Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

volvo s-40

siril
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה מה אתם חושבים על הרכב הזה במודל 2000-2001, מי יודע סדר גודל עלויות אחזקה ותיקונים?

תודה רבה מראש!

פורסם

עליך להיות קצת יותר מדוייק ,מכיוון שעלויות הטיפולים לדגמי הטורבו וללא הטורבו שונים.

כמובן שעלייך לשים דגש ברכבים הללו על היסטורית טיפולים מסודרת,ולא להתפשר על בדיקה במכון מוסך.

לגבי תיקונים מדובר בדגם קצת "בעייתי" מכיוון שלא יוצר הרבה זמן ולא עלה בכמויות על כבישי ארצנו,

להבדיל משאר המשפחה כמו:s80 s60 וכו' שיוצרו כ 10 שנים ברציפות עם מתיחות פנים קלות בלבד ומנועים זהים

כמו ה2400 סמ''ק שנפוץ ברוב דגמי החברה.

כמו כן מניסיוני אלו רכבים שנרכשים בדרך כלל ע''י אוכלסיה מבוגרת אשר שומרת על הרכבים

ואל תהיה מופתע אם תמצא 2001-2002 עם ק''מ נמוך מאוד ויד נמוכה.

בהצלחה!

פורסם

תודה רבה על ההתיחסות קודם כל!

תוכל לגעת בהבדלים בין דגם TURBO והמנוע הרגיל?

לפי הנתונים יש הבדל משמעותי בהספקים של המנועים, יש גם הבדלים באחזקה?

יש נתונים ספציפיים או סדרי גודל?

פורסם

כבעלים לשעבר של S-40 שנת 2000 אני יכול להגיד לך כמה דברים על הרכב

יש 2 גרסאות טורבו ה"חלשה" יותר,גרסאת ה-T עם 163 כ"ס וה-T-4 עם 200 כ"ס (פחות נפוצות.

לי היה דגם SE עם 140 כ"ס

לא נראה לי ששווה לקחת את הטורבו ה"רגיל" בשביל עוד 20 כ"ס בהתחשב בהבדל בהוצאות

הרכב מאוד מהנה לנהיגה ויש המון כאלו מאוד שמורות (אני מצאתי יד 1 עם 120,000 ק"מ)

לא משלמים עליהן מחירון-שילמתי7K פחות ומכרתי 4K פחות

חשוב מאוד לבדוק את עלויות התיקון של כל ה"רג'קטים" שמצאת בבדיקה בחברה כי העלויות של החלקים לא זולים בכלל

הרכב כבד וצריכת הדלק שלו היא ממוצעת יחסית לנפח-לא שתיין גדול,אבל שוב זה בגרסא הלא מוגדשת

בדגם הרגיל היה חסר לי קצת כח

אם אתה כבר קונה S-40 אני ממליץ לך ללכת ה-T4 למרות שהחיפוש אחר אחת כזאת שמורה הוא לא קל ביחס לדגמים האחרים

בהצלחה!

פורסם

בS40 השנתונים שמתחת ל2002 לא נחשבים מוצלחים וזה לאחר התייעצות עם מוסכניק ראשי של וולוו...האחזקה של דגמי הטורבו יותר יקרים ויותר בעייתיים...מבחינת טיפולים הוולוו לא זולה בכלל...אבל אם את רוצה לטפל באוטו בפרטי אצל המוסכניק שאני מטפל אצלו שהוא מוסכניק ראשי בחברת וולוו עם ניסיון של 25 שנה אני יכול לתת לך פרטים בכייף. וגם תוכל להתייעץ איתו. ד"א הטיפולים אצלו זולים משמעותית!

• תוכן חדש...