Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה (עדיין?) אקליפס למכירה פה בראשון...93 אם אני לא טועה,אדומה...פעם אחרונה שראיתי אותה הייתה לה פגיעה בכנף הימנית קדמית והמנוע אחרי אוברול (220 ק"מ) זה היה לפני 3 חודשים בערך,אלוהים יודע מה איתה עכשיו.

פורסם
כולכם נורא מצחיקים!!!

חחחח קרעתם אותי מצחוק :lol:

טוב אז לא מצחיק!!! :mad:

מה הקטע של הבדיחות המפגרות האלה עם הפורשה הבן אדם לא נסע מהר למרות שהוא יכול וככה צריך לעשות לא צריך לסוע מהר כי ואוו אני יכול אלא לדעת לרסן את עצמך בניגוד לכמה פה שמסתובבים!!!!! :twisted:

את זה תגיד לאבא שלך....

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

בקשר לגרירה - היום בעליה בכביש 1 לכוון שורש שוטר גרר טנדר איסוזו עם ה B4 שלו, נכון שאנחנו נשלם על הגיר שלה כשהו ילך מעומס, אבל רק לדמין איזה פקק היה נוצר אילו הוא לא היה גורר אותו!

סוף סוף הם עושים משהו טוב!

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם

לדעתי מותר לגרור רכב אחר ל הכביש, כל עוד הגרירה אינה בתשלום (זה מופיע בביטוח הרכב) - נכון לפחות לגבי רכבים מסחריים.

יש כל מיני הגבלות על הגרירה - בעזרת מה גוררים (צריך להיות מוט גרירה) וכל מיני כאלה.

אבל בגדול, מותר לגרור.

פורסם
אבא שלי נסע על 100 אולי המיציבושי נסעה על פחות

ולכל מי שמזלזל בטרנזיט יש לה 160 כ"ס :lol::lol:

MI=מי

TSU=צו

BI=בי

SHI=שי

מי-צו-בי-שי

(יה, מה הוא עושה? איך אפשר לקרוא את זה?)

אה... מיצובישי נשאר מיצובישי

מיציבושי זה החתול של נשיא ארה"ב.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

בואנה על כל דבר שאני כותב יש הערות תתבגרו!!!!

אני כותב מהר ויש לי הרבה שגיאות כתיב בגלל זה!!!

עז כלשאם הסתיות תוב?

• תוכן חדש...