Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף לסיוט שלי!!! (הרישיון חזר)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל דווקא מהסוף:

אחרי שנה ו22 ימים הסיוט שלי נגמר :lol:

ונחזור ברשותכם להתחלה:

ב30/12/02 נתפסתי נוהג במהירות של 166 קמ"ש במקום 90, רישיוני נשלל ל30 יום מנהלתית.

ב 26/5/03 התקיים המשפט שלי בו קיבלתי 5 חודשים שלילה בפועל ועל תנאי למשך 3 שנים, 1200 ש"ח קנס ולהוציא את הרישין מהתחלה.

אז אחרי 8 חודשים מייאשים חסרי נהיגה (תודה לשביתה המז****ת של עמיר פרץ :evil::fist: ) רישיוני היקר חזר אליי, וזאת אחרי תיאוריה אחת 4 שיעורים וטסט אחד.

נהג חדש מהתחלה! :cry: (אבל חפיף).

אז ברצוני לנצל במה זאת ולהטיף (שוב.... :? )אל תסעו מהר, זה לא שווה את הכסף/בריאות, או הכי חשוב- את החיים שלכם!!!

נ.ב. הנה ההודעה המקורית, אז בשם שונה של DMX (נרשמתי מחדש בגלל תקלה בשם משתמש הקודם):

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?p=36097&highlight=#36097

פורסם

הממ

אני לא הגעתי למשפט וקיבלתי 3 חודשים + 3 חודשים על תנאי ..

(ויש לי הרשעה קודמת ..)

לא יודע למה קיבלת 5 חודש ועוד ... נראה לי השופט היה עצבני רצח.

פורסם

מזל טוב גבר :lol:

שמור על עצמך קודם כל, וגם על הרשיון :wink:

95 1.6 Ibiza ידנית, 106XS 1.4 95 ידנית, Lantis 1.8 95 ידנית,

ליסינג אוט' מכאן ואילך

פורסם
לפי העונש הלכת בסוף בלי עו"ד נכון? לא חכם במיוחד, יכלת לצאת עם חצי מהעונש הזה...

בוא נגיד שהייתי קצר במזומנים...

הממ

אני לא הגעתי למשפט וקיבלתי 3 חודשים + 3 חודשים על תנאי ..

(ויש לי הרשעה קודמת ..)

לא יודע למה קיבלת 5 חודש ועוד ... נראה לי השופט היה עצבני רצח.

קיבלתי 5 חודשים בניכוי חודש שלילה מנהלתית ו4 חודשים ע"ת, ולא כמו שכתבתי בהודעה המקורית.

אולי קיבלתי עונש כזה בגלל שהייתי נהג חדש בשמן ביצוע העבירה... :roll:

פורסם

אח..החופש..הרגשת השחרור...גם אני כבר אכלתי 8 חודשים(ואל תשאלו למה) וזה כש-AX רועמת מחכה לי בחניה.

עכשיו אתה לא עובר את ה-90!!(לפחות בשבוע הקרוב :wink: ).

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...