Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי היום (26.1) עם אבא שלי לכיוון באר שבע ופתאום בדרך אנחנו רואים שני גיפ'ים טחד מהם היה טנדר בקיצור אנחנו שמים לב כבר מרחוק שהם מאותתים באורות אזהרה טוב אני לא ממש קלטתי מה הלך אבל אבא שלי ישר הבין ומה שהיה שם זה שהגי'פ משך את הטנדר עם רצועה לאורך הכביש המהיר!!!!

אבל יותר מכל זה הופתעתי כי הגי'פ שמשך היה גי'פ של המשטרה!!!

אם היו תופסים אותי עושה את זה היו שוללים לי את הרשיון לשנה(לפני שעוד קיבלתי אותו)

חוצפה פשוט חוצפה זה גורם לי :mad:

עכשיו בדרך ראיתי עוד מיצובישי אסקליפ(נקווה שכתבתי נכון) די ישנה נוסעת לכיוון באר שבע והיא למכירה!!!

טוב זהו עד עכשיו

ביי

זהר

פורסם
נסעתי היום (26.1) עם אבא שלי לכיוון באר שבע ופתאום בדרך אנחנו רואים שני גיפ'ים טחד מהם היה טנדר בקיצור אנחנו שמים לב כבר מרחוק שהם מאותתים באורות אזהרה טוב אני לא ממש קלטתי מה הלך אבל אבא שלי ישר הבין ומה שהיה שם זה שהגי'פ משך את הטנדר עם רצועה לאורך הכביש המהיר!!!!

אבל יותר מכל זה הופתעתי כי הגי'פ שמשך היה גי'פ של המשטרה!!!

אם היו תופסים אותי עושה את זה היו שוללים לי את הרשיון לשנה(לפני שעוד קיבלתי אותו)

חוצפה פשוט חוצפה זה גורם לי :mad:

עכשיו בדרך ראיתי עוד מיצובישי אסקליפ(נקווה שכתבתי נכון) די ישנה נוסעת לכיוון באר שבע והיא למכירה!!!

טוב זהו עד עכשיו

ביי

זהר

אקליפס (ECLIPSE)

mitsubishi_eclipse_1024x768_1.jpg

פורסם

ECLIPSE באנגלית פירושו ליקוי חמה.

http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=21967

לא פרטים מהסוג הזה.... lol

הוא אמר שהרכב היה למכירה... אז שיביא פרטים אם הוא זוכר... בכל מיקרה אני יעשה עריכה להודעה הראשונה שלי... שזה היהי יותר ברור ...

סליחה מראש =]

המשך יום נעים!

פורסם

אם היה לי פרטים הייתי כבר קונה תאוטו :lol:

אבל אין לי כלום אבא שלי טס שרגע שהוא ראה שאני מתלהב(כדי להראות שהטרנזיט שלו לוקחת אוטו פורט ביבוא אישי!!)

אבל תשאלו פה בפורום אולי מישהו מבאר שבע יודע על מה אני מדבר

אבל היא נראת די במצב די עגום אז אל תתלהבו כל כך!!

ואין לכם מה להגיד על הדבר השני שאמרתי?!

פורסם
אם היה לי פרטים הייתי כבר קונה תאוטו :lol:

אבל אין לי כלום אבא שלי טס שרגע שהוא ראה שאני מתלהב(כדי להראות שהטרנזיט שלו לוקחת אוטו פורט ביבוא אישי!!)

אבל תשאלו פה בפורום אולי מישהו מבאר שבע יודע על מה אני מדבר

אבל היא נראת די במצב די עגום אז אל תתלהבו כל כך!!

ואין לכם מה להגיד על הדבר השני שאמרתי?!

1. חבל... כזה אוטו ולא שומרים ..

2. אין מצב... הם הוא היה רוצה גם להתלהב הוא היה טס...

3. מה אתה רוצה שנגיד ? משטרע ?? הוא משהו כזה ? :lol:

המשך יום נעים!

פורסם

מכיוון שלא ראיתי את הסיטואציה עצמה קשה להגיב

אם הג'יפ המשטרתי גרר את הטנדר למרחק גדול במטרה לחסוך עלויות של גרר\זמן זה באמת עוד ביזיון מסוכן של המשטרה

אם הוא גרר אותו למרחק קצר למקום שיהיה בטוח יותר לעצור זאת יוזמה מבורכת לדעתי

לפני כשבוע הייתי ברחוב הרצל בנתניה ואיזה רכב נתקע שם באמצע הרחוב ושוטרת בג'יפ הפרטי שלה

הוציאה רצועת גרירה וגררה את הרכב התקוע למקום שהוא לא יפריע לתנועה וזאת אומנם פעולה אסורה אבל לא מסוכנת (הגרירה התבצעה במהירות אפסית כמובן) ותרמה מאוד לפקק שהיה עלול להיווצר שם

ויותר חשוב מכונית שתקועה במרכז כביש גורמת למכוניות אחרות לסטות ועלולה לגרום לתאונות

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
גוגל (GOOGLE)

logo.gif

ראלימן

:lol:

שעה חיפשתי אסקליפ ולא מצאתי כלום.

חיפשתי גם מיציבושי, אבל כל מה שמצאתי זה הודעות של ילדים שלא יודעים לאיית בכל מיני פורומים.

לא משנה. העיקר שלמדתי שפורד טרנזיט לוקחת פורשה יבוא אישי. שלחתי ישר מייל דחוף לוויסאך, הם לא היו מודעים לתופעה המדאיגה ונמסר לי שהיא תטופל בדגמי פורשה הבאים.

פורסם

אישפיזי יקירי, האם בחברה מגרמניה צויינה כוונה כלשהיא

להתקין חידוש טכנולוגי אסטרונאוטי חדש מעולם החלל,

הנקרא טורבו, ולו רק כדי לא לפול שדודים אל מול הטרנזית האימתנית? :lol:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
גוגל (GOOGLE)

logo.gif

ראלימן

:lol:

שעה חיפשתי אסקליפ ולא מצאתי כלום.

חיפשתי גם מיציבושי, אבל כל מה שמצאתי זה הודעות של ילדים שלא יודעים לאיית בכל מיני פורומים.

לא משנה. העיקר שלמדתי שפורד טרנזיט לוקחת פורשה יבוא אישי. שלחתי ישר מייל דחוף לוויסאך, הם לא היו מודעים לתופעה המדאיגה ונמסר לי שהיא תטופל בדגמי פורשה הבאים.

WELLCOME BACK איש-פוז :lol:

אתה פשוט לא מקליד נכון , ראה :

http://www.google.co.il/search?q=escalope&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=iw&meta=

:lol::lol:

פורסם

כולכם נורא מצחיקים!!!

חחחח קרעתם אותי מצחוק :lol:

טוב אז לא מצחיק!!! :mad:

מה הקטע של הבדיחות המפגרות האלה עם הפורשה הבן אדם לא נסע מהר למרות שהוא יכול וככה צריך לעשות לא צריך לסוע מהר כי ואוו אני יכול אלא לדעת לרסן את עצמך בניגוד לכמה פה שמסתובבים!!!!! :twisted:

אז חאלס עם הבדיחות הלא מצחיקות!!

ןלמי שדיבר על המרחק הוא גרר אותו על אמצע כביש ראשי באמצע שום מקום הוא גרר אותו מרחק מרחק לא סתם!!!

ושאני חושב על זה עכשיו הוא גם תפס נתיב שלם וגם נסע יחסית מהיר(אבל גם די לאט ביחס לתנועה) לזה שהוא גורר טנדר אם הוא היה צריך לעשות עצירת פתע הוא היה גומר במכה מכה...

פורסם
כולכם נורא מצחיקים!!!

חחחח קרעתם אותי מצחוק :lol:

טוב אז לא מצחיק!!! :mad:

מה הקטע של הבדיחות המפגרות האלה עם הפורשה הבן אדם לא נסע מהר למרות שהוא יכול וככה צריך לעשות לא צריך לסוע מהר כי ואוו אני יכול אלא לדעת לרסן את עצמך בניגוד לכמה פה שמסתובבים!!!!! :twisted:

אז חאלס עם הבדיחות הלא מצחיקות!!

מהיר ועצבני... :twisted:

• תוכן חדש...