Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[יעוץ לפני קניית רכב] Peugeot 307CC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שלא יודע על איזה רכב מדובר..

http://www.autoweb.com.au/static/images/articles/i1056/105673_3mg.jpg

הרכב הוא יד ראשונה גיר רגיל מנוע 2000 שנת 2005 צבע אפור מטאלי שעשה די הרבה קילומטר'ז (120 אלף)

הרכב נקי מתאונות ובבעלות של אדם בן 40 הנוסע כל יום לעבודה הלוך חזור (100 קילומטר ליום בערך)

קצת מדאיג אותי הקילומטר'ז שהוא עשה

האם ב200 אלף קילומטר האוטו כבר יהיה גמור? מתי האוטו עושה את שלו בדרך כלל?

האם זה בסדר/שווה לקנות אותו במצב הזה? בסכום של 90 אלף שקל

הרכב הזה עושה המון בעיות? אני חושש קצת מהקטע של המוסך (לראות הרבה פעמים מוסך)

כמעט וקניתי את ה 206CC אך לדעתי המושבים שלו מאחורה פשוט זוועתים ולכן החלטתי ללכת על ה 307CC שקשה מאוד אגב למצוא אותו פה בארץ . רוב הדגמים הם שנת 2008-2009 שעולים הרבה מאוד כסף.

אשמח לקבל חוות דעת

תודה וחג שמח

פורסם

מדובר באחת האופציות היחידות בישראל למכונית עם גג נפתח ומקום נורמלי לארבעה נוסעים (בהשוואה כמובן למכונית פתוחות אחרות בשוק).

אם בעל הרכב נסע 100 ק"מ כל יום לעבודה אני מניח שהרוב היה מחוץ לעיר כך שהנסועה הגבוהה של הרכב לא אמורה להשפיע כמו אם הנסיעות היו מתבצעות בעיקר בתוך העיר. בכלל, עדיף רק עם 120K ק"מ שנסע בעיקר מחוץ לעיר על רכב שנסע 80K ונסע בעיקר בתוך העיר. בקשו הסטורית טיפולים ובידקו האם ומתי הוחלף מצמד ברכב, זה יכול להעיד על אופי השימוש ברכב (נסיעות רבות בעיר= בלאי גבוה למצמד).

קשה להעריך כמה בעיות יעשה הרכב. כמדומני מדובר במנוע 2 ליטר הרגיל של פיז'ו שקיים בדגמים הרגילים של ה- 307, אמור להיות מנוע אמין, אולי אחרים יתרמו יותר בקשר לאמינות המנוע. תיבת ההילוכים היא ידנית ואם לא עברה התעללות (שוב, האם הוחלף מצמד ומתי?) אין פה הימור גדול. שימו לב שמדובר בגג קשיח כמו ב- 206, לבדוק היטב שכל החלקים עובדים היטב, אולי שווה לבדוק בפורום של 307CC בחו"ל לגבי דגשים נוספים בעניין הגג.

לגבי המחיר- מה המחירון?

חשוב לזכור שלא מדובר במכונית ספורטיבית אלא רק אחת שנראית כזו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה היום אני הולך לראות תאוטו אני ישאל אותו לגבי המצמד , וכן הוא נסע הרוב נסיעות מהצפון לכיוון ת"א - נסיעות מחוץ לעיר

לגבי מחירון:

מחיר מחירון 118,000 ₪

מחיר מחירון לאחר שקלול 110,500 ₪

פורסם

אוקיי אז ככה הייתי אצלו

מדובר בעורך דין בן 53 מתל אביב ..נראה בן אדם מאוד אמין (בעל 4 רכבים ) בדקנו היסטורית טיפולים והוא עשה טיימינג ב86 אלף והחליף מצמד

חוץ מזה הכל נקי מתאונות הוא רק אמר שאני יצטרך לעשות כרגע טיפול טיימינג.

בדקתי עם חבר שעובד במשטרה וחבר שעובד בחברת פיג'ו והכל נקי מתאונות ובעיות הרכב לא ראה מוסכים חוץ ממכה קטנה בפח שסידרו משהו ממש בקטנה

יום חמישי אנחנו נעשה בדיקה לרכב במידה והכל עובר אני לוקח :)

בסך הכל עד עכשיו התרשמתי מהאוטו לטובה

תודה לכולם

פורסם

ההיסטוריה נשמעת מושלמת :)

המחיר הוא 90 אלף ש"ח, או שזה רק התקציב שלך?

כי ב90K זאת אחלה עסקה.

ברכב יש ריפודי עור או תוספות מיוחדות?

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

האוטו מודל 2005 ועשו לו טיימינג לפני 35K ק"מ, למה בעל הרכב אומר שצריך לעשות שוב פעם טיימינג?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מה הסיבה שרכב נישה שכזה שאינו נפוץ במחוזותינו נמכר ב20K מתחת למחירון אם הוא נקי לחלוטין?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יש לאוטו ריפודי עור וכן ב 90 אלף שקל סגרתי איתו עיסקה.. כמובן שעד שאני לא בודק את הרכב אני לא לוקח.

חשבתי על בדיקה ב"קומפיוטסט"

לגבי הטיימינג .. כל 30 אלף קילומטר צריך לבצע על פי הוראות יצרן (לפי מה שהוא אמר)

לדעתי רק בדיקה תראה הכל ..! חיפשתי בנרות את הדגם הזה עד שמצאתי מישהו שמוכר והוא נראה אמין

פורסם

מנוע 2 ליטר של ה 307 עושה טיימינג כל 3 שנים או 90K ק"מ, המוקדם מבינהם.

לא נראה לי שהמנוע של ה 307 CC שונה בשיגרת הטיפולים .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אתה צודק לחלוטין. שאלתי אותו והוא התכוון שצריך לעשות טיפול של

החלפת שמניםם וכו... הוא עשה טיימינג כבר ב 86 אלף קילומטר. וזה הפעם היחידה שהוא עשה וזה נרשם במוסך פיג'ו כשביררתי עם חבר שלי שבעל מוסך פיג'ו.

פורסם
מה הסיבה שרכב נישה שכזה שאינו נפוץ במחוזותינו נמכר ב20K מתחת למחירון אם הוא נקי לחלוטין?

עידן

כי "מחיר מחירון" הוא פנטזיה שנרקחת בגליון האקסל של לוי יצחק - וזה נכון כפליים במכוניות נדירות שמעט מאוד מהן מחליפות ידיים.

לוי יצחק יכול לרשום גם שמחיר המחירון שלה הוא 2 מליון ש"ח וארבעים אגורות. עדיין, מישהו צריך להסכים לשלם את הסכום הזה.

כנראה המוכר, שחי על כדור הארץ ולא בממלכת לוי יצחק שמעבר לקשת בענן, ניסה למכור אותו במחיר מחירון, לא הצליח והסכים לבצע עסקה בסכום שהציע לו הקונה.

ככה זה אמור לעבוד בשוק חופשי נטול גורו מחירונים.

פורסם

אבל בסופו של דבר המוכרים צריכים ללכת לפי כיוון מסוים של מחירון מסוים, במקרה פה בארץ כולם הולכים לפי לוי יצחק.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
אבל בסופו של דבר המוכרים צריכים ללכת לפי כיוון מסוים של מחירון מסוים, במקרה פה בארץ כולם הולכים לפי לוי יצחק.

ניב

מסכים איתך, צריך להתחיל מבסיס מסויים במו"מ.

לוי יצחק ומחירון יד 2 הם סוג של בסיס לשוק הרכב המשומש, אבל ברכבים מיוחדים ונדירים כוחות השוק חזקים ורלבנטים יותר.

פורסם

תודה לכולם!

מחר אני יעלה ככל הנראה דו"ח על הרכב קבעתי בת"א אצל קומפיוטסט לעשות בדיקה

במידה וההוצאות לא יעלו על 4 אלף שקל אני יקנה תרכב.. חיפשתי תרכב הזה כבר הרבה זמן וקשה מאוד למצוא תדגם שלו בשנת 2005 בארץ

2008 עולה בסביבות ה 160-180K וזה המון.. מעבר לתקציב שלי וגם אני חושב שלא שווה להשקיע ברכב ככה כי הירידת ערך שלו משמעותית לאחר שנה . אז גם אם הייתי עם הרכב שנתיים וירד 20-25 זה לא נורא.

• תוכן חדש...