Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת סאן רוף במאזדה 3 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלעד,

איך אתה מסביר את הדעה שלך עם העובדה שרבים מהסאן רופים המקוריים שאתה רוכש עם האוטו אצל היבואן הם בעצם בהתקנה מקומית של סביר?

אני לא אלעד, אבל התשובה לשאלה שלך היא פשוטה: הם לא מקוריים :-D.

זה בדיוק כמו חלונות חשמליים אחוריים ברנו קליאו - התקנה מקומית של היבואן.

פורסם

התקנת סאנרוף מחייבת חיזוק של אזור הגג במכונית, וקשה לי להאמין שעושים את זה בארץ.

איך בכלל ניתן לבדוק שההתקנה של הסאנרוף הינה מקורית מהיצרן ולא חלטורה של היבואן?

Insane things comes from insanely people.

פורסם

התקנת סאן רוף אינה מחייבת שום חיזוקים.

לא מדובר ברכב בעל גג נפתח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מנסיון של שני רכבים שהיו בבעלותי והותקן בהם סאן רוף של חברת סביר

הם היו מעולים ולא היו איתם שום בעיות לא בגולף ולא בB4

פורסם
התקנת סאן רוף אינה מחייבת שום חיזוקים.

לא מדובר ברכב בעל גג נפתח.

למה לא? עושים חור, צריך לחזק מסביב.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

סליחה שאני מתעלק על השרשור אבל יש לי רק שאלה אחת קטנה, אבא של חבר קנה מאזדה 323 1.6 GLX 2001 ממגרש עם סאן רוף, ייתכן מצב שהסאן רוף לא רשום ברשיון רכב? מה זה אומר לגבי הבעלים? הרי השוטר לא יכול לתת לו 48 שעות לתקן את הגג, אלא אם כן הוא מצפה שהוא באמת יעטוף את החור עם ניילון נצמד, אז מה קורה מבחינת אכיפה?

פורסם

אתה מוזמן לקרוא את השרשור הזה.

לצערנו, פותח השרשור לא עידכן מה נסגר עם העניין אבל את גודל התלאות שהוא עבר אפשר להבין גם בלי זה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אמנם השרשור שהפנת אותי אליו הוא לא בדיוק באותו נושא, אבל הבעיה בסופו של דבר אותה הבעיה. אכן בעיה קשה, אבל ייתכן מצב שבו שבו בטסט לא יחפשו אפילו את הציון שיש סאן רוף ברכב, כמה שזה אבסורדי לומר צריך לדעת ללכת למכונים מחפפים בשעות עומס שהם לא מתעכבים על דברים כאלה.כמובן שזה פתרון עד השוטר תנועה הראשון.

ולפי מה שהבנתי מהשרשור ההוא זה שאם הסאן רוף לא מאושר ברשיון הרכב אוטומאטית יורד מהכביש עד אשר הוא יאושר(מה שלא סביר שיקרה) או לחליפין עד אשר הגג יתוקן (מה שנששמע לי עוד יותצר הזוי). בכל מקרה אני אטריח את החבר ואת אבא שלו לרוץ לבדוק את הרשיונות דבר ראשון על הבוקר.

תודה על העזרה.

פורסם

אממ כן אני עדיין קורא את התגבוות שלכם בכל אופן להשקיע 8K על סאן רוף לא נשמע לי כרגע הגיוני למרות שמכולם פה ישנם שתיים עם ניסון והם ממליצים אבל ב 8K אפשר לעשות הרבה דברים אחרים :)

פורסם

אני עומד לפני רכישה של רכב משנת 96 (אלפא רומיאו), עם חלון בגג.

החלון נראה מקורי (ריפוד בגג, וילון להסתרה, מתג ההפעלה במיקום יעודי בקונסולה בין המושבים).

החלון בגג לא מצויין ברישיון.

זו בעיה?

בשנת 96 היתה חובה לציין את קיומו של חלון בגג?

לא לרכוש הרכב עד לרישום העניין ברשיון?

האם לא היתה חובה לציין חלון בגג עד לשנת 2001?

תודה.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

היה חוסר אחידות רציני עד לא מזמן. רק בשנתיים האחרונות התחילו להקפיד על זה, משום מה, במכוני הרישוי.

לדעתי אם הסאן-רוף מקורי לא יהיה בעיה לקבל אישור על כך מהיבואן וכך גם לאשר את ההתקנה ברישיון.

מצד שני, בטח אי אפשר לאשר את ההתקנה במכוני הרישוי וצריך לשרוף יום בעמדה מס' 1.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אבל לפי מה שאני יודע כל הדגמים של סובארו חוץ מהB4 מנוע 3.0 מגיעים בלי סאן רוף, והיבואן מתקין ברכבים סאן רוף אצל אותו מקום שהצעתם פה.

חוץ מזה יש יתרונות וחסרונות, לפי דעתי סאן רוף לא מקורי, הוא יותר יפה כי הוא יוצא על מסילה והסאן רוף בסוף נמצא כאילו על הגג, זה מוסיף לרכב בעיניי. חסרון שיכול להיות הוא באמת אפשרות לנזילות.

בכל מקרה, אני לא הייתי רוצה לעשות חור בגג של הרכב שלי(גם אם בסוף יהיה שם סאן רוף) לא יודע, יש לי משהו נגד דברים לא מקוריים, ביחוד ברכבים.

ואם כבר בעניין של הסאן רוף, מישהו יודע אם יונדאי קופה מגיעה עם סאן רוף מקורי?

• תוכן חדש...