Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להדביק מספר פינות עץ אורן , כל עוד מדובר בחדר קטן לא היתה בעיה , הייתי משתמש בקרשים משני צידייה כדי לדחוק את הפינה בכוח לזוית הקיר עד התייבשות הדבק, הבעיה שהגעתי לסלון ושם המרחקים גדולים ואין קרשים/מוטות כאלו ארוכים ,

ניסיתי להשתמש במסמרים קטנים אבל הם לא ממש מחזיקים את הפינה או חודרים לקיר עמוק מספיק מבלי להרוס את הפינה .

יש פתרונות נוספים ?

פורסם

לא הבנתי למה אתה מתכוון.

אתה יכול לצרף תמונה או לינק?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש דבק שזגגים משתמשים בו, כמו סיליקון בצבע קרם, מדביק הכל להכל, והתוצאה טובה כבר בדקות הראשונות, וייבוש מלא לוקח כיום אחד. חפש אותו בטמבורייה הקרובה לביתך, אינני יודע את שמו המקצועי לצערי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

התכוונתי, ששיטת השימוש בו היא בדומה לסיליקון, שפורפרת ואקדח ייעודי.

כמו בתמונה שצירפת.

ואני עומד על שלי (עוד יהיה לי דק ושטוח בגללך):

הדבק הזה הוא מהפראיים ביותר שאני מכיר. יכול להדביק חתול לציפור טרופית אם יהיה צורך בכך. אולי אפילו להחזיק את האף של מייקל ג'קסון במקום.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

וכנראה התבלבלתי ולקחתי "פלסבו" :screwy: - כי אני מצדיק את שמר .

השתמש בשני דבקים - הראשון לקיבוע מהיר , דבק חם או מגע .( שם נקודה באמצע )

מסביב מרח את הדבק הבסיסי החזק , הדק מספר דקות , דבק הקיבוע יחזיק עד להתקשות הדבק הבסיסי - כך אני מדביק בסיליקון וכו' .

לומדים איך לבצע את זה לאט - אבל אם אני הצלחתי ..

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
וכנראה התבלבלתי ולקחתי "פלסבו" :screwy: - כי אני מצדיק את שמר .

השתמש בשני דבקים - הראשון לקיבוע מהיר , דבק חם או מגע .( שם נקודה באמצע )

מסביב מרח את הדבק הבסיסי החזק , הדק מספר דקות , דבק הקיבוע יחזיק עד להתקשות הדבק הבסיסי - כך אני מדביק בסיליקון וכו' .

לומדים איך לבצע את זה לאט - אבל אם אני הצלחתי ..

אייל .

השיטה ששמר ציין בעייתית (אם כי הרעיון מבריק), בגללה שאלתי אם זה מנסיון , (והתכוונתי עם אותם חומרים).

ה FC11 מסטיק ,ואתה צריך להשפיך מהזרבובית כמות חומר רצינית ביחס לדבק המהיר השני ,

הדבקים המהירים דורשים יישום עם שכבה דקה בהרבה ממסטיק ואני קצת מסופק .

• תוכן חדש...