Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פירקתי את לוח השעונים בשביל להחליף נורות ובדפיקות הנחתי אותו על משהו שהותיר בו שריטות שמעצבנות אותי כל פעם שאני מציץ בו.

האם יש חומר שיכול להסיר את השריטות ?

הכיסוי של לוח השעונים עשוי מפלסטיק (פרספקס?) וניסיתי GS27 ללא הצלחה.

תודה,

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

המקצוען דואג להניח את לוח השעונים על ניילון בועות או על כרית או שמיכה והחובבן......

ולשאלתך, ידוע לי שיש חברה המחדשת את פרספקס לוח השעונים ע"י "מחיקת" השריטות,

אך טפול כזה אצלם הנו יקר. באם תרצה מידע עליהם כתוב תשובה ואנסה לברר פרטים ביום

ראשון.

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם

קח בחשבון שאם השריטות עמוקות אז יהייה קשה מאוד להוריד אותם ואם בכל זאת יצליחו אז זה יבוא על חשבון השקיפות כלומר - המראה דרך הפרספקס יהייה מעוות.

ישנם חומרים ממשפחת הפוליש שאיתם ניתן ללטש את הפרספקס, מומלץ לנסות לבד אם באמת הטיפול הוא יקר.

אריאל

יונדאי ix35 + i10 שנת 2011

פורסם

אני בטוח שאפשר להשיג את החלק בארה"ב בזול. לא יודע אם זה מה שיש אצלך, אבל לדוגמא:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=33675&item=2456193961

אפשר ליצור קשר ישירות עם המוכר או לחפש סוחרים אחרים. לאוטו אמריקאי נפוץ מ 1987 יש המון שמחזיקים חלפים.

ראיתי פעם שמחליקים פלסטיק שרוט בעזרת גלגל של לבד מחובר למנוע של משחזה. אני לא יודע אם זה אפשרי בפלסטיק שצריך לראות דרכו, אבל אתה יכול לנסות ללפף רצועה של לבד על פוטר של מקדחה (עם כוון הסיבוב!) ולבדוק.

נמרוד

פורסם

תודה לכולכם.

אני כנראאה אלך על אופצייץ הניקוי בתחילה (השריטות לא עמוקות) ואם לא כנראה ארכוש דרך EBAY.

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
תודה לכולכם.

אני כנראאה אלך על אופצייץ הניקוי בתחילה (השריטות לא עמוקות) ואם לא כנראה ארכוש דרך EBAY.

עמית

אם מדובר בשריטות קלות, נסה למרוח חומר שומני על הכיסוי ותראה אם זה עוזר...מניסיון, חומרים איכותיים (שומניים, לא בתרסיס !) לדשבורד מצליחים להעלים שריטות קלות מהפרספקס.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לך לשען , בקש את המשחה שיש לו לליטוש עדשות שעונים. זה יעשה את העבודה.

בעיקרון ליטוש עדין של פרספקס אמור לעזור, אפשר גם להתחיל עם נייר מים והרבה מים בדרגה הולכת ועולה עד לבערך 2000 ולסיים בפוליש כלשהו, הבעיה שצריך המון סבלנות ולא תמיד התוצאה מובטחת

• תוכן חדש...