Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ביום א' הקרוב הרכב נכנס לפחחות וצבע כללי . בעבר הידקתי את סימלי הרכב והיצרן באמצעות אקדח ניטים למניעת גנבות,בעל המקצוע אמר שהוא לא יוכל להסיר אותם מבלי שישברו - האם ישנה דרך כלשהי או שפשוט נוותר ונשאיר אותם במקומם...?

כמו כן שאלה נוספת: פגושי הרכב הם מפלסטיק שחור- ביקשתי שיצבע גם אותם בצבע הרכב,בתגובה הוא אמר שזה לא יהיה

אפקטיבי , והוא לא מוכן לתת עבורם אחריות.

Gn'f'R

פורסם

את הניטים אפשר לקדוח ואז פשוט להוציא את הסמלים - זה ישאיר סמל שלם ומכוער אבל זה יוציא אותם החוצה בלי לשבור אותם

את הפגושים השחורים אפשר לצבוע בצבע הרכב אם מכינים אותם לצביעה כמו שצריך - משפשפים אותם, צובעים ביסוד ואחר כך בצבע הרכב.

לפי שתי התגובות של הצבעי איתו אתה הולך לעבוד נשמע שלא בא לו לעבוד קשה מידי או שהוא סתם חאפר שעושה לך טובה, כי שני המהלכים שאתה מבקש הם סטנדרטיים, הגיוניים, וכל צבעי רכב חובב היה יודע להתמודד איתם כמו בן אדם לפני שהיה מנסה למרוח אותך בסיפורים.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ברכב קודם שלי היה צריך לעשות פחחות למכסה מנוע. סמל היה מחובר עם ניטים. קדחו אותם והוציאו את הסמל שלם.

על איזה רכב מדובר?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שלום,

שברולט קוואליר 95.

תודה על התגובות,

* 2 מהסמלים יהיו ניתנות לקדיחה ,אך לגבי סמלי היצרן (כתוביות) -ישנה דפנה כפולה בתא המטען אשר אינה מאפשרת גישה פנימית לקדיחה.

* אני מתעקש לבצע אצלו את העבודה מכייון שראיתי הרבה עבודות קודמות שלו + המחיר שהשגתי הוא מחיר מצויין עליו התמקחתי תקופה מאוד ארוכה> אולי משם נובעת העצלות שלו...

Gn'f'R

פורסם

חבל שכנראה שיגעת אותו עד שהוא עושה לך את העבודה בחוסר חשק.

אסור לעשות את זה , במיוחד בפחחות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
חבל שכנראה שיגעת אותו עד שהוא עושה לך את העבודה בחוסר חשק.

אסור לעשות את זה , במיוחד בפחחות.

ליביו

:lol: אני יודע שנשמעתי קצת נאג'ס...,בכל אופן ההתמקחות הייתה ברוח טובה בסה"כ הפנתי אליו מ"ס לקוחות משם ההנחה המשמעותית מאוד. אני רואה בו אדם הגון שאומר לי בדיוק מה הוא מתכוון לעשות לרכב ,איפשהו אני מעריך את זה ולא משנה

ממה זה נובע.הדבר ממש לא יפריע לעבודתו >הוא גם יודע שאני אהיה שם כל יום...

אני מעדיף להסיר את הסמלים בעצמי לפי עצותיכם אם זה הדבר היחידי שמפריע לו.:roll:

Gn'f'R

• תוכן חדש...