Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אף אחד לא אמר שזה מטוס, בקרב משפחתיות בהחלט במקומות ראשונים בזריזות.

הכל יחסי. מול פרארי עגלה, מול כמעט כל רכב משפחטי סטנדרטי, בהחלט מטוס.

סתם ככה על מה אתה נוהג?

סתם ככה כרגע אני נוהג על גטס השכרה מזעזעת עד שהמיטו שהזמנתי תגיע. אבל מה זה קשור? גם האיביזה שמכרתי היתה עגלה ועדיין אהבתי אותה.

emotion of motion

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סתם ככה כרגע אני נוהג על גטס השכרה מזעזעת עד שהמיטו שהזמנתי תגיע. אבל מה זה קשור? גם האיביזה שמכרתי היתה עגלה ועדיין אהבתי אותה.

אהה ומיטו לא עגלה? כי לפי מה שאתה מדבר אתה חייב לנהגו לפחות בוויירון כדי שהיא לא תהיה עגלה. אבל לא עכשיו בגלל שקניתה את המיטו זה יהיה מטוס הרי, אני כבר לא אומר שהרכב הזה מתאים למקלפי אבוקדו (הומאוים).

פורסם
סליחה לא הגה מעולה, הגה טוב,

לא לא הוא טוב יחסית,

טוב נו עדיף סטיקים של נגמ"ש כבר

ברצינות, הוא הרגיש לא רע, כנראה שגם זה סובייקטיבי.

בן, אני מתחיל להבין שהסטנדרטים שלך כנראה שונים מאוד משלי. אני לא אומר את בכדי להקניט, באמת שלא, זה לגיטימי לחלוטין ואני מכבד את זה.

ההגה ב-B4 ממש לא מצויין. נהגתי באחת הרבה זמן (לא רק נסיעת מבחן). ואני אומר לך כאחד שנהג על ספורטיבית מובהקת אחת או שתיים שההגה שלה ממש מאכזב. מודה, נהגתי רק בגרסה האחרונה (היא עברה מספר מתיחות פנים מאז ההשקה), אבל לפי מה שקראתי ההגה בגרסה הזו אמור להיות עוד יותר משופר אל מול הגרסאות הקודמות.

למרות שההגה Chunky יחסית באזור ה-9 וה-3 ומרגיש טוב ביד, הוא מנותק לחלוטין, מרגיש מלאכותי בצורה מוגזמת וממש לא מחובר. הוא גם מאוד ארוך, מעל 3 סיבובים מנעילה לנעילה. נקודת חולשה עיקרית בפלטפורמה שיש לה פוטנציאל להיות מהנה.

הוא כנראה ירגיש מחובר יותר מנאמר, ההגה באיביזה (מבלי לרדת, זו לא כוונתי), אבל הוא לא מאוד טוב כשלעצמו ובוודאי לא מצויין.

עריכה: הוספתי את הציטוט המקורי.

פורסם
אהה ומיטו לא עגלה? כי לפי מה שאתה מדבר אתה חייב לנהגו לפחות בוויירון כדי שהיא לא תהיה עגלה. אבל לא עכשיו בגלל שקניתה את המיטו זה יהיה מטוס הרי, אני כבר לא אומר שהרכב הזה מתאים למקלפי אבוקדו (הומאוים).

ראית אותי כותב איפשהו על רכב כלשהו שהוא מטוס? מכונית זו מכונית, לא מכיר כאלה שיודעות לטוס. לגבי ההערה השניה שלך, אני מאוד מקווה שהמנהלים פה יטפלו בזה.

emotion of motion

פורסם
ראית אותי כותב איפשהו על רכב כלשהו שהוא מטוס? מכונית זו מכונית, לא מכיר כאלה שיודעות לטוס. לגבי ההערה השניה שלך, אני מאוד מקווה שהמנהלים פה יטפלו בזה.

מה יש לטפל, גם אם כן, אז מה? דעה שלי.

על תבין אותי לא נכון, אני לא מתכוון לזה שאתה אחד כזה, פשוט בעיניי האוטו הזה פשוט נשי מידי.

פורסם
מה יש לטפל, גם אם כן, אז מה? דעה שלי.

על תבין אותי לא נכון, אני לא מתכוון לזה שאתה אחד כזה, פשוט בעיניי האוטו הזה פשוט נשי מידי.

ואם אני "כזה"? זה רלוונטי איכשהו לפורום הזה? זה שרשור על מיטו בכלל? תפתח שרשור על מיטו ושם תכתוב שהוא נשי והומואי.

emotion of motion

פורסם

עכשיו אתם רוצים לפתוח וויכוח מה יותר ספורטיבי ו/או מהנה, מאזדה 3 מול אלפא מיטו?

אני חושב שזה מיותר לחלוטין, אבל אני חזק בעניין של המיטו ואני ממש לא משתעל נוצות.

ודרך אגב- אני בן 29, נשוי 4 שנים באושר, מצפה לילד בקרוב וגם מגדל כלב עם בעיות קשב וריכוז- רק למי שעסק בזה ללא הפסקה.

ובגלל הילד אני כנראה מוכר את הנינג'ה ועובר לרכב עגלה (כנראה לא מאזדה 3 אבל עגלה).

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
סליחה לא הגה מעולה, הגה טוב,

לא לא הוא טוב יחסית,

טוב נו עדיף סטיקים של נגמ"ש כבר

ברצינות, הוא הרגיש לא רע, כנראה שגם זה סובייקטיבי.

בן

אין תוצאות של איזה מבחן דרכים?

עזוב את תחילת הפוסט, אתה צודק הוא לא היה מעולה מבחינתי הוא היה מספק.

בן, אני מתחיל להבין שהסטנדרטים שלך כנראה שונים מאוד משלי. אני לא אומר את בכדי להקניט, באמת שלא, זה לגיטימי לחלוטין ואני מכבד את זה.

למרות שההגה Chunky יחסית באזור ה-9 וה-3 ומרגיש טוב ביד, הוא מנותק לחלוטין, מרגיש מלאכותי בצורה מוגזמת וממש לא מחובר. הוא גם מאוד ארוך, מעל 3 סיבובים מנעילה לנעילה. נקודת חולשה עיקרית בפלטפורמה שיש לה פוטנציאל להיות מהנה.

הוא כנראה ירגיש מחובר יותר מנאמר, ההגה באיביזה (מבלי לרדת, זו לא כוונתי), אבל הוא לא מאוד טוב כשלעצמו ובוודאי לא מצויין.

עריכה: הוספתי את הציטוט המקורי.

אין אפס שהוא מרגיש מחוב ריותר מההגה של האיביזה, ומצד שני ההגה של האיביזה הוא באמת לא הצד החזק שלה

אבל אתה נכנס לפרטים כל כך לא רלוונטיים לחיי היום יום כמו שעות החזקה בהגה ועל איזה סטנדרטים אתה מדבר, כולה מזדה 3, איזה סטנדרט כבר העמדת פה?אתה רואה אותי מעמיד את האיביזה כסטנדרט למשהו? מה בכלל ההגדרה ששלך לסטנדרט?

(לא ציטטתי בכוונה את כל הפוסט)

בן

עריכה: ספיריט 3 אתה יורה פה שטויות בשצף קצף, בדקת את המיטו? כנראה שלא, כמו כל מכונית אחרת שהתייחסת אליה או כמו כל פרט שהתייחסת אליו ולא היה נכון

פשוט לא לעניין

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

ההגה של ה-3 שהזכרת (ואני נמנעתי מלהזכיר בהקשר הזה) הרבה יותר טוב משל ה-B4 לדוגמא. כנ"ל זה של הפוקוס. מהיר יותר, בשרני יותר, מדוייק יותר (למרות שהדיוק נפגע מעט בגרסאות עם הסיוע האלקטורני) ומעביר הרבה יותר תחשות מהגלגלים הקדמיים.

גם בגרסת ה-2L (של ה-3 ושל המאזדה) עם התגבור האלקטורני הנוסף להידראולי (למעט תחושת הדיוק שמעט נפגעת).

האמת, ההגה של ה-3/פוקוס הוא יחסית אחד מהטובים שאני מכיר, גם אל מול ספורטיביות מובהקות בהרבה. אני בהחלט יכול לשים אותו כאמת מידה מסויימת להגה מתקשר ובהחלט בקטגורית המחיר של המכוניות הללו. הוא לא הטוב ביותר שקיים, אבל המכוניות החדשות (כאלו עם תגבור "מודרני" להגה וכל המשתמע מזה) היחידות שבהן ההגה הרגיש לי טוב יותר עולות משמעותית יותר (ואני מתכוון למשמעותית).

איך זה קשור? ובכן, אתה אמרת שההגה של ה-B4 כל כך טוב. לדעתי הוא ממש לא וגם לא נחשב כאחד כזה (למרות היומרות האחרות של המכונית שלחלקן כן יש כיסוי). אין יותר מזה ולא צריך לחפש.

הגה מתקשר, ומהנה, בקצרה, צריך להיות מהיר, פרוגרסיבי, עם מתן משוב רב מהגלגלים וכמובן מדוייק. זה הסטנדרט שלי ואני מגדיר כל מכונית על פיו. נהגתי על מכוניות רבות עם הגה מתקשר יותר ופחות ואני מתייחס לכל מקרה לגופו.

פורסם

אם להקשיב פה לכולם כל אחד פה כתב רכב, כבר כמה זמן שאני שם לב, אין אין רכב שאנשים פה לא נהגו, כולם פה נהגו על הכל. כבר נמעס לקרוא את החירטוטים האלה. אני אפילו בטוח שאתה לא נהגתה על מאזדה 3 ובטח לא על 2.0. כמו כן הEDAN הזה שלא נהג לא במזדה ולא במיטו ועוד הרבה אנשים שחירטטו פה ואם להקשיב להם עשו טסט לכל אוטו ואוטו.

פורסם

מה לא אמרת?

שאני רווק, שאני לוקח דמי כיס, שאין לי דאגות (הלוואי) שלא נהגתי במאזדה 3.

אז אמרת..בנתיים אתה זה שמחרטט ידידי.

לא היתה לי כוונה להעליב את הרכב עליו אתה נוהג, אותי הוא ל אמושך בשל נתוניו הדלים (יחסית למה שאני מחפש).

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כרגיל אתה מקדים אותי בשניה ונוסף לכל שמעתי שכילד הייתה מעיף לאחיך הקטן את השיניים מהפה בצורות מוזרות כמפגש בין דלת השירותים לפרצוף תוך כדי משחק מחבואים תמים(אמת, נשבע).

טוקסיק, אתה בוחר לסלף שוב את דבריי, כמובן כדרכך בקודש בצורה שיטתית ,אני אמרתי שההגה מעולה?, כבר 2 פוסטים אני כותב שלטעמי הוא טוב וטוב יחסית, אז מספיק לצייר את הדברים בצורה שלא הייתה

ספיריט, חלאס עם הקשקושים, אם יש לך נסיון עם ספורטיבית כזו או אחרת שדיברת עליה פה, דבר אכשיו.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...