Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

RoyCo, האוקטביה של 2004 היתה פושרת דינאמית וגם זו של 2008. המנוע והגיר לא רלוונטים. אני לא מבין למה זה כל כך מפתיע אותך, זה לא שלמכונת יש יומרות של "מכונית נהג". זה לא הסגמנט אליו היא מכוונת.

"כל המבחנים מחו"ל לא רלוונטיים עקב תאריכים ישנים ורמת גימור שונה לחלוטין מההיצע שיש בארץ"

כל המבחנים מחו"ל לא רלוונטים? ובגלל תאריכים ורמות גימור שונות (וגם, לא באופן קיצוני)? בסדר...

אתה יודע, בוחנים רכב כאשר הוא יוצא לראשונה. אין סיבה לבחון אותו שוב במהלך שנות הדגם הבאות במידה ולא הוחלף או עודכן. אז חלק מהמבחנים הם מ-2004. חלק גם מ-2006. מה זה משנה? אותן מכוניות.

המכונית פתאום הפכה ממכונית נהג מצויינת ב-2004 לאכזבה דינאמית טוטאלית ב-2008? אני לא מבין את הקשר בין "רמת האבזור" כהגדרתך לבין ההנאה מרכב מסויים (או שיכול להיות שפשוט אני מפספס איך מחזיק כוסות משפר את האחיזה בסיבובים? :-)).

שוב, 20 כ"ס יותר או פחות ו"איכות גרמנית" (חומרים כנראה, כי אני יודע שלא התכוונת להרכבה) לא דווקא הופכות רכב לטוב ובוודאי בוודאי לא מהנה לנהיגה או ספורטיבי.

עידן, אני מסכים איתך לחלוטין. אין ספק שעבור נהג מסויים רכב נוח, מפנק, שקט ולא עושה שום דרמה יהיה "מהנה לנהיגה". אבל ההגדרה בעולם הרכב המקצועי למונח הזה (עבור עיתונאים ועבורנו, חובבי הגה) היא בדרך כלל דומה פלוס מינוס. ישנן הרבה מכוניות מאוד מהירות וחזקות שלא נכנסות לקטגוריה הזו.

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שוב- אני לא יהנה מרכב שהוא עגלה ו/או אוט'.

אם הוא עבר את הסעיף הראשון אז נמשיך הלאה.

ותעשה טובה- רד קצת מעניין מבחני הרכב וכתבי הרכב, לך לשוק קנה קילו תושיה, חצי קילו חוט שידרה ושתי ביצים ותביא משהו שלך ולא ציטוטים של אחרים.

זה נאמר כביקורת בונה ולא כדי לצלוב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

edan

חבל אתה לא תהנה מלבורגיני מורצילאגו ובוגאטי ויירון רק בגלל שהם אוטומטיות.

באמת חבל, לא כל אוטו שהוא ספורטיבי חייב להיות ידני, אני אישית מעדיף ידני כן, אבל אוטומט לא עושה רכב ספורטיבי או לא, אלה איך שהוא מתנהג, גם אם זה רכב של 1000 כוח סוס או 50.

פורסם
טוקסיק- המושג "מהנה לנהיגה" הוא סובייקטיבי ולכן המחלוקת.

אם אני נכנס למאזה 3/ פוקוס, אני אתבאס כבר בתחילת הנסיעה כי מבחנתי הן על"ס (עגלה ללא סוס).

המבחן על הB4 היה ב2006 ולא על הגרסא האחרונה.

עידן

מי שנהג על פורשה יכול להגיד בידיוק אותו דבר על אמפרזה טורבו שהיא עגלה, הכל יחסי...

פורסם

לא דיברתי על ספורטיבי- דובר על "מהנה לנהיגה", אני טענתי שאותי לא מהנה לנהוג על אוט' ו/או עגלה.

אני מניח שישנם רכבים אוט' שכן הייתי נהנה לנהוג עליהם אבל הם לא רכבים נפוצים במחוזותינו.

ספיריט- מקבל את התיקון שלך- כל רכב שהוא עגלה ביחס לרכב שלי.

עידן

פורסם

"ותעשה טובה- רד קצת מעניין מבחני הרכב וכתבי הרכב, לך לשוק קנה קילו תושיה, חצי קילו חוט שידרה ושתי ביצים ותביא משהו שלך ולא ציטוטים של אחרים.".

הבנתי... בהחלט שפה שמכבדת את הפורום ואת חבריו על כל דעותיהם המגוונות. כל הכבוד. אתה בטח גאה בעצמך מאוד.

מה קרה, אנחנו עצבנים כי אמא לא נתנה דמי כיס השבוע ? זה נאמר כביקות בונה ולא כדי לצלוב.

בוא נתעלם מכל מבחני הרכב בעולם, וניישר קו לפי דעתו של עידן בוחן הרכבים המהולל. אני בטוח שעם הניסיון העשיר שלך במירוצים ונהיגה על כל רכב שגלגליו אי פעם חיממו את כבישי ישראל, דעתם של מגזינים כמו FifthGear ו -Car&Driver אינן נחוצות. הרי מה הם מבינים בכלל במכוניות? איך בכלל העזתי להציג את דעתם של אנשים שחשבתי שניסיונם עולה על שלך.

וברצינות, אתה מוזמן לקרוא את חוות דעתי על המכוניות הללו. כתבתי אותן לא פעם אחת בשרשור הזה ובאחרים. אתה בוחר להתעלם כי זה נוח יותר, אני מבין לחלוטין, אל תיתן לעובדות לבלבל אותך.

פורסם

אני את שלי אומר מניסיוני ולא מנסיון של אחרים.

ואני ממש לא עצבני (ללא קשר לדמי כיס שקיבלתי או לא קיבלתי החודש).

עידן

פורסם

אני מציע לעשות את זה פשוט.

מדובר במכונית חדשה? בואו נציב את המועמדות הבולטות שהוצעו כאן ונראה

פוקוס 2L- נוחה- כן, מתנהגת- בהחלט, אמינה- לא מכיר אילו שהן בעיות מיוחדות

הונדה סיוויק האצ'בק- נוחה- סביר, מתנהגת- לא ממש, אמינה- כן

אוקטביה 160 כ"ס- נוחה- ככה, מתנהגת- לא, אמינה- סביר בהחלט

מאזדה3 2L- נוחה- לא, מתנהגת- בהחלט, אמינה- כן. הערה: מתחלפת עוד כמה דקות...

סיאט לאון 1.8TSI- נוחה- סביר, מתנהגת- למדי, אמינה- לא מכיר מספיק

סכם את מספר הירוקים, הכתומים והאדומים ותקבל תמונה של מי מתאימה יותר לצרכיך

הייתי מוסיף את C4 עם מנוע 140 כ"ס החדש שמפתיעה לטובה בנושא הנוחות והביצועים, ואת 308 עם המנוע הנ"ל שמוסיפה לתכונות ה- C4 גם תא נוסעים מאוד נעים ושלדה טובה לנהיגה נמרצת. אם כי נושאי האמינות מוטלים בספק ורבות כבר נאמר כאן בנושא...

מדובר במשומשת? מספר המועמדות האפשריות גדול ומשובח

גולף GTI אולי לא מלכת הנוחות אבל מתנהגת יותר מכל מה שתוכל למצוא בהנעה קדמית בסכומים אלו. לאונים FR כנ"ל אם כי פחות מתנהגות וכן סקודה אוקטביה RS.

האם תפזלו לכיוון בימרים בנות כ- 3-4 שנים?

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

וכל מה שאני רשמתי עד כה הוא על בסיסי ניסיוני האישי שלי בנוסף לדעות אחרים שהבאתי כדי להציג תמונה רחבה יותר מניסיונו של נהג אחד והעדפותיו האישיות. מה לעשות שדעתי האישית ודעת שלל מבחני הדרכים הללו דומות?

פורסם
ממש אבסורד! היא הרי מטוס!

אם תפסיקו להיות ציניים לרגע תראו שהאמת היא איפשהו באמצע.

150 כ"ס ו-9.9 שניות מ-0-100 עם התיבה האוטומטית ו-8.4 בידנית מלמדים על מכונית שהיא לא מטוס ולא עגלה ונמצאת במקום טוב באמצע.

פורסם

קרמבו סיכם זאת יפה. יש לי הסתייגות אחת: לטעמי מושבי הפוקוס פחות נוחים משל האוקטביה, המפתיה לטובה בכל הפרמטרים, למעט הסמל (מה לעשות, הוא עדיין משפיע, איננו חיים בעולם אידיאלי).

אני לא יודע מה לגבי הגולף - אם שקלת או לא, אבל המושבים נוחים והאביזרים לרוב (אם כי התמחור מופרז).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
קרמבו סיכם זאת יפה. יש לי הסתייגות אחת: לטעמי מושבי הפוקוס פחות נוחים משל האוקטביה, המפתיה לטובה בכל הפרמטרים, למעט הסמל (מה לעשות, הוא עדיין משפיע, איננו חיים בעולם אידיאלי).

אני לא יודע מה לגבי הגולף - אם שקלת או לא, אבל המושבים נוחים והאביזרים לרוב (אם כי התמחור מופרז).

ובאמת נראה שכרגע יש 3 מתחרות עיקריות הפוקוס ה3 החדשה ואוקטביה. זאת מבחינת הטבלה של בר, אבל תמיד זה ניהיה יותר מסובך ככל שנוהגים על יותר מכוניות ובודקים אותם טוב טוב.

ואבא שלי לא מעוניין בגולף.

אני מציע לעשות את זה פשוט.

מדובר במכונית חדשה? בואו נציב את המועמדות הבולטות שהוצעו כאן ונראה

פוקוס 2L- נוחה- כן, מתנהגת- בהחלט, אמינה- לא מכיר אילו שהן בעיות מיוחדות

הונדה סיוויק האצ'בק- נוחה- סביר, מתנהגת- לא ממש, אמינה- כן

אוקטביה 160 כ"ס- נוחה- ככה, מתנהגת- לא, אמינה- סביר בהחלט

מאזדה3 2L- נוחה- לא, מתנהגת- בהחלט, אמינה- כן. הערה: מתחלפת עוד כמה דקות...

סיאט לאון 1.8TSI- נוחה- סביר, מתנהגת- למדי, אמינה- לא מכיר מספיק

סכם את מספר הירוקים, הכתומים והאדומים ותקבל תמונה של מי מתאימה יותר לצרכיך

הייתי מוסיף את C4 עם מנוע 140 כ"ס החדש שמפתיעה לטובה בנושא הנוחות והביצועים, ואת 308 עם המנוע הנ"ל שמוסיפה לתכונות ה- C4 גם תא נוסעים מאוד נעים ושלדה טובה לנהיגה נמרצת. אם כי נושאי האמינות מוטלים בספק ורבות כבר נאמר כאן בנושא...

מדובר במשומשת? מספר המועמדות האפשריות גדול ומשובח

גולף GTI אולי לא מלכת הנוחות אבל מתנהגת יותר מכל מה שתוכל למצוא בהנעה קדמית בסכומים אלו. לאונים FR כנ"ל אם כי פחות מתנהגות וכן סקודה אוקטביה RS.

האם תפזלו לכיוון בימרים בנות כ- 3-4 שנים?

לא אנחנו לא נפזול לבימרים כי אכן מדובר במכונית חדשה. או במקרה הרע08-09.

ודרך אגב אנחנו באים מצטרפתית וזה מענין, לפי דעתי אנחנו נבדוק גם את הC4, משהו יודע איך היא מתנהגת, כי ביצועים יש לה.

ה308 לא תיכנס לתמונה. לפני המבחן באוטו היא ממש מאכזבת בתחום הביצועים(משקל גבוה) ההתנהגות והתיבה 4היל' שלמדנו להכיר ב307SW. ותאמת שזה ממש חבל זה דגם חדש שאמור להחליף דגם יוצא ולהיות הרבה זמן בשוק.

פורסם

אני מציע לך לבצע נסיעת מבחן בc4 טורבו בכל המבחנים שלה ציינו לטובה את הביצועים החזקים, התנהגות הכביש המהנה, והנוחות ,ואפילו תישאר עם לא מעט עודף בכיס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...