Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק חשבתי על כל מיני שיגידו "היום חוגגים", השמרו לכם! אני חושב שזה סתם מקרה בודד, והיום השקודות יקבלו את מנת הדיזל שלהן כמו גדולות, והשוטרים יצאו שוב כדי לכסות את הוצאות הדלק, ומי רוצה להיות המממן שלהם?

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

על פי מאמר של טל שביט מחודש פברואר במגזין "אוטו", המשטרה הוציאה כ-100,000 שקלים על הפקת ההוליווד "תאונות דרכים לעצירת אופנוענים".

זוכרים על מה אני מדבר?

זה סוקר בערוץ 10, 100,000 ש"ח בזבזו כדי לשלול לרוכב אחד את רישיון הנהיגה בשבת בבוקר סביבות השעה 7:00 am.

השיטה, הקמת "מחסום" מבויים של זירה עם תאונת דרכים ונפגעים, מודד משטרתי ואמבולנס.

כל הבאלגן הזה, כדי לשלול רישיון אחד.

על החוק האופון עבר, אין ספק, אך במי זה פגע ומדוע היה צורך בהשקעה שכזו?

אז נותר רק לשאול, מי לעזאזל התקציבאי של המשטרה?

על פי מה הם מנתבים את המשאבים???

בזמן שגונבים לך את המכונית, או האופנוע, מפוצצים קשיש במכות כדי לחלוב ממנו את חסכונותיו, איפה הם?

אהה כן, הם בדיוק מפיקים מעצר של אופנוען עבור ערוץ 10.

אופנוען

פורסם

נו, נאמר כבר כי הבעיה היא בארגון המשטרה.

המפכ"ל יכל לסוע בסקודה רגילה כמו כל שוטר, למה לו לסוע בA6 בנזין? זה יבזבוז משאבים...

כמו כן ההחלפה של אופנועי המשטרה היא בזבוז שכואב בעין, מה היה רע בKLE האמינים שהוכיחו את "סוסיות העבודה" (כלומר הם סוסי עבודה) במשך שנים? ואם להחליף, למה דווקא בGS1200 שעולה הון תועפות לכל כלי? שלא נדבר על מחיר חלפים וצריכת הדלק שלו שדומה מאד לשל מכונית?

ומצלמות המהירות הרבות? הכנסת הדבורה לשירות?

והופס! קיבלתם חור בתקציב.

פורסם

לא חור בתקציב ולא נעליים. סתם לחץ על פקידי האוצר כדי לקבל עוד כסף (אלה, אגב, התקפלו כמו טטל'ה):

בכיר באוצר מסר בתגובה כי העובדות דווקא מצביעות על ירידה במחירי הדלק, אך עם זאת, בשל דאגה לשלום הציבור, עד סוף השבוע תאושר תוספת התקציב למשטרה.
פורסם
לא חור בתקציב ולא נעליים. סתם לחץ על פקידי האוצר כדי לקבל עוד כסף (אלה, אגב, התקפלו כמו טטל'ה):

הלך הסופ"ש הפרוע שתוכנן:evil:

פורסם
והופס! קיבלתם חור בתקציב.

אז זהו שאין תקציב.

אין תקציב למדינה > אין תקציב חדש למשטרה > אין כספים לשלם על הדלק.

ואנחנו כבר בסוף מרץ.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה מה שקורה שכל "ראש משמרת" וסגן של ראש משמרת, זוטרים ככל שיהיו, מוסעים אחר כבוד הלוך וחזור הביתה, לא משנה המרחק.

פורסם

חברה אתם מתעלמים מהבזבוז הסתמי וביננו המשטרה באמת לא מנוהלת נכון, במיוחד משטרת התנועה, והאמת גם המשטרה הרגילה.

פורסם

אלא אם....ייגמר הדלק והכסף לפילים במצלמות המהירות!

אינ רואה את הת'רד הבא פה: "חברה חברה!!!!.....!!!111אחדאחד אתם חייבים לעזור לי תפסו אותי על מהירות שוטרים על אופניים, אני כמעט בטוח שאני זיהיתי את השוטר, הוא שיחק בפסיפיק בלו!!!1111אחדאחד"

• תוכן חדש...