Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סטס אתה מבין שבכסף של הHX-D2 היית יכול לקנות פרוססור חיצוני ברמה גבוהה וכמובן לשדך אותו לדנון.

כל פרוססור חיצוני יעודי -יהיה טוב יותר מאשר הפרוססור הפנימי בHX-D2 מבחינת כל האפשרויות והאיכויות.

הHX-D2 הוא סורס מאוד איכותי, הייתרון הבולט שלו זה כמובן הממיר D/A, החסרון שלו הוא הDSP שמציג ביצועים נמוכים מבחינת אקולייזר בינוני, מבחינת קרוס אובר וכמות האפשרויות חיתוך וכמובן העובדה שאוטומטית הDSP מנחית כמות לא מבוטלת של התדרים הנמוכים.

כן, הממיר D/A מעולה, כן, בDSP הפירוט והחדות מצויינים ויש לו צליל מאוד בהיר וחד, יש המון ווקאל,וממש דומננטי תודות לDSP, אבל לצערי מוזיקה פועלת בכמה תחומי תדרים ובתחומים הנמוכים הקלריון מתערב וגורע.

under construction..

פורסם

ניר, במחיר של הקלריון הוא יכול לרכוש פרוססור חיצוני, אבל אז לא יהיה לו סורס.

הוא מתכנן למכור את הדנון, וככה גם לעשות רווח יפה שיכסה לו חלק מהקלריון.

פורסם

NUZZZ,

אין פה יותר מידי מה לפרט, למכשיר הזה יש "חוסר" בנמוכים, אני בספק עם מישהו אי פעם עשה בדיקה עם RTA ביחס למכשיר אחר על אותו סט-אפ ויכול להצביע בדיוק איפה הבעיה.

מבדיקות פשוטות שאנשים עשו שכללו החלפת HU באחד אחר מיד חשו בהבדל, פשוט חסר לו "באס".

דני.

פורסם
ניר, ידוע לי על הבעיה בתדרים הנמוכים במכשיר.

המכשיר עבר שיפור בסדנה במיוחד בשביל זה.

תוכל בבקשה לפרט על ה"שיפור" הזה וגם על הסדנה וגם עלויות של השיפור, מה בדיוק החליפו?

אני לא שואל סתם, כי לחבר שלי, שהוא גם חבר הפורום עשו משהו דומה שעלה לא פחות 300$ רק רכיבים, אני אישית עדיין לא שמעתי , אבל אומרים שזה ממש משפר.

פורסם

מכשיר שמוגדר "הי-אנד", ואמור להיות פאר היצירה של חברה מכובדת- אינו אמור לעבור "שפצור" או "שדרוג" במעבדה שתגבה 300 דולר עבור שיפור תגובת הבאס.:roll:.

המכשירים הקודמים של קלריון היו מעולים ללא כל בעיות וללא "מחלות" מולדות.

אני לא מכיר שדרוג כזה באופן גורף.

סה"כ אין גם יותר מידי רכיבים, והDSP הכי יקרים עלותם היא עשרות דולרים בודדים.

מה גם, שמי בכלל מבטיח שהשינוי יהיה לטובה ומתאים?.

under construction..

פורסם
מכשיר שמוגדר "הי-אנד", ואמור להיות פאר היצירה של חברה מכובדת- אינו אמור לעבור "שפצור" או "שדרוג" במעבדה שתגבה 300 דולר עבור שיפור תגובת הבאס.:roll:.

מסכים בהחלט!!

לדעתי כבר היה כדאי יותר הפיוניר או F1 לא?!

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

• תוכן חדש...