Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות אוטו בסביבות ה-20 או 30 אלף שקל וההתלבטות שלי היא בין:

מאזדה לאנטיס שנת 97 1600 אוט' כי בדגמים האלה כמעט ואי אפשר למצוא גיר רגיל ועוד במצב טוב

פיג'ו 206 שנת 2000 1400 ידני או אוט' תלוי באוטו שאמצא

הרבה אנשים בילבלו אותי ואמרו לי שפג'ו הוא אוטו לא אמין בגלל שזה אוטו צרפתי ואומרים לי גם שיש בעיה עם הבלימה באוטו,ובנוגע ללאנטיס אומרים לי שזה אוטו לא אמין בכלל,ואני צריך עצות ממכם לגבי 2 המכוניות הנ"ל וגם כמה שאלות

1-יש הבדל בין צריכת הדלק של הלאנטיס 1600 ל-1800 ? ומה צריכת הדלק של שניהם באוט'

2-החלקים של הלאנטיס או של הפג'יו יקרים וחלשים?

המחיר של הלאנטיס 97 בערך 20 אלף ושל ה-206 27 בערך אבל השאלה היא איזה מבין השניים יותר אמינה ועם ביצועים טובים על הכביש,תודה רבה וסליחה על החפירה.

פורסם

שתי המכוניות בקטגוריה שונה, קצת קשה להשוות בינהם.

הלאנטיס 1800 סמ"ק עדיפה על פני ה1600 סמ"ק. תצרוכת הדלק שלה לא גבוהה משמעותית (אם בכלל) מה1600 סמ"ק וזמינות הכוח טובה יותר. אין בעיות אמינות מיוחדות, למעט אולי חולשה של בולמ"ז ותושבות כאלו ואחרות שמתבלות קצת מהר מהצפוי אבל זה ממש לא קריטי.

ב206 אין בעיות של ממש בבלימה. דגם ה1600 סמ"ק עדיף על פני ה1400 כשמדובר בגרסא האוטומטית. אם לכתוב את זה בעדינות, אז ה1400 סמ"ק אוטומטי קצת חלש וחסר בשר.

לגבי אמינות - בשנתונים האלו היתה בעיה עם השסתומים של התיבה האוטומטית. חוץ מזה האמינות במנועי ה1400 סמ"ק סבירה לחלוטין, וה206 אינה נחשבת למכונית בעייתית מבחינת אחזקה שוטפת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה על הפירוט צביקה פיק,אבל אפשר לדעת בבקשה על איזו מכונית מהשניים אתה ממליץ יותר מה אמין יותר?

פורסם

כמו שכתבתי, קשה להמליץ לך אחת מכונית ספציפית כי מדובר בשני רכבים מקטגוריה שונה.

ה206 חדישה יותר, נוחה יותר והרבה יותר חביבה לשהייה.

המאזדה תיהיה זריזה יותר, מרווחת יותר וכנראה גם מעט זולה יותר לאחזקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...