Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת סאן רוף במאזדה 3 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם\

יש לי מאזדה 3 2006 1.6,

רציתי לדעת האם יש מקום בארץ שאפשר להתקין בו סאן רוף למאזדה?

מומלץ בכלל לעשות את זה?

והאם אתם יודעים מחירים פחות או יותר?

תודה רבה ושבוע טוב :)

פורסם

http://www.sunroof.co.il/

אצלי התקינו במקום הזה לפני 4 שנים. עובד כמו חדש עד היום.

אחרי ההתקנה אל תשכח לאשר במשרד הרישוי בעמדה מספר 1.

מחירים תשאל אותם.

בהצלחה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

תודה רבה :) לאחר עיון קצר התברר לי שהמחירים נעים בסביבות 8K+

האם יש עוד מקומות ?

מוסך מורשה עושה דברים כאלו ?

פורסם

לא . מוסך מורשה לא עושה דברים כאלה.אם אתה חייב סנרוף אז המקום שהציעו לך הוא באמת מומלץ ונותן אחריות טובה. ואפשר גם בפחות מ 8 אלף -באיזור 5. עוד אפשרות זה לקנות סנרוף מפירוק ולהתקין אצל פחח שיודע להתעסק עם זה.זה יותר זול אבל פחות מומלץ

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

koka יותר זול פחות מומלץ נכון.

אבל אל תשכח, שכמעט בלתי אפשרי לאשר אותו.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

בנוסף, אם תהיינה בעיות עם הסאנרוף, אף אחד לא יתן לך אחריות במידה והוא מפירוק.

בכלל, אני מתנגד באופן מוחלט להתקנת סאנרוף לא מקורי במכונית. על הסיבה להתנגדותי אפשר לבצע חיפוש בדיונים קודמים בעניין, בעיקר בדיעות של אייל, שלפחות במקרה זה (:wink:) אני לגמרי בדעתו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תקנה הרבה ניילון נצמד

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

אלעד,

איך אתה מסביר את הדעה שלך עם העובדה שרבים מהסאן רופים המקוריים שאתה רוכש עם האוטו אצל היבואן הם בעצם בהתקנה מקומית של סביר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפי מה שהבנתי כאן מהתגובות בעצם שלחוץ ממשתמש אחד אין פה ניסיון למישהו עם התקנות של סאן רף ואותו משתמש מרוצה מאוד גם לאחר 4 שנים אני צודק? :roll:

פורסם

אתה צריך להבין שבסאן רוף צריך לדעת מה עושים ולכן אתה יכול ללכת למקום זול עם עבודה בהתאם ובלי אישורים למשרד הרישוי או ללכת לסביר שמתקינים סאן-רוף מעולים מתוצרת WEBASTO, גרמניה, עבור יבואני הרכב פה בארץ, אתה מקבל תעודת אחריות ל 3 שנים על הגג ול 6 שנים נגד קורוזיה ואישור על ההתקנה למשרד הרישוי בכדי שתוכל להוסיף אותו ברשיון הרכב.

הבעיה היא שתצתרך לשחרר איזה פק"מ או תוכנית חסכון אחרת בשביל להתקין אצלם כי הם מאוד-מאוד יקרים ואם זה לא מספיק, היחס שם הוא כאילו מישהוא עושה לך טובה גדולה מאוד.

אם מישהוא אחר מכיר מתקין טוב ואיכותי שנותן גם אחריות וגם אישורים עבור משרד הרישוי כולנו נשמח לשמוע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אלעד,

איך אתה מסביר את הדעה שלך עם העובדה שרבים מהסאן רופים המקוריים שאתה רוכש עם האוטו אצל היבואן הם בעצם בהתקנה מקומית של סביר?

ההסבר טמון בעובדה שמחיר המס שיש לשלם עבור רכב חדש נגזר ממחירו בעת היבוא לארץ. אם היבואן מזמין גירסה פחות מאובזרת, היא ישלם עבורה פחות, ולכן גם תשלום המס יהיה נמוך יותר. יחד עם זאת, היבואן עדיין מעוניין למכור רכב עם סאנרוף, ולכן הוא מתקין אותו בהתקנה מקומית, שבעבורה אינו צריך להוסיף מיסוי מעבר למע"מ המשולם בכל מקרה.

כאשר היצרן מתכנן מראש את הרכב עם סאנרוף, הדבר כולל חיזוקים מתאימים בגג וכן גם תעלות ניקוז - דבר אשר אינו קיים בסאנרוף מהתקנה מקומית.

אז באמת, עם כל הכבוד לאחריות הנדיבה שסביר מעניקים לגגות שלהם, אני עדיין מאמין שאין תחליף לגג מקורי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בנוסף דבר שלי באופן אישי היה מפריע זה שהחלון לא נכנס לתוך הגג למסילה מיוחדת אלא מעל הגג ואז זה נראה כמו שפוייךר באמצע הגג, לא אסתטי ולא יפה.

כמו שכבר אמרו לך, פחות כאב ראש ויותר תמורה תקבל אם תחליף ל מזדה 3 2.0 ליטר

• תוכן חדש...