Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שנים התחילו לבנות גשר, שיאפשר כניסה לאיזור תעשיה חולון מכביש גהה, הגשר ממוקם ליד תחנת דלק "פז הסיירים".

אבל אני כבר הרבה זמן רואה, שהעבודות הופסקו, הגשר נשאר חצי בנוי ולא מתקדם.

מישהוא יודע, מה קורה עם הפרוייקט הזה ?

פורסם

האמת שגם אני תוהה מה קורה שם. גשר אחד בנוי לחלוטין ואת השני לא התחילו, וזה נראה גם כאילו לא מתכוונים גם לבנות כלום.

בשלט העומד קצת אחרי תחנת הדלק סיירים (לכוון דרום) רשום שמועד הסיום הוא מתישהו ב-2010 אבל גם לא רואים שיש שם עבודה. מוזר.

פורסם
נגמר הכסף :evil:

אולי בכל זאת החליטו לתת להם קצת אויר :?:

http://www.globes.co.il/news/docview.aspx?did=704961

בסופו של דבר הם קיבלו את הכסף שדרשו (ממקור אחר), אבל לא נראה הגיוני שפז החליטה לשים את כספה על קרן הצבי.

http://www.globes.co.il/news/docview.aspx?did=704961

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

התחנה אינה בבעלות פז אלה בבעלות זכיין פרטי.

פז היא בסה"כ ספקית הדלק לתחנה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

דיסקו,

התחנה כבר לא של זכיין פרטי אלא של פז.

הקישור השני בהודעתי הקודמת היה צריך להיות זה שלהלן:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000404472&fid=607

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ברור שלתחנת דלק יהיה אינטרס שהגשר לא יהיה

הרי כל מי שנכנס לחולון מכביש גהה, חייב לעבור דרך פז הסיירים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מי שעובר שם וצריך לתדלק, יתדלק בכל מקרה, אין שם אלטרנטיבות.

בכל מקרה, מה זה הדבר הזה שתחנת דלק מונעת פתיחתו של גשר?! זה לא מריח לכם כמו שחיתות מטורפת? מי הם בכלל? הגשר הזה יכול לחסוך לי 25 דקות נסיעה ביום.

האובסורד הוא שהגשר כבר קיים, צריך רק להפעיל אותו.

מדינה מושחתת.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

הנושא עניין אותי אז החלטתי לבדוק. והסתבר שאין קשר לתחנת הדלק;

הקבלן המבצע הוא סולל בונה, והוא חילק את הפרוייקט ל2 חלקים, כאשר החלק הראשון הוא כאמור החלק שכמעט גמור ונראה לנוסעים בכביש 4 בסמוך לו.

יש חלק נוסף פרוייקט שעדיין נמצא בתהליכי בנייה ורק לאחר שגם חלק זה יסתיים הכביש כולו יסלל ויפתח לציבור.

פורסם

אם אני לא טועה, אמור להסלל כביש שיתחבר בסופו לדרך המכבים (412) בסמוך לבית דגן, אבל גם מצד דרך המכבים לא רואים אפילו סימנים לכביש שאמור להיות שם בעתיד.

פורסם
הנושא עניין אותי אז החלטתי לבדוק. והסתבר שאין קשר לתחנת הדלק;

הקבלן המבצע הוא סולל בונה, והוא חילק את הפרוייקט ל2 חלקים, כאשר החלק הראשון הוא כאמור החלק שכמעט גמור ונראה לנוסעים בכביש 4 בסמוך לו.

יש חלק נוסף פרוייקט שעדיין נמצא בתהליכי בנייה ורק לאחר שגם חלק זה יסתיים הכביש כולו יסלל ויפתח לציבור.

ההיגיון של זה לא ברור לי.

הרי הגשר לא כמעט גמור, בנו ממנו רק חצי או שליש (הכוונה לחצי או שליש רוחב), העמודים והיסודות של ה 2/3 השניים קיימים, אבל הם כרגע תומכים את השמיים. גם נתיבי הגישה בצידו המזרחי של כביש גהה נתקעו באמצע הבניה.

בשביל להניח את הגשרים החסרים, יצטרכו שוב פעם לחסום את כבביש גהה לכמה לילות. למה לא סיימו את הכל בבת אחת, או, לחילופין לא המתינו עם תחילת העבודות עד לסיום החלק השני ?

פורסם

קבלן ישראלי, ועוד מקבוצת שיכון ובינוי, למה אתה מחפש היגיון ? :roll:

יכול להיות שבגלל הפנייה לבית המשפט של בעלי תחנת הדלק עצרו את הבנייה לתקופה מסויימת ולאחר מכן החליטו להתחיל עם החלק השני עד שיסיימו אותו ורק אז לחבר את הגשר.

באמת אין לי מושג מה הסיבות לצורת העבודה הזאת.

זאת בסה"כ התשובה שקיבלתי כששאלתי מישהו שמעורב בפרוייקט.

• תוכן חדש...