Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הבדל ענק בין 100% משטח המכונית שמתנגשת במכשול לבין 40% שנכנסת במכשול (בהנחה שהמבחן למקלארן בוצע גם הוא ב64 קמ"ש).

אף אחד לא מבטיח לך שהנוסעים שרדו במקלארן, בטח שבטח שלא נסעו רוורס.

להזכירך, אין שם אפילו כריות אוויר.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

הדגם הקודם של הסינים,האוטו מתפרק.

http://www.youtube.com/watch?v=g5SRyG6UR2A דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לטענת מקלארן האוטו נסע אחרי הריסוק,תראה שום דבר לא נמעך בריסוק,הגלגלים נשארו במקום שלהם...

ואחרון להיום,טויוטה קורולה.

http://www.youtube.com/watch?v=cdCn8ci-mWM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אייל

פורסם
הסינים האלה, שיהיו בריאים, עדיף שיפרשו מתעשיית רכב כבד מדיי בשבילם.

עדיף.

אבל ברוסיה לדוגמא הם תופסים מקום בשיקולי קניית רכב.

פורסם

אל תשכחו שפעם גם היפניות והקוראניות, היו מתפרקות במבחני הריסוק

אבל היום הם השתפרו....ככה גם הסינים, עוד כמה שנים כבר תתחילו לראות מכוניות סיניות בטוחות

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מקלארן F1,מכונית מלפני 15 שנה.

נכנסו בקיר,הכניסו רוורס ונסעו.

mUPq760LC00 דרך יוטיוב

זה בגלל שהם לא היו ברכב.

רכב שנשאר יותר מידי שלם, כנראה שאין לו איזורי קריסה ולכן כל הכוח מהעצירה הפתאומית, במקום להבלע באיזורי הקריסה הללו, מועבר לנוסעים (ולנהג).

לפיך אם אכן היה בנאדם בתוך הרכב זמן התאונה, סביר להניח שמצבם של איבריו הפנימיים לא היה מאפשר לו להכניס לרוורס ולנסוע...

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
הם כן ,רק שתידעו גם mazda 3 לא הכי בטוחה והיא נמכרת פה בכמויות .

אתה משווה בין רכב שקיבל 4 כוכבי בטיחות (כמו הקורולה הקודמת, הסיוויק הנוכחית ועוד מספר רכבים נוספים) לדבר הזה?

פורסם
זה בגלל שהם לא היו ברכב.

רכב שנשאר יותר מידי שלם, כנראה שאין לו איזורי קריסה ולכן כל הכוח מהעצירה הפתאומית, במקום להבלע באיזורי הקריסה הללו, מועבר לנוסעים (ולנהג).

לפיך אם אכן היה בנאדם בתוך הרכב זמן התאונה, סביר להניח שמצבם של איבריו הפנימיים לא היה מאפשר לו להכניס לרוורס ולנסוע...

בוא נשאל את רואן אטקינסון :?.

פורסם
זה בגלל שהם לא היו ברכב.

+1.

אפשר לראות את זה בפורמולה 1. חוץ מה"כלוב" הקטן שהנהג כלוא בו,

כל האוטו פשוט מתפרק לגורמים בתאונה. משהו חייב לספוג את האנרגיה.

אם האנרגיה לא התפרקה במרכב של הרכב, היא תעבור לנוסעים.

חוץ מזה, תחשוב שהרכב מאט מ X הקמ"שים שהוא היה בהם ל-0 כמעט באופן

מוחלט. אין את ה"ריפוד" הזה של איזורי הקריסה. איזה סיכוי זה מותיר לנוסעים?

לא ראיתי כריות אויר במקלארן - תקנו אותי אם אני טועה.

מה שאני בא להגיד זה שהאוטו בכלל לא בטוח. אז מי שיש לו מקלארן F1, כולל מיסטר-בין,

נא להעבירה אלי בדחיפות.:twisted:

ליאור.

פורסם
+1.

מה שאני בא להגיד זה שהאוטו בכלל לא בטוח. אז מי שיש לו מקלארן F1, כולל מיסטר-בין,

נא להעבירה אלי בדחיפות.:twisted:

ליאור.

בין כבר ריסק את המקלארן שלו ויצא בחיים

mclaren_071902_01.jpg

אייל

פורסם
נקווה שהישראלים לא מטומטים מספיק כדי לקנות את הרכבים האלו.

אתה צוחק?

אוטו שנראה טוב (באופן יחסי), מזכיר מאוד (ובאופן חשוד) רכבים יוקרתיים מאוד, ועולה מעט מאוד.

חלומו הרטוב של כל ישראלי ממוצע.

בא לי לבכות כשאני חושב על כמה המכוניות האלה יצליחו בארץ...

Auto Emoción

• תוכן חדש...