא: ONE SEATER CONFIGURATION, אתה בעצם מתכוון ליתרון של התקנת המידים והטויטרים בקיקים, או לתכונה כלשהי של הביט 1?

מצטרף לשאלה, מה הכוונה בדיוק?

אלי

פורסם

אני מדבר כמובן על העובדה שההתקנה היא התקנת קיק פאנל.

מחר אני הולך לעשות מדידות של מרחקי הרמקולים מהראש ואני אתקן בהתאם.

אני הולך לנסות להבין מה קורה עם הסאב וופר והאם ניתן לגרום לו להיות יותר מורגש בהתחשב בנסיבות (יתכן והMP3 בכלל לא מנגן תת תדר בגלל שהוא מיועד לאזניות? אני לא אתפלא - לכן אני אנסה נגן נוסף שאני יודע שהוא נשמע טוב בחיבור למערכת הגברה של מחשב)

ולגבי מידבאסים ללא חיווט - אהבתי, אבל הם ממש לא ויירלס - אח"כ חיברו את כל החוטים של הרמקולים ל"לוסטרה" או גשר הברגות שאדגר סימן בתמונה - אני יודע שזה "קצת" חריג אבל זה מאפשר לי ניתוק מהיר של כל הסיפור ביום שאצטרך לבצע זאת.

אני יודע שיש במערכת הזו רכיבים נהדרים אבל היא לא נבנתה להיות תחרותית - מראש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי,

אתה יכול להרחיב קצת על ה-ONE SEATER CONFIGURATION?

עצם העובדה שהאלמנטים נמצאים בקיק מאפשרים מירכוז ל 2 המושבים הקדמיים?

אלי

פורסם

בגלל העובדה שהקיק פאנלים מהווים את הנקודות ברכב בהן הפרש המרחקים בין ימין לשמאל הוא הכי מצומצם והמרחק מהראש הוא הכי גדול, היחס בין המרחק של המאזין בין הרמקולים כאשר הוא נמצא במושב הנהג או במושב השאט-גאן נשמר ובצורה כזאת אפשר להגיע לתוצאה כזו שבה לשני הצדדים הבמה נשמעת מאוד דומה.

אני אבדוק מחר, בתקווה, מה יהיו ההשפעות על כך אחרי שאני אגדיר TC.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

באמת יצאתי הפעם טונה.

התכוונתי בידוד, לא חיווט.

נו, תראה מה השעה גורמת לי לכתוב :oops:

מתחדשת*

פורסם

אתה טונה, אני פולני :-P

חברה קצת עדכונים...

כיוונתי היום את הביט 1 - אני חושב שלא נתנו למוצר הזה את הכבוד הראוי לו בפורום!!!

פשוט מכשיר חבל על הזמן, אין מילים (אבל יש, והרבה)

יש לו גמישות של נערת גומי, בלי לגעת בגיינים של המגברים בכלל, רק ע"י משחקי פאזה, משחקי הגברה והיפוכי פאזה הגעתי למצב שעל נגן MP3 המערכת נשמעת פשוט טו-אוב.

אני לא מתכוון לפתוח את הגיין בשבועיים הקרובים באף מגבר אבל שומעים ממש נהדר, זה ממש לא מה שהיה אתמול.

כן - צריך לעשות בידוד בדלתות, לפחות על הדפנות הפנימיות - אני צריך לחשוב על זה רציני, סה"כ שומעים טוב.

הסאב? - וואיי ואיי ואיי - זה סאב SQ אמיתי!

הוא פשוט משתלב בצורה מדהימה שממש אי אפשר לדעת שיש סאב ברכב, הוא כל כך טונאלי שאני פשוט הזלתי ריר.

הסאב הבא שלי - NS12 סדרה 7 של אאורה!!! מצטער קאפא, מצאתי לך מחליף מתאים, סוף סוף.

עשיתי תיקוני מרחקים על כל הרמקולים כולל הסאב והמערכת נשמעת פשוט טו-אוווב.

HU סטנדרתי, כל דבר מעבר לזה נראה לי פשוט השקעה מיותרת. (בשבוע הקרוב)

סה"כ - אני סוף סוף מרוצה, יש חיוך גדול על הפנים (כי אני יודע שעדיין לא התחלתי בכלל לכוון את המערכת באמת והיא כבר נשמעת כמו שרציתי).

יש למה לצפות.

אפרופו - אם אתם רוצים קצת להבין מה הכוונה לגמישות:

1. לכל אלמנט, ולכל אלמנט בנפרד - אפשר לכוון קרוס אובר בנד-פס בקפיצות של 10 הרץ (כן, בנדפאס גם לסאב) סלופ בקפיצות של 12 דציבל מ12 עד 48.

2. היפוך פאזה לכל אלמנט.

3. שינוי מרחק והשהייה לכל אלמנט.

4. אקולייזר נפרד לכל אלמנט.

5. שליטה נפרדת על העוצמה של כל אלמנט.

6. אקולייזר נפרד של 31 ערוצים (לפי מה ששמתי לב) לכניסות AUX וזה אקולייזר עצמאי לפי מה שראיתי שבכלל לא קשור לאקולייזר של האלמנטים.

במילים אחרות - נערת גומי!

Pioneer TS-X150

פורסם

הקיקים אכן עממים :-P הם עבודה שלי... ואני... כן כן, נכון, אתה כבר יודע.

יוסי - תודה! חשוב לי לציין שלכל אורך הדרך קיבלתי רק פרגון ותגובות חיוביות ממך.

עכשיו... גיליתי עוד משהו קטן וטוב

המאפרה - מורכבת משני חלקים, הפאנל החיצוני מתפרק ממנה בקלות ועכשיו אני יכול להשתמש בו בכדי להסתיר את הDRC. רק נשאר לי להחליט אם אני משתמש בסקוטש או במגנטים...

יש המלצות איפה אפשר להשיג מגנטים קטנים כאלה?

סקוטש אפשר להשיג בכל חנות של ACE, אבל מגנטים, לא יודע...

DSC_0188.JPG

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה עתיד,

בדיוק קפצתי לאייס וקניתי סקוטש - נראה איך זה מחזיק - הקטע הוא שהסקוטש ממש ממש חזק ואני לא יודע אם אחד הצדדים לא יצא לי מההדבקה שלו כל פעם.

אז במידה וזה לא ילך, אני אעבור למגנטים קטנים.

את הDRC הדבקתי עם מעט סיליקון לגב של הבור של המאפרה וזה תפס נהדר.

אם זה לא יחזיק את הסקוטש אז אני בטוח שזה יחזיק מגנטים.

כרגע הפאנל מתייבש - נראה בקשר לזה כבר מחר.

ולגבי האותיות הגדולות מקודם - אני לא יודע עד כמה גרוע זה נראה כי אני כותב ממסך בגודל 37 אינטש בסלון הבית ואולי זה לא ממש מראה לי את ההבדלים שזה גרם... אני אבדוק ממחשב רגיל כבר בעבודה.

Pioneer TS-X150

פורסם

מגנטים במאפרה לקונטרולר? יא מעתיקן..:-D

אגב, הפונקציות הנשלטות ב DRC הינם בסיסיות בלבד, כך שלצורך טיפול בקרוס, TC ואקולייזר, אתה צריך מחשב זמין ברכב, וחיבורו הקבוע לBIT1.

בהנחה שהוא לא שם בצורה קבועה, זה מאד מסרבל את נושא הכוונים.

מאידך, כפריק של מעבדת ג'וקים ניידת לAudioControl שלך, אולי אתה אוהב סירבולים..:-D

• תוכן חדש...