Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח על מהירות מופרזת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור המעשה

יושב שוטר כבד גוף במושב האחורי של סקודה אוקטביה.

הדלת פתוחה ועל מסגרת החלון הפתוח נשען לו ממל"ז.

השוטר מכוון אותו לרכב הנוסע , מקבל קריאה שהרכב נוסע מעל המהירות המותרת, צריך להחליט אם לעצור אותו או לא, מחליט שיש לעצור את הרכב הממהר.

מניח את הממל"ז על המושב האחורי יוצא מן הרכב פוסע כארבעה מטרים ממקום חניית הניידת לכביש ומאותת לנהג לעצור.

שאלת התם

כמה זמן להערכתכם בשניות לוקחת כל הפעולה שתוארה למעלה.?:?:

בתודה

ישראל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ערב טוב ישה

אני מעריך בסביביות ה10 שניות

שבזמן הזה אם נסעתה נגיד 70 קמ"ש הייתה עובר בערך 200 מטר לא כולל את העצירה

לא חשבתי על משהו מקורי

פורסם

שניה וחצי !

שוטר אשר מחזיק ממלז ולא משנה כמה הוא עב מתניים הוא פשוט דרוך כמו רוגטקה

איך שהוא תופס בממלז הוא יורה את עצמו לאמצע הכביש

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם זה שוטר "מנוסה" ומרוכז, אז זה עניין של שניות בודדות, כ2-3 (מהרגע שהוא לחץ על הדק ההפעלה ועד לרגע שהוא על השול מסמן לרכב לעצור).

מה גם שקצת הגזמת עם ה4 מטרים, לרוב המרחק הרבה יותר קטן ונע ממספר סנטימטרים עד מטר לכל היותר (יש יוצאים מן הכלל פה ושם).

פורסם
אם זה שוטר "מנוסה" ומרוכז, אז זה עניין של שניות בודדות, כ2-3 (מהרגע שהוא לחץ על הדק ההפעלה ועד לרגע שהוא על השול מסמן לרכב לעצור).

מה גם שקצת הגזמת עם ה4 מטרים, לרוב המרחק הרבה יותר קטן ונע ממספר סנטימטרים עד מטר לכל היותר (יש יוצאים מן הכלל פה ושם).

המרחק כארבעה מטרים מדוד. קח בחשבון כשניה אחת זמן תגובה. ועליהם כל הפעולות שמניתי נראה לי הרבה יותר מאשר 2-3 שניות.

15?

תגיד,יש פרסים?

כן חילוץ נהג מדו"ח על מהירות.

תבדקו בעצמכם כמה זמן לוקחת פעולה ... לכולנו שעון עצר בנייד על זה יש להוסיף את זמן התגובה של כשניה.

בבדיקות שאני וחברי עשינו הגענו לתוצאה כוללת של בין 6-8 שניות

מידע נוסף

מרחק הבלימה של רכב הנע במהירות 132 קמ"ש.:?:עד לעצירה מוחלטת כמובן

בתודה

ישראל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה, אולי נפסיק עם החידון, תתאר את השתלשלות הארועים ואנחנו נגיב בהתאם.

אני מבין שהשתלשלות הארועים גורמת לך לחשוב שהלזירה בוצעה ממרחק לא חוקי?

בכל מקרה, אני מבטיח לך שאם תבקש להשפט ותגיד שהשוטר לא יכל להספיק במרחק הנתון לצאת ולעצור את הרכב כי הוא "כבד גוף" מצפה לך אחלה פרס מהשופט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מרחק הבלימה של רכב הנע במהירות 132 קמ"ש.:?:עד לעצירה מוחלטת כמובן

כדברי נוכח בקורס רענון: "BMW שלי עוצר במקום!"

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ישה, אולי נפסיק עם החידון, תתאר את השתלשלות הארועים ואנחנו נגיב בהתאם.

אני מבין שהשתלשלות הארועים גורמת לך לחשוב שהלזירה בוצעה ממרחק לא חוקי?

בכל מקרה, אני מבטיח לך שאם תבקש להשפט ותגיד שהשוטר לא יכל להספיק במרחק הנתון לצאת ולעצור את הרכב כי הוא "כבד גוף" מצפה לך אחלה פרס מהשופט.

היי בגירה

אודה ולא אבוש שלקח לי כמה שניות להבין את המילה ," שהליזרה " קישון שחידש הרבה מילים בשפתנו היה נהנה לראות את המילה החדשה הזו:-)

המרחק שבוצעה הליזרה 250 מטר. המהירות שנרשמה במדידה 132 קמ"ש, לאחר כל הפעולות שעשה השוטר שאותם מניתי בהודעה הראשונה היה עלי גם לעצור, והעצירה בוצעה לא בעצירת חירום, ובדו"ח מצויין כי עצרתי במקום ההפעלה.

ברור ש 250 מטר בזמן צהריים זה מרחק חוקי עבור הממל"ז.

שאלתי הייתה פשוטה כמה שניות עוברות לכל הפעולות הללו + מרחק התגובה שלי + מרחק הבלימה שלי ? האם כל אלה יכולים להיכנס בתוך המרחק של 250 מטר במהירות של 132 קמ"ש.

לטעמי לא , ולכן פניתי לקבל את הערכות חוות הדעת של חברי הפורום הנכבדים

אם ממגוון תשובות חברי הפורום אסיק כי משהו לא מסתדר עם המהירות אפנה ראשית למשטרה, ורק אח"כ אופצית המשפט, שממנה יש להזהר כמו אש.

מנסיוני בד"כ אם אתה בא למשטרה עם טיעונים מוצקים בד"כ אתה יוצא מן הענין.

כדברי נוכח בקורס רענון: "BMW שלי עוצר במקום!"

מאחראי לפורום אני מצפה לקבל תשובה יותר עיניינית מהתשובה של נהג הבימר, למרות שמאוד אהבתי את התשובה .לא בכדי הוא נמצא בקורס הרענון

בתודה

ישראל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מאחראי לפורום אני מצפה לקבל תשובה יותר עיניינית

אני ממליץ לך לבדוק את התשובות שלי בעבר ולבצע תיאום ציפיות בהתאם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
היי בגירה

אודה ולא אבוש שלקח לי כמה שניות להבין את המילה ," שהליזרה " קישון שחידש הרבה מילים בשפתנו היה נהנה לראות את המילה החדשה הזו:-)

המרחק שבוצעה הליזרה 250 מטר. המהירות שנרשמה במדידה 132 קמ"ש, לאחר כל הפעולות שעשה השוטר שאותם מניתי בהודעה הראשונה היה עלי גם לעצור, והעצירה בוצעה לא בעצירת חירום, ובדו"ח מצויין כי עצרתי במקום ההפעלה.

ברור ש 250 מטר בזמן צהריים זה מרחק חוקי עבור הממל"ז.

שאלתי הייתה פשוטה כמה שניות עוברות לכל הפעולות הללו + מרחק התגובה שלי + מרחק הבלימה שלי ? האם כל אלה יכולים להיכנס בתוך המרחק של 250 מטר במהירות של 132 קמ"ש.

לטעמי לא , ולכן פניתי לקבל את הערכות חוות הדעת של חברי הפורום הנכבדים

ישראל

לא יודע למה זה נראה לך לא הגיוני, אבל אני אספר לך שגם טנדרים (איסוזו DMAX למשל) עוצרים יופי בסיטואציה שתיארת.

ואם לדבר במספרים.. במהירות של 132 קמ"ש הרכב שלך עובר בכל שניה בסביבות ה36.5 מטרים. נגיד שלשוטר לקח כ3 שניות מהרגע שהוא ממלז ועד הרגע שהוא נגלה לפניך וסימן לך לעצור, ועוד שניה אחת שלקח לך להבין במה מדובר ואז התחלת לבלום, סך הכל בזמן הזה של ה4 שניות הרכב שלך יעבור כ145 מטרים, וזה משאיר לך עוד 100 מטרים לבלימה נטו, שזה די והותר לפי דעתי.

בקיצור הטיעון שלך לא ירשים שום שופט. יותר מזה, השוטר הראה לך את המרחק והמהירות לאחר שהוא עצר אותך?

פורסם
לא יודע למה זה נראה לך לא הגיוני, אבל אני אספר לך שגם טנדרים (איסוזו DMAX למשל) עוצרים יופי בסיטואציה שתיארת.

ואם לדבר במספרים.. במהירות של 132 קמ"ש הרכב שלך עובר בכל שניה בסביבות ה36.5 מטרים. נגיד שלשוטר לקח כ3 שניות מהרגע שהוא ממלז ועד הרגע שהוא נגלה לפניך וסימן לך לעצור, ועוד שניה אחת שלקח לך להבין במה מדובר ואז התחלת לבלום, סך הכל בזמן הזה של ה4 שניות הרכב שלך יעבור כ145 מטרים, וזה משאיר לך עוד 100 מטרים לבלימה נטו, שזה די והותר לפי דעתי.

בקיצור הטיעון שלך לא ירשים שום שופט. יותר מזה, השוטר הראה לך את המרחק והמהירות לאחר שהוא עצר אותך?

תודה על התשובה אבל יש בה כמה קשיים שאותם אני מנסה לפתור ותשובתך לא סייעה בידי

1) נגיד שלשוטר לקח 3 שניות. אני ניסיתי וחברים ניסו ולקח להם בין 6 ל 8 שניות לפעולות שעשה השוטר כפי שתיארתי בהודעתי הראשונה, שפירושם 220 מטרים ועד 293 מטר, ושאלתי לפורום הייתה כמה זמן לדעתם עובר ( לא "בנגיד" אלא לנסות לבחון זאת במציאות )

אם 10 יגידו שזה לוקח בערך 6- 8 שניות זה דבר אחר מאשר אם התוצאה תהיה 2-3 שניות

2) מה המרחק שמכונית עוברת ממהירות של 132 קמ"ש לעצירה מוחלטת ולא בעצירת חירום אלא בעצירה רגילה בלבד.

אם חיבור של שני אלה עובר את המרחק 250 מטר שהראה המכשיר, ייתכן ויש קייס

אכן השוטר הראה לי את הנתונים ,ומה אני צריך להבין מזה, שזו תורה מסיני? אני לא רוצה להפריך את המרחק אלא את המהירות ולכן אני משתמש בנתון של המרחק כנכון , ורוצה לסתור בעזרתו את נתון המהירות!

בתודה

ישראל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

1. בתור אחד שעבד במשך תקופה ארוכה עם הממל"ז אני יכול להגיד לך שמי שמנוסה ודרוך יכול גם שניה אחרי המדידה לעמוד על השול ולסמן לרכב לעצור. 3 שניות זה בהנחה שאותו שוטר לא הכי זריז בעולם ויש לו גם מרחק לעבור עד השול.

2. תלוי ברכב, בכביש ובעוצמת הבלימה. אם זה רכב משפחתי במצב סביר, אז אני מעריך שהמרחק בלימה אמור להיות פחות מ100 מטרים בבלימה יחסית חזקה (אבל לא בעוצמה המירבית).

ושוב אני אגיד לך, מנסיון גם טנדרים עוצרים בסיטואציה שתיארת, ככה שלא נראה לי שיש פה קייס.

פורסם
1. בתור אחד שעבד במשך תקופה ארוכה עם הממל"ז אני יכול להגיד לך שמי שמנוסה ודרוך יכול גם שניה אחרי המדידה לעמוד על השול ולסמן לרכב לעצור. 3 שניות זה בהנחה שאותו שוטר לא הכי זריז בעולם ויש לו גם מרחק לעבור עד השול.

2. תלוי ברכב, בכביש ובעוצמת הבלימה. אם זה רכב משפחתי במצב סביר, אז אני מעריך שהמרחק בלימה אמור להיות פחות מ100 מטרים בבלימה יחסית חזקה (אבל לא בעוצמה המירבית).

ושוב אני אגיד לך, מנסיון גם טנדרים עוצרים בסיטואציה שתיארת, ככה שלא נראה לי שיש פה קייס.

תרשה לי לחלוק עליך

לכל אחד מאיתנו לוקח שניה רק לקלוט את העובדה שהמכשיר מצביע על מהירות מופרזת ( זמן תגובה )

בדוק על פי הנתונים שכתבתי בהודעה הראשונה את כל רצף הפעולות שעשה השוטר+ מרחק של כ 4 מטרים מהניידת ועד למרכז הנתיב הימני כדי לאותת לי לעצור. כביש 3 נתיבים כשאני בנתיב האמצעי ויחידי על הכביש.

ונראה לכמה זמן תגיע.

בתור מפעיל ממל"ז הרשה לי לשאול אותך, כיצד מתוודע המפעיל על ידי המכשיר כי הרכב המתקרב עבר על המהירות, והאם קיים מדרג מהירויות שבו המכשיר מעביר מסר שונה למפעיל , מעניין.

הכביש מעולה ביותר ורכב חדש ( אני מקשה לכאורה על עצמי אבל זאת האמת ).

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...