Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע מה המדיניות של המכס בישראל אם אני שולח מגבר מחו"ל?

האם צריך אישור מכון התקנים?

מה גובה המכס שמשלמים?

תודה רבה מראש

פורסם

בעניין מכון התקנים - לא תמיד תקן חל - אינדיוידואלי.

מיסים - 15%

מע"מ - 15.5%

המעמ והמיסים חלים על סה"כ הסכום (הערך המשולב של המגבר+המשלוח).

חתימתי לא עמדה בקו אחד עם כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם
מצטרף לשאלה, זה אומר אם נגיד הזמנתי משהו ב300 דולר יהיה לי על זה מכס 30.5 אחוז ולא יותר?

300 דולר + נניח 150 דולר למשלוח פדקס = 450 דולר

450 דולר + 30.5%.

מיסים משלמים גם על המשלוח עצמו.

על סך הסכום יש להוסיף דמי שחרור, עמילות מכס, ניירת וכו' (כמה מאות שקלים בודדים).

במידה ויש צורך במכון תקנים בדיקה עולה כ-900 ש"ח + מע"מ.

פורסם
בדיקה במכון התקנים - מאד נדיר.

למגברים בד"כ יש תקן FCC סאב פארט C. מכון התקנים הישראלי די סומך על התקן הזה

כתבתי במידת הצורך.

ובכל מקרה, החל מחודש ינואר 09 יש תקנים חדשים ומחמירים והם פותחים *כמעט* הכל.

גם יבוא ל"שימוש עצמי" נופל ב50 אחוז מהמקרים לבדיקה.

פורסם

בעניין מכון התקנים - הם לא מכירים כלום ולא מעניין אותם כלום.

אלא אם אתה יבואן מוכן אצלם, ואתה מכיר כמה קודקודים, לא יוותרו לך על בדיקה אלקטרו מגנטית של המגבר.

(900 + מע"מ כמו שנאמר קודם)

זה גם נורא תלוי כמה חתיכות אתה מביא.

אם זו יחידה אחת לשימוש עצמי - יש מצב שתקבל 'פטור ממכון התקנים' במכס בטענה של "שימוש עצמי". זה לרוב תופס.

בהצלחה.

פורסם

עד 2 מגברים בחבילה אין מה לדאוג ממכון התקנים. המס שמתקבל זה לא 30.5 אלא יותר בכיוון של 32.9 בגלל שהמיסים חלים אחד על השני ולא בנוסף. היו על זה אינספור דיונים שכתבינו והמומחה לענייני שילוח ומכס בארץ הקודש כתב. ממליץ לחפש. פותח השרשור, אין לך מה לדאוג ממכון התקנים - רק מהמכס.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בבדיקה מול רשויות המכס נאמר לי שבייבוא אישי אין צורך באישור מכון תקנים בשום מקרה.

פורסם

יש חוק שאומר שאם מוצר חשמלי שאתה מביא לארץ ערכו קטן מ-150 או 200 דולר ..אז הכניסה היא חופשית..

במידה והערך שלו גדול יותר מ-200-150 דולר צריך לשלם מכס..ובמידה ואתה מבריח ותופסים אותך אתה משלם עוד 115% מערך המוצר על המכס+קנס על השמירה על המוצר...אשכרה כמו גרירה של מכונית...

אני דיג'יי ויצא לי להביא ציוד מחו"ל וזאת שיטת העבודה שעבדתי איתה..פעם ניסתי להבריח ותפסו אותי...וזה מה ששילמתי =\ ..

בקיצור אם אתה המגבר שלך קטן מ-200 דולר אין צמורך לשלם מיסים..(זה הדין במוצרי חשמל) אתה מוזמן להתקשר למכס ולקבל אישור על הדבר.(פעם אחרונה שביררתי הייתה לפני 9 וחצי חודשים.. , יכול להיות שהשתנה)

פורסם

אגבב רק שתדעו כן אתם משלמים מיסים מגובה של סכום מעל 50 דולר

אני לדוגמא קימבנתי עם הזה ששלח לי שירשום לי על החבילה 50 דולר ולא שילמתי מס

זה לקחת סיכון כן..

אגב אתם יכולים להגיד לו שירשום שזה מתנה ותשלמו לו את הסכום יאנו

פורסם

חיפוש. אחרי מורל פולס זה הנושא השני הכי נטחן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...