Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להחליף את הHU הקיים במשהו קצת יותר מתקדם

ברשותי כרגע DEH2050MP

ואני חושב להשקיע בסביבות ה- 3000 לא מעל.

המטרה שהPREOUT יהיה בתקווה מעל 6

חשבתי על הדגם DEH-P8850MP של pioneer אבל רציתי לשמוע עוד דעות גם על חברות אחרות שאני פחות מכיר.

פורסם

קודם כל חיפוש היה עוזר לך מאוד מכיוון שהנושא הזה נטחן עד דק.

בכל מקרה בתקציב הזה אתה יכול לקנות למשל אלפיין 9887,אקליפס cd7200mkII ,פיוניר DEH-P80RS-II או הדגם הקודם שלו,כולם מכשירים מעולים ונכנסים בתקציב שלך.

אם אפשר לדעת למה הדרישה ל-preout של 6V לפחות?

מקווה שעזרתי.

פורסם

תודה על התגובה, אני בהחלט ינסה את הדגמים המצויינים..

ולגבי ה6 כי הכל יושב על מגברים ואני רוצה שהיציאה למגברים תהיה עוצמתית ונקייה כמה שאפשר.. כמה שפחות לשחק בGAIN

פורסם

אתה צריך לבדוק אם המגברים שלך ערוכים בכלל לכניסה של 6 וולט...יש מגברים שערוכים אפילו ל 8 וולט...בדוק את שלך ולדעתי הצנועה -לא זה צריך להיות השיקול העיקרי שלך בבחירה.בהצלחה.

ליאור

פורסם

HUים מתקדמים נותנים המון פיצ'רים, השאלה אם אתה צריך אותם. יכול להיות ש HU ב 1,000 ש"ח גם יענה על צרכיך.

פרט ונוכל לעזור יותר. pre-out גבוה הוא ממש לא נתון שצריך ליחס לו חשיבות עליונה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ממליץ בחום על האקליפס 7200

8V PREOUT, אין הגברה פנימית, כל הפ'יצירים שאתה יכול לחשוב עליהם כולל כניסת AUX,USB,דיבורית בלותות, 3WAY CROSSOVER וסאונד משובח ביותר (ויש עוד)

חסרון יחידי (שמצאתי עד כו) - תצוגה לא משו

פורסם

האקליפס לא נכנס לו בתקציב.

ממליץ לך לבדוק על ה9855\9887 של אלפיין.

מכשירים מעולים.

לא תמיד פריאאוט גבוהה הוא יתרון.

פורסם

ברגע שהHU יהיה מחובר למגבר, הpre out שלו כבר לא יהיה אפקטיבי והמגבר יעשה את העבודה.

פשוט תקנה מכשיר טוב, בתקציב שלך אני ממליץ כמו האחרים על אלפיין 9887 ועוד ישאר לך הרבה עודף

וכמובן שאתה גם תהיה מבסוט ממנו מכל בחינה.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

אלעד,אז אתה אומר שליין דרייבר זה דבר מיותר.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
ברגע שהHU יהיה מחובר למגבר, הpre out שלו כבר לא יהיה אפקטיבי והמגבר יעשה את העבודה.

פשוט תקנה מכשיר טוב, בתקציב שלך אני ממליץ כמו האחרים על אלפיין 9887 ועוד ישאר לך הרבה עודף

וכמובן שאתה גם תהיה מבסוט ממנו מכל בחינה.

אלעד

PRE OUT גבוה = גיין יותר נמוך במגבר = סאונד יותר נקי..

פורסם
אין צורך להגיב בכל תר'ד, על אחת כמה וכמה שאין לך מושג על מה אתה מדבר, אם ה-PRE OUT לא אפקטיבי שה-HU מחובר למגבר אז מתי כן?

ה-PRE OUT נועד בשביל המגבר ועל אחת כמה וכמה הוא יהיה אפקטיבי, לסיגנל שיוצא מהמכשיר וגם ולהתנגדות שלו יש חשיבות ענקית על רעשים, יחס signal to noise ועוד שלל דברים.

סיגנל גבוהה יותר משמעו מגבר מתאמץ פחות להגביר את האות שנכנס אליו, היתרון של זה הוא ברור, כל הרעש שיש על הקו גם מוגבר פחות והתוצאה היא שיפור ישיר של יחס ה-signal to noise.

דני.

פורסם

תודה רבה לכל העונים

ואני בהחלט ינסה את האלפיין המוממלץ עדיין לא החלטתי על HU בצורה ודאית

למרות שאהבתי את הפיוניר 9600 וגם הRFX9120 של רוקפורד נשמע נחמד..

אני אודיע לכם מה הוחלט...

פורסם

עדיין לא גילית לנו מה אתה מחפש מהHU שלך. אם אהבת את ה 9600 וה 8850 כנראה שהתצוגות הצבעוניות מוצאות חן בעיניך.

אם זה הכיוון, שקול גם מכשירים מסדרה 8 של קלריון, תצוגה יפה וצבעונית ומסך מגע. גם ל JVC יש מכשיר טאצ' נחמד שלדעתי מסתובב לו בימים אלה ביד שנייה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא שאני מבין אבל רק שתדע...

הוי לי 11 רד שונים.

כל אחד ברמה של 3000 שקל עד 12 אלף

נראה לך שתרגיש הבדל בין 4 וולט ל 8 וולט פרה אאוט?!

התאוריה שלך של מגבר מתאמץ פחות = איכותי יותר מוטעית מהיסוד!

דעתי האישית?

אני אוהב את הטעם של המכשירים של אלפיין.

עצה שלי (תלוי בטעם שלך) 9887 של אלפיין יעשה אותך מעבר למרוצה וגם ישאיר לך כמה שקלים בכיס.

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

• תוכן חדש...