Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כן, רק שהיא קודרת מבפנים ולא נוחה (לטעמו של גבי הדואב).

תאי הנוסעים של רכבי קבוצת פולקסווגן לא פחות קודרים והצבע השחור והמשעמם שולט ביד רמה.מבחינת נוחות אתה מתייחס{לא בפעם הראשונה} לדגם הקודם אז בדגם החדש הכסאות הוחלפו בהצלחה ומבחינת נוחות בכל מבחניה מציינים את הנוחות לטובה גם לעומת גולף דור-6.

פורסם
אם תפסיקו להיות ציניים לרגע תראו שהאמת היא איפשהו באמצע.

150 כ"ס ו-9.9 שניות מ-0-100 עם התיבה האוטומטית ו-8.4 בידנית מלמדים על מכונית שהיא לא מטוס ולא עגלה ונמצאת במקום טוב באמצע.

הידנית לא רלוונטית לארץ.

9.9 שניות מ 0-100 זו עגלה.

emotion of motion

פורסם

טוקסיק- כן, אני מגדיר את כולן כעגלות משפחתומטיות משמימות ונטולות כל תשוקה מבחנתי.

למעט האלפא שעדין עושה לי את זה ואפילו הנתונים שלה לא כ"כ רעים גם בגרסא האוט' (9.3).

למה אתה מופתע? כי הB4 פחות זריזה מה3? מה ההפתעות בדוגמאות?

כולן אוט' רגילות ומשמימות.

להלן הרשימה לטובת אלו שאין להם זמן לפתח כל לינק:

אלפא 147 סלספיד- 9.3 - עגלה אבל מגניבה.

B4- 11.4- עגלה

מאזדה 6 - 11.1- עגלה

ג'טה- 9.9- עגלה אבל אני די מחבב אותה לאחר נסיעת המבחן הקצרה.

שברולט קרוז- 11.5- עגלה

C4- 10.7- איך שתיבה אוט' יכולה להרוס מנוע נהדר- עגלה

הונדה אקורד- 10.6 - עגלה

לאנסר- 11.7 עגלה

פוקוס- 10.8- עגלה "מתנהגת"

אופל אסטרה- 11.4- עגלה

יונדאי I30- 10.6- עגלה

308- 10.2- ראה C4- עגלה

גולף 2.0- 9.5 - עגלה

אוקטביה - 10.1- עגלה

BMW 320I- 9.7- עגלה אבל BMW והנעה אחורית.

יש כמובן להתייחס גם להאצות הביינים אבל פחות או יותר אין הפתעות, מה ניסית להראות שהמאזדה 3 פחות עגלה מאחרות?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
ממש אבסורד! היא הרי מטוס!

אף אחד לא אמר שזה מטוס, בקרב משפחתיות בהחלט במקומות ראשונים בזריזות.

הכל יחסי. מול פרארי עגלה, מול כמעט כל רכב משפחטי סטנדרטי, בהחלט מטוס.

סתם ככה על מה אתה נוהג?

פורסם

edanj פשוט מגעיל לקרוא את ההודעות שלך.

סבבה יש לך אימפרזה טורבו, אתה רווק, אין לך ילדים, יש לך כסף להשקיע ברכב.

אני בן אדם אחר לגמריי, אני צריך רכב משפחתי וחסכוני.

ההתנשאות הלא מובנת שלך בהודעות שלך פשוט מגעילה. אוקיי רכב שלך יותר מהיר משלי, אבל זה לא הופך אותו לעגלה כמו שאתה אומר.

ואם כבר מדברים על זה, האימפרזה שלך עגלה ביחס לפורשה של גיסי, סתם דוגמה. שלא תתלהב יותר מדי

פורסם

קרמבו, אשמח לדעת מהיכן אתה מקבל את האינפורציה על האמינות של הרכבים הנ"ל.

האוקטביה קיבלה את ה-1.8TSI לפני כשנה והיא משווקת איתו בארץ כחודשיים בלבד - אין דיווחים מאירופה על בעיות (לפחות בגרסה הידנית) מיוחדות או משונות.

וחבר'ה, אתם רבים על שטויות - הנאה מנהיגה זה דבר סובייקטיבי.

יתכן שאני אטען שמזדה 3 מהנה לנהיגה ויתכן שמישהו אחר יטען שהיא אינה מהנה לנהיגה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

למשרשרים מעלי, אני לא רוצה להרוס לכם, אבל זהו מדרון חלקלק מאוד שאתם על סיפו.

זריזה או עגלה זה עניין של מצאי והגדרה אישית.

מעבר לאלו, מנסיוני המקצועי קרבתם של נתונים אלו למציאות מטושטש ברמות שמתקרבות לאלו של נתוני צריכת הדלק. אופן הבדיקה של נתונים אלו לא תמיד נהיר, ובכלל סובל מעודף אופטימיות על גבול הזיות כימיקלים.

ציטוט נתוני יצרן של תאוצות, במיוחד כאשר ההפרשים הם עשיריות השניה או אפילו עד שניה ומחצה, אינה הדרך לעמוד על טיבן ואופין של המכוניות.

וכמובן שמדידות אלו אינן מעידות על מידת הדינמיות שלהן או ההנאה מניהגתן ע"ע מיאטה שאיטית יותר ממכוניות ספורט "קשוחות" אבל עולה עליהן עשרות מונים בהנאה.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

edanj

אני גם לא מבין ביחס למה אתה משווה שאתה טוען שכל הקטוגריה של המשפחתיות "עגלות" ?

המושג רכב משפחתי לפי דעתי מסגיר את זה שאתה לא נוהג בפורשה.

פורסם

עידן, הבנתי.

אתה חושב שכל דבר מתחת ל-300 כ"ס זה "עגלה" ואי אפשר להנות מרכב או חס וחלילה לקרוא לאחד ספורטיבי אם הוא עולה פחות מ-300K ועושה 0-100 בפחות משש שניות. אני לא מסכים ולמזלי גם רוב עיתונות הרכב העולמית.

מה לעשות שעבור רוב חובבי ההגה ספורטיביות והתנהגות לא מתחילה ונגמרת במנוע?

לקרוא ל-147 "עגלה אבל מגניבה" זה בדיחה. סלח לי.

פורסם
תאי הנוסעים של רכבי קבוצת פולקסווגן לא פחות קודרים והצבע השחור והמשעמם שולט ביד רמה.מבחינת נוחות אתה מתייחס{לא בפעם הראשונה} לדגם הקודם אז בדגם החדש הכסאות הוחלפו בהצלחה ומבחינת נוחות בכל מבחניה מציינים את הנוחות לטובה גם לעומת גולף דור-6.

א.אני מתייחס גם לדגם החדש, בו ישבתי לאחרונה.

ב. היא קודרת. ב- VW השימוש הוא בצבעים כהים, בחומרים מעולים ונעימים, והפונקציונאליות שולטת (לטעמי - לטובה כמובן). "קודר" זה גם תחושה לא רק צבעים, ולמעט הטבור הקבוע בהגה, אנ ילא חושב שיש שם משהו נעים יותר מגדר הרגיל או פונקציונאלי מידי. אבל זה רק טעמי, וממילא יש לי טענות בתחום על הגולף החדשה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
ההגה המעולה ב-B4?

.

סליחה לא הגה מעולה, הגה טוב,

לא לא הוא טוב יחסית,

טוב נו עדיף סטיקים של נגמ"ש כבר

ברצינות, הוא הרגיש לא רע, כנראה שגם זה סובייקטיבי.

בן

אין תוצאות של איזה מבחן דרכים?

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
edanj פשוט מגעיל לקרוא את ההודעות שלך

סבבה יש לך אימפרזה טורבו, אתה רווק, אין לך ילדים, יש לך כסף להשקיע ברכב.-הוא דווקא לא רווק,לגבי הילדים אתה חצי צודק וגם זה לא יהי נכון,והוא לא השקיע יותר בהרבה ממה שהשקעת במזדה מנוע 2000 חדשה.

אני בן אדם אחר לגמריי, אני צריך רכב משפחתי וחסכוני.- כרצונך, אבא שלי הוא גם כזה, הוא נוהג בלאון טורבו, שהיום אפשר לרכוש אותה ב140K.זה לא חסכוני כמו המזדה אבל לא רחוק מידי

ההתנשאות הלא מובנת שלך בהודעות שלך פשוט מגעילה. אוקיי רכב שלך יותר מהיר משלי, אבל זה לא הופך אותו לעגלה כמו שאתה אומר.-כן זה כן הופך אותם לעגלה, סיבוב אחד ותבין על מה אתה מדבר

ואם כבר מדברים על זה, האימפרזה שלך עגלה ביחס לפורשה של גיסי, סתם דוגמה. שלא תתלהב יותר מדי- עדיין ה3 תהיה עגלה ביחס לWRX אתה מוזמן לסיבוב כמו שאמרתי ואז תבין על מה מדובר

אתה יודע מה מרגיז אותי במה שאת אומר, שאתה מניח הנחות, הופך אותם לעובדות, מחליט החלטות גם ברמה האישית של כותב ואין לך שום נק' ייחוס אמיתי כי לא התנשת בנהיגה על שום מכונית שדיברת עליהולא בדקת רבע ממה שהטחת פה ברמה האישית.

אף אחד לא בא לנפנף לך בפנים עם מה שיש לו, לכולנו יש דברים שאנו משקיעים בהם, במקרה הזה מכונית, בשביל הכסף הייתה עבודה, אז מי אתה שתחליט מאיפה הכסף הגיע ובאיזה מקום מישהו נמצא בחיים.

במקרה הזה זה אחי, שלא תצטייר תמונה כאילו אני מגן דווקא עליו בחירוף נפש אבל דווקא הכתיבה שלך מפריע לי בנושא הזה

חלאס להידבק למבחני רכב, להשוואות שלא התקיימו ולסגידה הלא מוסברת למזדה 3, יכול להיות שלפותח השרשור היא ממש תתאים ועל הכיפק, פאק יכול להיות שפעם היא גם תתאים לי

כרגע יש מתאימות ממנה ואת אף אחד כולל פותח השרשור לא מעניין אם זו מכונית נהג או לא

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

כן. כל אלו עגלות. שלא תבין אותי לא נכון, אין לי שום בעיה עם עגלות, הן יכולות להיות מהנות מאוד. מבחינתי כח מנוע זה פרמטר אחד מתוך הרבה פרמטרים חשובים אחרים.

emotion of motion

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...